Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 933 758
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 12 585
Слушах интервюто с доктора по БНР. Дано да купят от тези кръвни тестове и то повече, та всеки който влиза на територията на България, без значение от къде, да се тества. Както и да се тестват всички пътували в последния месец, не вярвам да нямат такава информация. Пък и платени да са. Едва ли някой ще откаже да даде 12-14 лева, пък и 20 да го направят.

# 12 586
В на мъжът ми фирмата също отмениха пътувания командировки и т.н но шефът на мъжът ми австриец чиято дъщеря учи в Италия но са я прибрали каза че него не го било страх и ще идва.Моя мъж се опитва тактично да му каже че са забранени пътуванията но онзи си знае неговата. Е много ме е яд него като не го е страх нас може да ни е. Как е положението в Австрия някой може ли да даде надежден линк.

# 12 587
  • София
Някой гледал ли е клипчета на припадащи и агонизиращи хора освен Китай и Иран?

# 12 588
Как е положението в Австрия някой може ли да даде надежден линк.

66 случая, но не знам подробности
https://www.worldometers.info/coronavirus/

# 12 589
  • София
Слушах интервюто с доктора по БНР. Дано да купят от тези кръвни тестове и то повече, та всеки който влиза на територията на България, без значение от къде, да се тества. Както и да се тестват всички пътували в последния месец, не вярвам да нямат такава информация. Пък и платени да са. Едва ли някой ще откаже да даде 12-14 лева, пък и 20 да го направят.
Бедна ти е представата колко много хора ще откажат да ги дадат.

# 12 590
Бедна ти е представата колко много хора ще откажат да ги дадат.
[/quote

Значи за екскурзии и почивки може да се дава, за здраве не.

# 12 591
На мен явно ми се причува. Сега гледах изявлението от щаба. Към 6500 случая в Северна Корея... Сигурно се е объркал.
Няма положителна проба. Да се радваме ли, да се тревожим ли... Днес избирам да се радвам. Честит празник на всички именници 😁 От здраве да не се отърве те  и ние покрай вас!

# 12 592
Официално от Началника на ВМА - НЯМА положителни проби към момента Hands Plus1
Браво ! Дано ни пощади, искрено се радвам.

# 12 593
  • Варна
Вече съмнявам, че това е,, добрата,, новина, но в бг все още няма регистран случай...... Ще се окаже верно, че ние сме,, остров на земята,,.

# 12 594
Ъпдейт за САЩ:

По един нов случай в Хавай и Юта. Два смъртни случая във Флорида.

Случаите в Хавай и Юта са от круизен кораб.

# 12 595
Вече съмнявам, че това е,, добрата,, новина, но в бг все още няма регистран случай...... Ще се окаже верно, че ние сме,, остров на земята,,.
Колега на мой близък и бил 4 дена с 40 градуса температура. Правили са му тест и се е оказало Грип Б. Докторът му е казал, че саво той е изследвал 13 души, които са дали положителен тест. За София става дума. Нямам идея колко достоверна е тази история, но си задавам въпроса, дали е възможно да ни лъжат.

# 12 596
За тоалетната хартия се питам, че след като казвате, че е изчерпана на места в Европа, т.е ясно, че е изкупена, но защо не зареждат пак, та възможно ли е суровините, от които я правят, да се пренасочват за маски и защитни облекла?

Цитат
И понеже за нашата имунна система, той също е нов, тя реагира прекалено силно, с което се обяснява и смъртта на абсолютно здрави хора, дори спортисти. Тази свръх реакция се изразява в повишена секреция, която задръства дробовете и болният има недостиг на кислород.Не е нещо невиждано във вирусологията.
Това имах предвид като писах, че не е добра идея да се форсира в момента имунитета с добавки и медикаменти.

# 12 597
  • Варна
Колега на мой близък и бил 4 дена с 40 градуса температура. Правили са му тест и се е оказало Грип Б. Докторът му е казал, че саво той е изследвал 13 души, които са дали положителен тест. За София става дума. Нямам идея колко достоверна е тази история, но си задавам въпроса, дали е възможно да ни лъжат.
Те нас може и да ни залъжат, но едва ли ще им стиска да лъжата целия свят...
Пък и нашенска черта си е да дрънкаме, така че ако има корона в бг веднага ще се чуе от нейде

# 12 598

Положителен за? Аз си мисля, че не навсякъде могат да ги правят тези тестове.

# 12 599

Положителен за? Аз си мисля, че не навсякъде могат да ги правят тези тестове.
Според мен, за грип Б

Общи условия

Активация на акаунт