Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 931 638
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 13 725

Южните са две.
Огнище и вие си имате очевидно.

# 13 726
Не, нямам. Имам камина. Не се дразни и аз мога. Не го смятам за нужно.

# 13 727
  • Варна
Турция е огромна държава, с многомилионен туристо- и пътникопоток. Граничи с държави, които са обхванати. Истанбулското летище е основен хъб...

Абсурдно е някой да вярва, че нямат случаи.  Защо не ги съобщават и кога ще го направят, можем само да гадаем.
Не виждам какво ще се промени драстично, когато го направят.

# 13 728
Как така? Аз разбрах, че са издирили контактните лица и на двамата и са им направили проби. При жената са около 40, а при мъжа около 20. Не помня точната бройка.
Сега ще търсят контактните лица от втора линия.

Добре. Каква е логиката млад мъж да има по-малко контакти от възрастна и самотно живееща жена (която някой тук дори прати да живее на село...)?
Няма и резон в болницата в Габрово да има повече персонал, отколкото тази в Плевен. Вероятно става дума за брой открити и обхванати.
Ще намерят и другите.
Няма логика. Нали и аз това се чудя, но казаха, че са издирили всичките им контакти, което явно не е вярно, ако търсим логика. Освен ако тя не е била член на пенсионерски клуб.

# 13 729
Вероятно възрастната дама има много контакти, защото доста време е била в болница, с други пациенти,и медицински персонал...

# 13 730
  • В.Търново
Турция е огромна държава, с многомилионен туристо- и пътникопоток. Граничи с държави, които са обхванати. Истанбулското летище е основен хъб...

Абсурдно е някой да вярва, че нямат случаи.  Защо не ги съобщават и кога ще го направят, можем само да гадаем.
Не виждам какво ще се промени драстично, когато го направят.
Те много печелят от туризма, много.Смятайте какво ще стане ако поне на половина им се анулират резервациите.Там сезона в Анталия започва през април.

# 13 731
"Има планирани мероприятия, ние сега ще ги отменим със заповед. Хората трябва да разберат, че сега не трябва да се събират. Трябва самодисциплина и да си помогнем сами. Големите вериги магазини имат достатъчно продукти за много време напред", каза Борисов. "Призовавам сънародниците ни да покажем, че сме дисциплинирана нация, че нищо не ни плаши и че със съвместни усилия ще преборим и тази криза. Важно е да сме единни. На макс трябва да работи индустрията, за да защитим населението", каза той.

# 13 732
Дисциплинирана нация, ама друг път. Хората ще си празнуват 8 март като стой, та гледай. Тях вирус не ги мори и за тях не се отнася горното!

# 13 733
" На макс трябва да работи индустрията, за да защитим населението", каза той.
Хем дисциплина при самоизолацията, хем работа на макс. Едното от двете е възможно. Rolling Eyes

# 13 734

Те много печелят от туризма, много.Смятайте какво ще стане ако поне на половина им се анулират резервациите.Там сезона в Анталия започва през април.
И ако обявят случай, Турските авио линии ще пострадат сериозно. Знаете, те летят навсякъде.

# 13 735
  • В офиса
Вероятно възрастната дама има много контакти, защото доста време е била в болница, с други пациенти,и медицински персонал...
Да, постъпила е на 3-ти. Това са санитарките, сестрите и докторите от всички смени, които са се изредили + техните близки плюс жените, които са били в една стая с нея и техните близки. Нали казаха 70 и кусур проби са взети.
За момчето нищо не разбрах, лежало ли е в болницата в Плевен и от кога.

Бас ловя, че няма да има много празнуващи. Шубелии сме, колкото и да се правим, че не ни пука. Проблемът е, че сме и мърлячи.

# 13 736
Но нали и момчето от Плевен е лежало в болница? Само не разбрах откога?

# 13 737
Аз си пропуснах празнуването на 8 март, защото съм недоразбрала, че ще е на 7-ми. Но мога да ви уверя, че заведенията в Плевен снощи са били пълни с празнуващи. Хората са предпочели 7-ми, защото на 8-ми е неделя и да не ходят махмурлии на работа в понеделник.

# 13 738
Не мога да повярвам, но нашите управляващи са класи над тези от по-развитите страни. Сега им слушам заседанието и няма простотии от типа да си ходим болни на работа и подобни. Много адекватни мерки, чак не ми се вярва.
По Канал 1 дават възможните лекарства за опит на лечение.

# 13 739
  • София
Някой админ да смени името на темата като изтрие "в Китай" от нея, вече всички държави сме "замесени".

Общи условия

Активация на акаунт