Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 930 010
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 14 865
  • Terra incognita
Управлява Ме не по мое лично желание.
Да не забравяме как Бай Ганьо прави избори Wink

# 14 866
В тази ситуация нашите управляващи са в пъти по-адекватни от тези на другите страни.

# 14 867
  • Terra incognita
Борисов да си тества IQ- то.

Тестът ще е отрицателен.

А дали ще е заразно, питам се...
Като гледам политическия ни "елит", определено е много заразно.

# 14 868
Alinnna, бихте ли обяснили какъв е смисълът да цитирате подобни чаршафи, без никакъв коментар от ваша страна??

Има коментар, ама го е вмъкнала вътре в моя пост, вместо да го цитира.

# 14 869
Като Ни управлява Бойко, що се пънете да гласувате за него от чужбина, не мога да разбера.

# 14 870
Борисов да си тества IQ- то.

Тестът ще е отрицателен.

А дали ще е заразно, питам се...
Като гледам политическия ни "елит", определено е много заразно.

Вижте, значи, как и отрицателните тестове могат да са опасни понякога...

# 14 871

Да, нали - той Слави Трифонов преди няколко години показа видео с една леля, която изсипва торба с бюлетини в урната. Ето как печели ГЕРБ - провикна се Слави. После се оказа, че му пробутали видео от избори в Русия. Simple Smile

Да не се заблуждаваме - 1-1,5 милиона гласа няма как да се фалшифицират. Може да фалшифицираш 5 хиляди, 20 хиляди, но милиони няма как. Населението си го избира, това е истината.

# 14 872
  • Terra incognita
В тази ситуация нашите управляващи са в пъти по-адекватни от тези на другите страни.
И кое им е адекватното? Че хванаха коронавирус със закъснение, че имат оскъдна бройка тестове, или, че нямат елементарно защитно облекло? Вие видяхте ли как дезинфекцират болниците? По ефирна, разкопчана престилчица, обикновена маска и сякаш тръгнали лозето да пръскат.

# 14 873
И кое им е адекватното? Че хванаха коронавирус със закъснение, че имат оскъдна бройка тестове, или, че нямат елементарно защитно облекло? Вие видяхте ли как дезинфекцират болниците? По ефирна, разкопчана престилчица, обикновена маска и сякаш тръгнали лозето да пръскат.

Нас преди малко ни дезинфекцира човек с пълно бойно снаряжение - опръска де що успя облечен в някакви шушляци и с маска и с една пръскачка. Може и роднина да ми е бил - знам ли.

# 14 874
  • на пистата
Отидете в Италия като не ви харесват мерките тук.Там се справят блестящо.
Много ми е интересно от къде знаете колко тестове имат.Лично ли ги преброихте?

# 14 875

Китайците в началото отричаха да има проблем и дори арестуваха доктора, който изяви болестта и който по-късно почина. Очевидно, че нашите действия са по-адекватни.

# 14 876
  • Пловдив
Ваканцията е до 16ти удължена.

# 14 877
  • Terra incognita

Да, нали - той Слави Трифонов преди няколко години показа видео с една леля, която изсипва торба с бюлетини в урната. Ето как печели ГЕРБ - провикна се Слави. После се оказа, че му пробутали видео от избори в Русия. Simple Smile

Да не се заблуждаваме - 1-1,5 милиона гласа няма как да се фалшифицират. Може да фалшифицираш 5 хиляди, 20 хиляди, но милиони няма как. Населението си го избира, това е истината.
Добре де, и да не е това. Какво предлагат на избирателите? КОЙ да е, питам аз? Трябва да минат поколения, за да се смени политическият ни "елит", защото алтернативите са хвани единия, удари другия.

# 14 878
@gerrynikolova
Не че смятам китайците за пример за подражание, но:
1. Идентифицираха проблема.
2. Докато беше в един град.

Ние, готов идентифициран проблем го гоним 3 седмици и го хващаме като е вече в 2 града.

# 14 879
Ваканцията за всички ли? Моля ви се, бъдете конкретни.

Общи условия

Активация на акаунт