Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 929 748
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 15 075
То трябва да си имбецил за да не знаеш какво се влага в призива: Не се събирайте масово 👀
Сериозно ли го мислиш.. и не ти е ясно какво призовават и забраняват?
Наистина си търсиш/те оправдание...аз друго обяснение нямам.

# 15 076
  • София
Във връзка с предишния ми пост за индийските учени и структурата на вируса:
"От 2 месеца наши учени разработват лекарство срещу коронавируса"
"В основата си лекарството действа на принципа на новите анти-ХИВ лекарствени средства, а именно чрез блокада на рецептора CCR5".
Цялата статия:
https://fakti.bg/bulgaria/453416-ot-2-meseca-nashi-ucheni-razrab … shtu-koronavirusa
Познавам собственика на компанията (Micar Innovations)- завърши едно време физика и химия и защити дисертация по химия. От тогава се занимава с нещо дето му викат молекулен дизайн.

# 15 077
  • Mediterraneo
Защо според вас всички болни от коронавирус са хора които не са мърдали от страната? Още повече пък възръстна жена.

А твоята теория каква е?

# 15 078
  • София
Над 50 човека се води "масово".
Може ли линк/източник, където този брой е дефиниран. Благодаря Ви!
Искам да отменя събитие за ок.100 човека, на което съм организатор и искам да се позова на конкретни разпоредби.

# 15 079
Обадете се в РЗИ и съобщете за това масово събитие-в момента точно има забрана за такива събирания.

# 15 080
  • София
.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 19:09 от Meredith_Grey

# 15 081
  • Насред хаоса
Във връзка с предишния ми пост за индийските учени и структурата на вируса:
"От 2 месеца наши учени разработват лекарство срещу коронавируса"
"В основата си лекарството действа на принципа на новите анти-ХИВ лекарствени средства, а именно чрез блокада на рецептора CCR5".
Цялата статия:
https://fakti.bg/bulgaria/453416-ot-2-meseca-nashi-ucheni-razrab … shtu-koronavirusa

Факти.бг откога са надежден източник на инфо?! Само им генерирате трафик на тия.

След като ги смяташ за ненадежден източник, просто прескочи поста. Знам толкова, колкото и ти, и се интересувам от всякаква информация. Дали е вярно, тепърва ще си покаже. Както тепърва ще се установяват и много други, свързани с вируса неща.

# 15 082
Защо според вас всички болни от коронавирус са хора които не са мърдали от страната? Още повече пък възръстна жена.

Има 4 положителни проби от вчера, нали не вярваш, че това са "всички болни от коронавирус".

# 15 083
  • София
Факти.бг откога са надежден източник на инфо?! Само им генерирате трафик на тия.
Kaто оставим настрана сайта, въпросната компания (тя е малка) наистина съществува и се занимава с такива неща- познавам собственика и основател- от доста години това му е дейността. Става дума за този човек: https://scholar.google.com/citations?user=DgUP2BUAAAAJ&hl=en&oi=ao

# 15 084
Zwei Coronavirus-Todesfälle in Deutschland - Два смъртни случая на корона вируса в Германия

89 годишна жена в Есен е единият.
 По-интересното е, че община Хайнсберг, нашето огнище, не иска да каже пол и възраст на другият починал, който е от там. За да не се всява паника, чакаме пресконференция на нашия общински съветник, за NRW, в 18:30 щял да се изкаже за ситуацията.

Уф.. все се надявах да са измислили нещо ..нещо да тестват ,да няма смърт.
Няма да е 60+ ,щом официално  искат да съобщят😭.Те и на 60 са си хора егати..Оф дорева ми се .Пък Италия там..там е ад.

# 15 085
Авиокомпаниите вероятно си летят празни, защото все още им се връзва разхода спрямо продадените билети, ако анулират полетите ще трябва да връщат пари на многото хора, които се отказват да пътуват.

# 15 086
Над 50 човека се води "масово".
Може ли линк/източник, където този брой е дефиниран. Благодаря Ви!
Искам да отменя събитие за ок.100 човека, на което съм организатор и искам да се позова на конкретни разпоредби.

Аз го знам от чл.416 от Наредба 2 от 05.05.1987г за противопожарните стоително технически норми. Наредбата е отменена, но съдържащата се в нея дефиниция за това що е то масов достъп, съдържаща се в нея, се ползва и до днес.
Ето текста:

50 човека = масов достъп.

# 15 087
Защо според вас всички болни от коронавирус са хора които не са мърдали от страната?
Не са открили пациент нула. И в Австрия не са. Първият болен не е бил в чужбина, на 70 е и е лежал в болницата десет дни преди диагнозата. Моята теория е, че пациент нула е бил само преносител и след отшумяването на вируса - с негативен тест.

# 15 088
Много ми е чудно екипажите на самолетите как се предпазват?

# 15 089
Защо според вас всички болни от коронавирус са хора които не са мърдали от страната?
Не са открили пациент нула. И в Австрия не са. Първият болен не е бил в чужбина, на 70 е и е лежал в болницата десет дни преди диагнозата. Моята теория е, че пациент нула е бил само преносител и след отшумяването на вируса - с негативен тест.
Или е починал, без да се разбере от какво точно.. И няма как да го намерят в тоз случай...

Общи условия

Активация на акаунт