Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 938 576
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 17 235
Някой като реве по цял ден, трябва ли да “реве” и в темата. Информативното и полезното в нея вече едва се отсява.
същото се отнася и за този коментар. Ненужна грубост!
Алинна, стегни се, момиче! 🤗

# 17 236
Какво ще се случи с абитуриентските балове? Парите за куверти са събрани от миналата година още.

Вероятно ще ги спрат и ще върнат парите. синът ми се надява да е така, защото му се отходи от абитуриентска. Предстои му да подава документи  в медицинския университет във Варна и в София. В края на месеца са и първите предварителни изпити. А на мен сърцето ми е свито....ни да го спра-ни да го пусна.....

# 17 237
Аз, ако може да питам тези, които са имали - какви са симтомите на пневмония?

# 17 238

Аз също се интересувам от това. Рязко ли настъпва или има леки симптоми, които човек игнорира в началото?

# 17 239
  • В.Търново
Отпадналост, затруднено дишани, чувство на задух.Аз съм карала два пъти, с температура 37,2, почти без кашлица, суха.
Просто един ден се събудих със задух вече.

# 17 240
  • Пловдив
Ако има групи във фейса по темата, моля дайте ги.

Информация за контактите на починалата и съпруга и има и ТЕ СА локализирани в село Василовци-монтанско, не в София.
Дам, от монтанско са го хванали, а не от китайците с които работи сина им...
Само че не били компютри, а Компоти. Сина не е работил на Илиянци, а на Гара Илиянци, което било на километри от самия пазар.

# 17 241
  • ГО
При мен бяха - кашлица, храчки, които усещах вътре как “хъркат”, температура, която беше ниска - 37,2 и отпадналост. Постоянно ме караше да лежа и да нямам сили за нищо.
Болки и задух не съм имала.

# 17 242
Италия +2313 случая и +196 смъртни случая

Но доколкото разбирам вчера са липсвали данните от Ломбардия и вероятно са добавени към днешните.

# 17 243
Италия днес:  +2 313 нови случаи, +196 починали

Майчице свята! Съотношението им починали-оздравели скоро ще стане 1:1

# 17 244
Разбира се, че няма огнище. С малкото тестове, които се правят още дълго време няма и да има. А че досега 6 от 7-те заразени не са пътували в чужбина как ви звучи? Дори не са локализирани в един град. На мен ми светва лампичка.

Освен това да се вярва, че в двумилионен град няма други привнесени случаи.. Е несериозно. Много ми е интересно, Вие, щом като ме обвинявате, че всявам паника, как виждате случващото се? Според Вас как предстои да се развие ситуацията? Заразата да стигне някакво символично число и да спре от само себе си? Или супер строгите мерки на държавата ни да дадат резултат (ирония)? Или мощната ни здравна система да издържи на натиска? Това не е паника, а реалността. И някои хора упорито си затварят очите за нея.

# 17 245
  • Rock & Roll feeling ...
Ако има групи във фейса по темата, моля дайте ги.

Информация за контактите на починалата и съпруга и има и ТЕ СА локализирани в село Василовци-монтанско, не в София.
Дам, от монтанско са го хванали, а не от китайците с които работи сина им...
Само че не били компютри, а Компоти. Сина не е работил на Илиянци, а на Гара Илиянци, което било на километри от самия пазар.
Казаха,че е работил с китайци. Къде, не знам. Според мен там трябва да се разгледа, преди монтанско.

# 17 246
  • Буркина Фасо
Италия днес:  +2 313 нови случаи, +196 починали

Майчице свята! Съотношението им починали-оздравели скоро ще стане 1:1
що бе .... ние имаме 1 починал, но нямаме оздравял. те са по-добре.

# 17 247
При пневмония, обикновено има висока температура, над 38 градуса. Възможно е да има болки в корема, повръщане, наподобяващи симптоми за апендицит, това в много редки случаи, явно при определен вид пневмония (от опит го казвам, но нямам медицински познания, да го обясня). Задухът е налице, за кашлицата, не съм сигурна, каква е точно положението. При най-малко неразположение и съмнение, веднага се обаждайте на личния лекар, дори да не става дума за коронавирус.

# 17 248
  • В тъмната гора.
Какво ще се случи с абитуриентските балове? Парите за куверти са събрани от миналата година още.

Вероятно ще ги спрат и ще върнат парите. синът ми се надява да е така, защото му се отходи от абитуриентска. Предстои му да подава документи  в медицинския университет във Варна и в София. В края на месеца са и първите предварителни изпити. А на мен сърцето ми е свито....ни да го спра-ни да го пусна.....

Синът ми е астматик и е първи курс във ФМИ-то на Пловдивския университет. Скоро ще имат сесия, но ако продължава така има вероятност да прекъсне, но няма да се излага на рискове. Една година да изгуби, голяма работа, важното е да са живи и здрави.

# 17 249
  • Bulgaria
Още няма официални резултати на тестове от селото. Нямаме официално потвърден положителен случай от там. В селото вероятно живеят предимно стари хора, те би трябвало вече да имат симптоми според мен. А по новините казаха, че синът е работил на гара "Илиянци". Четох някъде, че имат и дъщеря, но за нея нищо не се споменава.

Общи условия

Активация на акаунт