Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 937 582
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 19 245
  • Terra incognita
Абсолютни локуми, скука като петъчен парламентарен контрол. Нищо по същество.

# 19 246
  • I want it all and I want it now.
В Германия затворени ли са границате?

# 19 247
На Мутафчийски определено трябва да му дадат малко почивка - вече два пъти говори за Северна Корея, вместо за Южна...

Той определено вдъхва доверие, харесвам го. Дано има сили да издържи.

Тези речи са проформа, те явно вече са се разбрали да гласуват за

# 19 248
Интересно, ако се случи нещо по бързоразвиващо се извънредно събитие, пак ли ще се съберат и ще дрънкат локуми един час? Сега ще чакаме и заявени изказвания на този и онзи.

Мутафчийски е надеждата на всички, че все още има интелигентни и адекватни хора в България.

# 19 249
  • София
Добре, че са военните. Мутафчийски е спокоен, компетентен и точен.

Не е военен. Лекар във ВМА е.Simple Smile
Генерал-майор, завършил е Военна академия.

# 19 250
  • София
На Мутафчийски определено трябва да му дадат малко почивка - вече два пъти говори за Северна Корея, вместо за Южна...

Той определено вдъхва доверие, харесвам го. Дано има сили да издържи.

Много изнервен беше, малцина ще им издържат нервите на такова напрежение. И на тия малоумни въпроси, дето журналистите редовно му задават, а той отговаря стоически... Не е работа за всеки, но човекът е бил на военни мисии, и по-лошо е виждал явно.

# 19 251
  • София
Извънредното положение. Политически и правни аспекти

Не трябва да се променя конституцията, тя ни пази, в този случай има механизми за опазване правата на гражданите, това е важно!!!
https://news.lex.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%B5%D … 1%81%D0%BA%D0%B8/

# 19 252
Абе да дадат какви са мерките. До тук само локуми. Добре, че е Мутафчийски.
Мутафчийски говори толкова адекватно, остави у мен усещане за спокойствие и като започнаха всички лукови глави да точат локуми се почувствах доста притеснена.

# 19 253
  • София
Абе да дадат какви са мерките. До тук само локуми. Добре, че е Мутафчийски.
Мутафчийски говори толкова адекватно, остави у мен усещане за спокойствие и като започнаха всички лукови глави да точат локуми се почувствах доста притеснена.

Те затова така го гледат "големците"-депутати, кво ли си викат...

# 19 254
Добре, че са военните. Мутафчийски е спокоен, компетентен и точен.

Не е военен. Лекар във ВМА е.Simple Smile
Генерал-майор, завършил е Военна академия.

Завършил е медицина, проф. д-р.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1% … D1%81%D0%BA%D0%B8

# 19 255
Не знам дали се писа вече, не мога да изчета всичко:
3 деца с ковид на на 4, 7 и 11 години, доколкото разбирам в София, безсимпомни за сега.

"Доказателство" колко е важно да се затворят училищата! Иначе ще се разнася заразата.
Не може да не го приемат. Сега е моментът. Да не стане късно.

# 19 256
Много кашлят в залата. Председателите на трибуната пият вода като по часовник. Дали пък наистина това с пиенето на вода помага?

# 19 257
В Германия затворени ли са границате?
Не съм чела да са затворени, а се интересувам и следя какво се случва.
Ще ми се да мога да прочета в какво се изразява извънредното положение в България освен писаното в темата.

# 19 258
Не се наговориха🙁
Една майка от класа на малката ми се обади преди малко и ми дрънка как и да имало карантина пак щяла да води детето си в парка😳
Директно я отсвирих.
Имаме и дечица болни в България,как не ги е страх.Аз не пуснах децата днес и с нашите говорих сутринта,разбрахме се,че аз ще ходя да им пазарувам.
Трябва да знам,че съм направила всичко възможно за да опазя семейството си живо и здраво.

# 19 259
Много кашлят в залата. Председателите на трибуната пият вода като по часовник. Дали пък наистина това с пиенето на вода помага?
Естествено че помага. Водата измива вирусите от гърлото и ги вкарва в стомаха, където умират от сярната киселина в стомаха.

Общи условия

Активация на акаунт