Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 926 732
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 21 315
Като ще пускате такива простотии, поне споменавайте, че са тъпи шегички, защото внасяте допълнителна паника.

# 21 316
В условията на извънредно положение, когато не е ясно кой и с какво е заразен, по телевизиите масово продължават да вървят реклами на всякакви медикаменти, обещаващи, че ще преборят вирусите, че ще ти подтиснат кашлицата и ще ти намалят температурата. Това е безумно.

# 21 317
  • ГО
Скрит текст:
Иво Сиромахов не ме кефи, ама това ми беше смешно.

# 21 318
Извънредни новини по Нова.

# 21 319
Да ви кажа моят план : Всички здрави млади излизаме в обръщение за пазар, вс хронично болни по домовете до края на април.  Излизат по терасите и разходки рано сутрин или късно вечер. Продуктите се оставят пред вратите, деэинфекцира се торбичката.

# 21 320
https://youtu.be/kzA0PQGyRHk

Какво мислите за това видео?

# 21 321
ОТВОРЕНО ПИСМО: до
 Обл. Управител Пловдив,Община Пловдив,Щаб за борба с вируса,Министър на здравето, Министерски съвет, Президентство
От : МБАЛ "Св.Мина"-Пловдив
ДР ЦВЕТАН ДЕВЕДЖИЕВ -ЗАВ.КАРДИОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ, ДР СТОИЛОВ, НОЩЕН ДЕЖУРЕН 13/.14.3  -40 години трудов стаж.
ОСТАНАЛ ПЕРСОНАЛ НА ОТДЕЛЕНИЕТО
               УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, УПРАВЛЯВАЩИ.:
84 ГОД.болна, приета през нощта 12-13 март със съмнение за КОВИД 19 - ПРИ НАС  - с отказ да бъде ПРИЕТА в инф. к/ка,

Това нещо ме потресе. Къде са маските и защитни облекла обещани от ББ.
Но съм абсолютно сигурна че е самата истина.
И сега всички постове за фризьори, нурофен, хляб и тоалетна хартия са толкова жалки.
Дано да затворят тая държава

# 21 322
"За фаталната грешка на Италия в борбата ѝ с новия коронавирус. И защо България е на път да я повтори"
https://bivol.bg/covid-19-italy-error.html?fbclid=IwAR30YF5i1qn- … UP0WnS89NT3TdRBjk

# 21 323
  • На остров
Pure аз в нищо не обвинявам никого още по малко теб Simple Smile .
SVT считам определено за по надежден източник !
Китайските обвинения определено са топ новина, но да не забравяме "топлите"отношения между Китай и  Швеция и защо всъщност Китай реагира така точно за Швеция.

Пак казвам, никой не знае кое е правилното решение в момента.
Аз взимам под внимание риска от вируса и всички последствия, които носи, но и паниката и хаоса в България не считам за по добро решение.

Всички мои близки и познати, които работят в офис работят от вкъщи за неопределено време.

# 21 324
Гледайте Мутафчийски

# 21 325
Този нали е лекар, защо говори като политик?

# 21 326
Не знам, обаче е страхотен! Не знам кога спи, какво самообладание има, но е железен!

# 21 327
Жал ми е за Мутафчийски. Чуди се вече какво да ни каже, за да ни накара да се замислим и да започнем да спазваме забраните. Защото българите сме пълни олигофрени. Направо съм полудяла вече

# 21 328
  • Пловдив
ядосан е горкият...и с право!
Питали го за фризьорските салони.

# 21 329
Ехее, Мутафчийски вече говори доста строго...

Общи условия

Активация на акаунт