Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 926 742
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 21 405
По повод коронавирус истерията, една статия с интересна информация за заболяването, на която попаднах.

https://wellnessdroplets.com/blog/cbd-coronavirus/

# 21 406
Вярно е, че има политика в кризата...във всички страни,уви, е така Sad
Радев пък хич да не се меси, да си стои до полата на жена си, само той липсвс

# 21 407
Затваряне на границите и всички магазини, освен за хранителни стоки и аптеки.

# 21 408
Починалите от корона в България ще ги кремират ли? Защото се чу в медиите преди няколко дена, че жената, която почина първа "нямало кой да я погребе", защото всички близки били под карантина. Изрично се каза, че труповете са много заразни. В Италия не дават на близките даже да ги видят.
Няма да ги кремират. Казаха, че ще я запазят в хладилна камера, за да могат все пак близките да я погребат като излязат от карантина. Предполагам, че й за съпруга се отнася същото.

# 21 409
  • на пъпа на Златията
Оооо!!
Престанете с паниката!!
Ако Мутафчиев е казал нещо , то е защото  много хора  са се оплакали . Магазините са работили днес защото не е бил  излязъл държавния вестник .
Тази паника е  предизвикана умишлено .
Спрете , оставете лекарите и държавата да работи . 

# 21 410
  • Пловдив
Много гнусни мнения в последните страници, много!
Племе, мърша, а вие какви сте?! Извънземни, богопомазани, свръхинтелигентни, родени по някаква вселенска грешка тука?!
В чужбина се организираха паради на Смърфовете, качиха се снимки от английски общности в Испания, призиви да се общува с китайци, за да не се чувстват дискриминирани, има държави, в които спират изследванията...Не, ние си държим, че само българинА е прост, кух и заслужава да умре (по братан).

# 21 411
  • София
В Италия, който е от там, моля да сподели, има ли още, и към моментаподобни видеа (като на Пламен пасков) и други, които да обясняват, че корона вируса е като грип, не е грип, но е с такива симптоми, и ако не се беше създаала изкуствена истерия, нямаше да мине толко забележимо (за икономиката и пр)?

# 21 412
Много силно включване. След тоталния обществен разпад ситуация като тази може да ни консолидира. В такива момети се израства.
Днес пред магазина чакат на тротоара през 3 м, а в магазинчето се влиза по един. Можело значи ...

# 21 413
Много ясно казах какво не съм разбрала. Не разбрах защо е необходим апокалиптичният тон, театралният драматизъм и нагнетяването на усещането за край на света.

Ами явно на българите и тоя начин на говорене не ни плаши. Щото сме "веуики" и сме над тия неща.
Човека обясни че щом не може со кротце и со благо ще се обърне  палачинката и сега вече извънредното положение ще стане такова.
И аз много и искрено се надявам да стане така...та ако ще да е и с жандармерия полиция и армия по улиците...

# 21 414
Скрит текст:
Тези, които се чудите защо еди кое си работи, след като не трябва да го прави, защо не докладвате където трябва?

Защото се канят  да отидат те точно там.

Аз ще докладвам. С чиста съвест.
Но повечето ще пасуват.

Естествено, аз също бих го направила и в случая съвестта ми няма да има нищо общо. Става въпрос за моята безопасност, тази на семейството ми и на близките ми. До гуша ми е дошло олигофрени и ненаяли се свине да омаловажават ситуацията.

# 21 415
Малко да разведря обстановката в темата Hug

# 21 416
  • София
Все по-трудно ми е да се засмея на оригиналностите, които се сипят из нета. Вече се усмихвам леко накриво.

Дано народът се вслуша в Генерал Мутафчийски.
Моля за малко уважение, научете му името на човека поне, чувате/четете го по 20 пъти на ден.

# 21 417
Обясних ти Боряна, защото нечии родители и баби ще умират в домовете, пред очите ни. И няма да са малко. Трабва да поставят пълна карантина, защото нямаме нито дезинфектанти, нито костюми и всеки излязъл навън може да запали къщата си.

# 21 418
Четенето с разбиране не се удава на всеки /Касиопея и Мари/ и съответно се правят всякакви свободни съчинения.

И не, не съм фризьорка, но ако разбирахте това, което четете, нямаше да питате.

А ти, ако беше разбрала, какво говори генерала, нямаше изобщо да влизаш тук с тези тъпи въпроси. Ама то и слушането с разбиране не е за всеки. И не, не съм казала, че си фризьорка. Ама нали знаеш - чукча писател, не читател/слушател

# 21 419
  • Street of Dreams
Днес свежнах извън темата и ми изкристализираха много неща, които искам да ви напиша по темата...Пуснах телевизора и ме удари речта на човека с пагоните - няма значение как се казва...

След тази реч можем само да замълчим.......

Общи условия

Активация на акаунт