Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 926 767
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 21 390
Вижте, най-недисциплинираните са тези, които последно са си мили ръцете миналата година, както каза сутринта Москов.
Без никаква култура, без осигуровки, телевизия не гледат и акъл не взимат....не ги интересуват карантини, санкции, глоби, щото властта ги храни на избори с 50-100 лв на глас. и така живеят от днес за вчера.
те са обаче и най-рискови и като пламне една махала със 300-400 колиби и не ги лекуват, просто защото няма да има къде, ще изхвърлят правителството на улицата...

# 21 391
Ох лелеее, Борянка и всякакви подобни - заради такива, като вас генерала вече се чуди какво да каже. Щото винаги ще се намери някой, който да се чуди защо генерала говори така. Заради такива дето само се чудят кога ще отидат на фризьор, след месец и ние ще висим, като маймуни по терасите и ще пеем химна, за да си повдигаме духа. Ама това няма да помогне. Толкова тъп народ сме, че направо се чудя как сме оцелели толкова години

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 20:34 от Lady Cassiopeia Duval

# 21 392
  • Пловдив
И инкасаторите няма да работят, Фръц! Поне в Пловдив спират.
Обаче..много хора незнаят дали да идат на работа в понеделник. Така си мисля...напр. в ЕВН, пощите, енергийния сектор и куп други. Дано шефовете им са умни!

# 21 393
Много силна реч на Мутафчийски! Браво!
Дано се въведат още по строги мерки. Време е да го осъзнаят всички българи.
Съгласна съм.

# 21 394
По принцип не пиша тук, но признавам, че не го разбрах този с униформата. Защо говори като за апокалипсис, чума, холера, ебола, всичко накуп? Има ли нещо, което се крие и не се казва? По този начин единственото, което постига, е да всява паника.
Прощавайте, но... Какво не разбрахте! Няма да може да се осигури мед помощ, системата ще се срине, хора ще умират, лекари няма. Ще се решава кой да жовее и умре, защото няма да могат да обслужват всички.
Само да добавя, че няма и досатъчно квалифициран персонал за високоспециалзираната реанимационна грижа, която изискват такива пациенти. Слушам, че имало много легла, много болнци, но....хората ги няма! Сестрите са дефицит от години, а за лекари - реаниматори, да не говорим. И го казвам най-отговорно, защото съм вътре, в системата...И от моя ъгъл, ситуацията изглежда още по-мрачно, повярвайте.

# 21 395
По принцип не пиша тук, но признавам, че не го разбрах този с униформата. Защо говори като за апокалипсис, чума, холера, ебола, всичко накуп? Има ли нещо, което се крие и не се казва? По този начин единственото, което постига, е да всява паника.

Аз също в понеделник съм на работа както много други хора, градският транспорт ще върви, не разбирам проблема точно с фризьорския салон.
Ще стане апоколипсис. Ще умрат много хора, било то и възрастни. Здравната система ще се срине изцяло. Като се срине здравната система, ще последва смъртта и на други хора, защотот здравната система не е само за болните от коронавирус, а и за тези от рак, диабет и всички останали болести. Общо взето ще умрат много хора, а като умрат много хора и икономиката ще се влоши. Малко ли е?

# 21 396
  • София
...но според мен и Президента грябва да направи подобно обръщение към нацията.
Според мен няма никаква нужда от политици в момента, а само от професионалисти със здрави нерви и твърда ръка.
Нищо няма да се промени само с плямпане - работа трябва и да се набие в главите на безгрижните, че са опасни не само за самите тях!

# 21 397
Тези, които се чудите защо еди кое си работи, след като не трябва да го прави, защо не докладвате където трябва?

# 21 398
  • Пловдив
А що до сега не го бяхме чували и виждали Генералът?

# 21 399
Ахаха Мутафчийски е видял това меме:

# 21 400
ако чете, нека да знае, че в него ни е надеждата, да ни спаси от собствената ни глупост Sad
Ако чете да предложи да затворят границите и градовете, както и всички, които се прибират от чужбина, без значение от къде, под карантина, не 14 дни, а 21.

# 21 401
И аз адмирарам изказването на Мутафчийски. Трябваше по-рано, а не да успокояват зял месец.
В ББ надежда нямам, но според мен и Президента грябва да направи подобно обръщение към нацията.

Много харесвам нашия президент, но не мога да разбера защо така се покри този човек и то точно в момент, в който народа му има нужда от подкрепа и надежда.Трябва да се показва и да подкрепя народа си.

# 21 402
Този нали е лекар, защо говори като политик?
Защото май ББ го готви за такъв .Wink Кандидат Президент?

Точно обратното , според мен
Мутафчийски му иззе екранното време последните дни и сега го превръщат в bad cop.
ББ разрешава да се ходи по магазинчета, ама Мутафчийски не дава..сещай се

В тая криза ще има повече политика отколкото последните години сме видели...

# 21 403
ако чете, нека да знае, че в него ни е надеждата, да ни спаси от собствената ни глупост Sad
Ако чете да предложи да затворят границите и градовете, както и всички, които се прибират от чужбина, без значение от къде, под карантина, не 14 дни, а 21.
абсолютно. Всички градове под карантина 21 дни минимум и затворени граници. След този ад всеки от нас ще бъде променен

# 21 404
Тези, които се чудите защо еди кое си работи, след като не трябва да го прави, защо не докладвате където трябва?

Защото се канят  да отидат те точно там.

Аз ще докладвам. С чиста съвест.
Но повечето ще пасуват.

Общи условия

Активация на акаунт