Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 926 726
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 21 360
Някой може ли да ми каже дали се пази запис на сайта на БНТ или къде от словото на Мутафчийски?

Като качат новините по-късно, вероятно ще е вътре..

# 21 361
  • Разпиляна във въображението
По-скоро му казват какво се случва във фейсбук. Надали човекът може да си вдигне главата от всички документи, които минават през него. За магазините за ремонт и фризьорските салони постоянно се появяват. Смятам за около седмица да не стъпя в магазин. На работа ще трябва да ходя, няма как.

# 21 362
  • Пловдив
Нарочно го направи. Абсолютно съзнателно е преценил, че е по добре да уплаши хората повече , отколкото да ги успокои, като е видял колко несериозно се приемат нещата. След това изказване Няма как, няма как някой да неглижира. И не чете бг мама. Просто хората наистина му звънят о се оплакват.

# 21 363
Аз говорих с майка ми току що...кадах й че няма да й пратя детето в понеделник и обясних защо. На нея не й се вярва...каза че не гледа новини да не се плаши. Казах й гледай...ще й пратя и думите на генерала.
Пускам си отпуска и си гледам детето с баща му. Това е.

# 21 364
  • София
По принцип не пиша тук, но признавам, че не го разбрах този с униформата. Защо говори като за апокалипсис, чума, холера, ебола, всичко накуп? Има ли нещо, което се крие и не се казва? По този начин единственото, което постига, е да всява паника.

Аз също в понеделник съм на работа както много други хора, градският транспорт ще върви, не разбирам проблема точно с фризьорския салон.

# 21 365
Да бе да, няма си друга работа ще седне Да чете някакъв си форум.
Този човек изглежда вече изключително изморен и изтощен.
И с право .
Дано се вразуми народа .
Всякакви тийнОве  Да не започнат да се  крият и да пушат наргилета в затворените  заведения  или да спортуват в псевдо фитнесите наблъскани в тези мухлясали мазета  , които всички сме виждали във всеки град , а възрастните  хора над 60+ да си стоЯт  вкъщи, ще е най-добре .
Дано майките с деца си стоят вкъщи и кротко си ги гледат:

Според мен по магазините и стоките лудницата ще е само този уикенд, след понеделник ще е по-нормално .... аз лично ще пазарувам в кварталните магазини .

# 21 366
По принцип не пиша тук, но признавам, че не го разбрах този с униформата. Защо говори като за апокалипсис, чума, холера, ебола, всичко накуп? Има ли нещо, което се крие и не се казва? По този начин единственото, което постига, е да всява паника.
Прощавайте, но... Какво не разбрахте! Няма да може да се осигури мед помощ, системата ще се срине, хора ще умират, лекари няма. Ще се решава кой да жовее и умре, защото няма да могат да обслужват всички.

# 21 367
Pure аз в нищо не обвинявам никого още по малко теб Simple Smile .
SVT считам определено за по надежден източник !
Китайските обвинения определено са топ новина, но да не забравяме "топлите"отношения между Китай и  Швеция и защо всъщност Китай реагира така точно за Швеция.

Пак казвам, никой не знае кое е правилното решение в момента.
Аз взимам под внимание риска от вируса и всички последствия, които носи, но и паниката и хаоса в България не считам за по добро решение.

Всички мои близки и познати, които работят в офис работят от вкъщи за неопределено време.

Независимо от "топлите" отношения между Китай и Швеция, това не променя факта, че мерките в Швеция са никакви в сравнение с почти всички европейски държави.

В понеделник дъщеря ми трябва да е на училище и кел файда аз да остана да си работя от вкъщи, след като тя може да ме зарази във всеки един момент.

# 21 368
Аз 30 дни само ще извеждам кучето на място без хора. Имам храна, отговорна съм отдавна, а не да чакам да опънат палатки пред болниците, за да сгрея за  кво иде реч

# 21 369
Направо се изумявам как някои хора се подмокрят като го видят тоя. С всеки ден ми е все по-противен. Сега викате Осанна, ама скоро ще е разпни го..

# 21 370
В кварталните магазини при нас няма почти нищо. Няма брашно, олио, мая, месо. Ще караме с каквото има вкъщи и дано заредят скоро. Сутринта в аптеката нямаше аналгин.

# 21 371
С една дума- Мутафчийски, успя и го направи, дано българската паплач, без извинение- маникюристки, банички, салони, техномаркети, изи пей, магазина за обувки, чичо Пенчо обущара, Иванчо, където продава изгодно парфюми и всички останали са разбрали и вникнали в това, което каза.

# 21 372
Аз 30 дни само ще извеждам кучето на място без хора. Имам храна, отговорна съм отдавна, а не да чакам да опънат палатки пред болниците, за да сгрея за  кво иде реч

Аз от 2 седмици го изкарвам моето куче късно вечер, като няма хора и сутрин, след като тръгнат за работа повечето, към 09:30, като избягвам максимално всякакъв досег с хора.

# 21 373
Простия народ се плаши само когато нещата няма накъде повече да идат!!! Много добри думи, личи си, че простотията ни, го е досала.. Явно има нещо, което не се знае и хубаво да се замислим.

# 21 374

Аз също в понеделник съм на работа както много други хора, градският транспорт ще върви, не разбирам проблема точно с фризьорския салон.
е нищо бе Борянче,  ще разбереш след месец. Тогава си припомни този си пост

Общи условия

Активация на акаунт