Пазаруване от Aliexpress.com 58

• 37 918
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас

може и 15 дена да са минали

# 226
  • Асеновград
Тета, благодаря, но сайта ми е необятен, детето мрънка, че не му обръщам внимание, аз се мъча с тоя робот вече 3-та седмица. Чета, пробвам го, пак чета, пиша, пробвам. Живота ми се превърна от робот в робия на робота. Вадя старата прахосмукачка. Не сте ми виновни вие, просто ми писна да се занимавам с това. Видях, че имам възможност за диспут, писах, пък да видим.
Ако сте изтрили поръчката отивате в изтрити и пробвате да отворите диспут . Ако не сте пробвате направо . Ако все още може ще ви разреши ако не може ще ви излезе съобщение , че не може . Ама ако са минали 3 седмици не знам . Ама си пробвайте най сигурно . Успех
Скрит текст:

# 227
Влизаш в статуса на поръчката си.
Ето при мен на една получена:

Там където ти пише оpen dispute натискаш и отваряш диспут.
При мен изписва това като го натисна..защото е стара поръчката

# 228
  • Точно където трябва
Много, много благодаря! Отворих, писах, описах, снимки качих на мръсния килим. Само видео нямам. Пък да видим.

# 229
Айде стискаме палци. Похвали се като ти го уважат...да отпуснем палците, да не ни посинеят от стискане 😃

# 230
15 дена ти е срокът за диспут. 15 дена СЛЕД като си потвърдила че си я получила.
Влез от компютър.
Ако си от телефон...трябва да минеш на настолна версия!!

А каква е разликата между мобилната и настолната версия на Али-то?( като новобранец в пазаруването от там питам за подробности, които е хубаво да се знаят👍).

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 10:24 от Rainbow Dust

# 231
Аз не мина ли на настолна, не мога да си видя детайлите по поръчката. От браузър влизам през телефона, не съм инсталирала приложението.
Всъщност не съм сигурна така ли е....но аз така процедирам.

# 232
Вчера синът ми ми показа че в Али Експрес има някакви неща за по $0.01. Някой купувал ли си е и ако да моля да отговори. Благодаря предварително. 😀

https://a.aliexpress.com/_dXPyxa5
+ Искам да купя на съпругът ми това ножче. Ще имам ли проблеми като да ходя по митници и сякви такива неща като го поръчам.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 13:26 от Не се сърди, човече

# 233
Вчера синът ми ми показа че в Али Експрес има някакви неща за по $0.01. Някой купувал ли си е и ако да моля да отговори. Благодаря предварително. 😀

Виж дали не са изчерпани. Видях такива веднъж, но не ми даде да ги прибавя в кошницата.

# 234
Здравейте, имам решение за връщане на пари от али експр след диспут. Мина вече доста време, но все още нямам върнати пари по карта. От али пишат, че преводът е от 17 декември и изпращат код на транзакцията - някакъв Arn код.  Какво да правя с него? Това международен код ли е и банката ми може ли да направи проверка по него?

# 235
  • Бургас

Виж дали не са изчерпани. Видях такива веднъж, но не ми даде да ги прибавя в кошницата.

Има но за нови
Цитат
New User Zone
изчисти бисквитките и ще ги видиш

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 14:30 от musicdoubl3

# 236
Има, да. Аз съм си взимала молд за бижута. Редовната цена е около $ 1.
Разбира се телефон за тази цена би бил доста съмнителен.

Може да бъркам, но мисля, че от тези оферти $0,01 може да се възползваш само при първа покупка.

# 237
https://a.aliexpress.com/_dXPyxa5
+ Искам да купя на съпругът ми това ножче. Ще имам ли проблеми като да ходя по митници и сякви такива неща като го поръчам.

Нищо не ми излиза от линка, но ако е оръжие има вероятност да го конфискуват на митницата.....

# 238
Знам че са за нови абонати - въпреки че бях такъв, нямаше наличности и не можах да завърша поръчка. Това е моят опит.

# 239
  • Бургас
Аз пък се възползвах, преди да променят сайта се виждаше отдолу от кой се поръчва / последната 3-та бройка бе поръчана от моя рег. и си дойде, аз невярвах че ще е пратят

Общи условия

Активация на акаунт