👶 Юнски мами на бъдещи мъничета, обменят опит за техните ритничета! 2020! - 🌞 Тема 7

• 32 448
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Ebag.bg имат намаление на бебешки неща

# 541
Здравейте момичета.
Като чета за килограмите Ви и колко малко сте качили, се чувствам като гигант. +10 кг. съм, в 21 седмица, 170 съм висока. По-странното ми е, че изобщо не се виждам напълняла, дори коремчето ми е същото като от преди месец. Не знам къде са се наместили тези 10 килограма. Дори и гърдите ми почти не са мръднали 🥺

Преди около 2 седмици бях на ФМ, като изключим ниската плацента, бебка се движи добре, със седмица напред е. Единственото, което ме притесни е, че е с по-голяма обиколка на главата, отговаряше на 20/21-ва седмица, а не на 18-та. Според доктора всичко е наред, но прочетох доста в интернет и леко се притесних.  На 06.02 съм пак на преглед и ще видим този път как се движим. Все пак, ако някоя от вас знае нещо по въпроса, ще съм благодарна да чуя мнения. 💓

Относно покупките, все още сме на никъде. До сега сме купили малко дрешки и тези дни мисля да купим  количката(спряхме се на stokke v6).
Притеснявах се с покупките и все мислех, че е рано,но като гледам някои от вас колко неща са накупили ми мина притеснението хаха 🥰

Лека бременност на всички и се извинявам за дългия пост 💐

# 542
Момичета има ли някоя като мен, която всеки ден се буди рано.. 5, 6 часа и край. Това продължава вече месец и половина и като по часовник се будя и вече не мога да заспя.. а преди си спах непробудно до 7:30-8, като за такова нещо вече мога само да мечтая

# 543
Момичета има ли някоя като мен, която всеки ден се буди рано.. 5, 6 часа и край. Това продължава вече месец и половина и като по часовник се будя и вече не мога да заспя.. а преди си спах непробудно до 7:30-8, като за такова нещо вече мога само да мечтая
Добро утро Simple Smile Аз отговарям идеално на описаното от теб Grinning Но приятелки ми разправят, че било съвсем в реда на нещата да дойде безсънието в един момент. При мен обаче, поне за сега, не е от безсъние, а че бебето мърда повечко към 5 и аз се събуждам и не заспивам повече. През деня, обаче, си спя пак към 2 часа и успявам да се наспивам и да не чувствам натрупване на умора.

# 544
Ох Пламъче блазе ти че спиш следобед. Аз не мога 🤣
При мен няма причина... просто се будя и оттам нататък няма заспиване 🤔🤐

# 545
Дрийм, преди не можех, но сега така ме влече възглавницата следобедно време. Пускам си да гледам нещо по ТВ уж и се унасям...

# 546
Аз пък последно време преди 12 не мога да заспя ,а лягам към 20:00 и се въртя три ,четири часа. И аз да се запиша с килограмите почнах 44 кг сега съм 49 . И друго има което не знам дали да кажа 😂😂😂 живея в Англия както някой знаят и къщата ни е на една минута от Асда 😈😈😈😈 наистина има страшно много евтини неща за бебоците , преди два дни ходих да разглеждам 😇😂😂 Не предполагах ,че Томи Типи са хубава марка ,но видях че има хубави отзиви ,а тук ги продават дори и в супермаркета.

# 547
Радвам се за хубавите новини от прегледите на бебенцата ви! Hug

Аз съм също на 13ти на ФМ, което е чааак 22+6, но да се надяваме да е ок.

Аз досега съм с около 7кг повече. Първата бременност по това време бях с около 4 кг повече, общо накрая 15-16. Надявам се сега да не станат (над) 20. Scream Но и това ще се преживее. Smile

След ФМ (потвърждение за пола?) ще започвам да сортирам дрешките от бебенцата на приятелките, които вече получих и сигурно ще започна чак от март - април да купувам разни неща. Имаме от баткото 2 кошчета за кола, корито и наскоро взехме от една 2ра употреба легълце, което се залепя до спалното легло и мога само да си придърпам бебето за гушкане и кърмене. Беше в много добро състояние за 20 евро, как да не се изкуши човек... Joy нямах такова за първото бебе.
Хубав уикенд на всички! Hug

# 548
  • Varna, Bulgaria
Момичета, започнах и аз да се заглеждам по дрешките. Имам обаче въпрос. Има ли някъде таблица с размерите, защото на някои места пише в месеци, но на някои са по размери, а аз нямам представа кой месец на кой размер отговаря. То сигурно е относително, но приблизително да се ориентирам.
Иначе ще поръчвам това, защото ММ имат пчелин Simple Smile

# 549
Frest с теб сме на една дата на ФМ - аз съм на 13 от 09:40 и ще съм 21+4 Simple Smile
Време не минава. Стискам палци всичко да е наред.

Радвам се за хубавите новини от прегледите на бебенцата ви! Hug

Аз съм също на 13ти на ФМ, което е чааак 22+6, но да се надяваме да е ок.

Аз досега съм с около 7кг повече. Първата бременност по това време бях с около 4 кг повече, общо накрая 15-16. Надявам се сега да не станат (над) 20. Scream Но и това ще се преживее. Smile

След ФМ (потвърждение за пола?) ще започвам да сортирам дрешките от бебенцата на приятелките, които вече получих и сигурно ще започна чак от март - април да купувам разни неща. Имаме от баткото 2 кошчета за кола, корито и наскоро взехме от една 2ра употреба легълце, което се залепя до спалното легло и мога само да си придърпам бебето за гушкане и кърмене. Беше в много добро състояние за 20 евро, как да не се изкуши човек... Joy нямах такова за първото бебе.
Хубав уикенд на всички! Hug

# 550
  • Plovdiv, Bulgaria
Това с размерите е много относително. На някой марки дрехите са уголемени (h&m,  лидл), на други умалени ( българските дрехи) -това е по мое наблюдение от това което съм купувала през времето. На повечето си пише примерно 56 - 1-2м, това на h&m примерно. На лидл също са с месеци и сантиметри. Обхващат масово 2 размера. На българските са само 56, 62, 68 и т.н. Английските пък освен размер като 0-3м, повечето имат и до колко кг са, което са мен е по-удачно, защото децата се движат с различно темпо на развитие и наддаване на кг. Моя син редовно носеше по-малък размер. 62/68 примерно го дават 3-6м, моя и до 8-9м ги е носил (някой по уголемени).

# 551
  • София
В Айко има намаление на Lorelli.

# 552
  • София
За всеки случай да си кажа, че и сушилнята малко или много свива дрехите да го имате предвид. Другото, което взимам под внимание е размера на родителите. Аз съм 1.6м, но ММ е 1.9м. Баткото се роди 52 см, на първата консултация беше дръпнал 8см. Носеше си 0-3м. В началото му бяха малко големи, но за няма и месец да купувам първи размер ми се струваше безсмислено. На некст обикновено ги дават уголемени, но на моя винаги са му били точно. Съгласна съм с Криси, че е много относително, а в началото са като гъбки.
За шишетата и подобни най-вероятно ще дебна оферта в амазон, защото мисля да заложа на авент. ММ още ме навива за стъклени шишета, но се чудя има ли смисъл.

# 553
За всеки случай да си кажа, че и сушилнята малко или много свива дрехите да го имате предвид. Другото, което взимам под внимание е размера на родителите. Аз съм 1.6м, но ММ е 1.9м. Баткото се роди 52 см, на първата консултация беше дръпнал 8см. Носеше си 0-3м. В началото му бяха малко големи, но за няма и месец да купувам първи размер ми се струваше безсмислено. На некст обикновено ги дават уголемени, но на моя винаги са му били точно. Съгласна съм с Криси, че е много относително, а в началото са като гъбки.
За шишетата и подобни най-вероятно ще дебна оферта в амазон, защото мисля да заложа на авент. ММ още ме навива за стъклени шишета, но се чудя има ли смисъл.

Здравей, аз в началото мисля да заложа на стъклени шишета, свекърва ми така ме посъветва и аз се замислих че наистина е по удачно поне в началото. След това като вземе да ги хвърля или изпуска като е по голямо ще мина на пластмасови най вероятно, от гледна точка на безопасността.

# 554
Здравейте мами,
Аз също съм се спряла на стъклени шишета. Това, което аз установих с първото дете, е че пластмасовите задържат миризма. А моят нос е като на хрътка. Колко шишета купих и изхвърлих само аз си знам. Накрая си реших проблема със стъклено шише. 😞

Дами току що минах през Лидъл и видях бебефон на Моторола за 75лв. Цената в интернет е двойна 140лв. Уточнявам, че Лидъл-а беше в малък град и нямам идея дали в по-големите градове са го пуснали. И друг път съм попадала на стоки от Лидъл в провинцията, които в по-големите градове ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт