👶 Юнски мами на бъдещи мъничета, обменят опит за техните ритничета! 2020! - 🌞 Тема 7

• 32 441
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Лози, за кой град става въпрос, ако не те притеснява да споделиш? Обикновен бебефон ли е или видео-бебефон? Ние ще минем по-късно да проверим все пак. Аз снощи поръчах, но ако трябва да го отказвам 😂
Здравейте мами,
Аз също съм се спряла на стъклени шишета. Това, което аз установих с първото дете, е че пластмасовите задържат миризма. А моят нос е като на хрътка. Колко шишета купих и изхвърлих само аз си знам. Накрая си реших проблема със стъклено шише. 😞

Дами току що минах през Лидъл и видях бебефон на Моторола за 75лв. Цената в интернет е двойна 140лв. Уточнявам, че Лидъл-а беше в малък град и нямам идея дали в по-големите градове са го пуснали. И друг път съм попадала на стоки от Лидъл в провинцията, които в по-големите градове ги няма.

# 556
  • София
В амазон от 2г не са намаляли особено нещата на авент.
За това и се отказах. На мен ми трябват 6 шишета, нагревател, стерилизатор...
Ще купувам на Томи Типи и мисля, че нямат особена разлика и в бибите и във формата. А цената е супер добра Simple Smile

# 557
Wigzi, минахме през Луковит и в края на града има Lidl. Там го видяхме. Бебефон без камера. Motorola MBP161TIMER е моделът.

# 558
Аз в крайна сметка поръчах кошница и количка тази сутрин, пък да видим какво ще дойде.
За дрешки и неща, искам да преровя какво става за ползване от каката и след това ще купувам. Но това ще е чак април.

# 559
Малее наистина не мога да ви насмогна на темпото 😅

Гледам, че коментирате шишенцата на Томи Типи. Моя приятелка страшно ми ги препоръча. Били много удобни и не пропускали, за разлика от други, с които бебето цялото се омазвало. Имат и анти-колик шишенца, но тях не ги е ползвала.
По англ. сайтове може да се намерят страхотни намаления на цели комплекти на марката с включени шишенца, нагревател, стерилизатор (на пара или за микровълнова) и др. Освен Амазон чеквайте за намаления и Асда. Ето един добър комплект на намаление -
https://direct.asda.com/george/baby/bottle-feeding/tommee-tippee … ml?cgid=D5M16G1C1

Аз вероятно ще купя само шишенцата, защото ще ми дадат стерилизатор на Авент и ел. помпа за кърма Медела.

# 560
Момичета, замислих се... Сега след като Англия е вън от ЕС ще плащаме ДДС и мито, нали?

# 561
Момичета, замислих се... Сега след като Англия е вън от ЕС ще плащаме ДДС и мито, нали?
Не, надали. Излязоха със споразумение и си запазиха досегашния статут в доста отношения. Не е от полза нито за британците, нито за ЕС да се обмитяват стоките, така че без да съм на 100% запозната точно в областта на търговията, мисля, че нищо няма да се промени. Пак ще си пазаруваме оттам Wink

# 562
bellisssima, дано си права. И аз не съм наясно какво последно ще се случи. Хубаво би било да няма обмитяване.

# 563
Сънчи Пънчи , каква яка количкаааааа, чесно да кажа хич не ми се дават толкова пари, изобщо голяма скрънза съм станала , незнайно защо. Общо взето за количка съм отделила бюджето 1000-1200 лв, и не ми се иска да го надвишавам , ама като се знам може и да го подмина.
 Личи си че днес всички се радваме на хубавото време и активността е намаляла.
Относно покупките , все още нищо не съм купила, ще си чакам да ми кажат пола и на второто и тогава , надявам се да не е чак като родя  Simple Smile))))

# 564
  • Варна
Момичета, извън всички теми ви изпращам малко слънчице от Балчик 😊🌞🌊

# 565
Ох каква красота там с удоволствие бих се разхождала всеки ден 😊😊😊
И аз за сега съм се спряла на Томи Типи, но преди не съм ги използвала бях само на Камера най-евтини но бяха най удобни на децата незнам защо.
За помпа още не съм избрала нищо някак си не ми се дават 200 лева за помпа, но ще видиме.С ръчба преди се цедех, но наистина е изморително.
Вие почнахте ли да подготвяте зърната си вече?Аз мисля да попна, но незнам кога, преди не бях взимала мерки и още веднага се израниха и беше мъка голяма.
И протектори не съм ползвала, но ако се мажем редовно има ли смисъл от тях не съм запозната.

# 566
Завиждам на всички, живеещи на морето! Времето е страхотно и утре мислим да мръднем извън града и да хапнем някъде на открито. Момичета от Хасково и региона, кажете хубави места, по възможност и с детски кът. Засега се сещам само за ресторантите кораби на язовира до Кърджали.
А днес пратихме малкия на село и ходихме по магазини с ММ. Исках да си купя нови дрехи, тип чували 😂 че всички копчета ми се отварят вече на бюста и корема. За съжаление само една туника си харесах.
Видяхме на живо количката, която съм набелязала. Около 10 кг е рама+кош, компактна в сгънато положение, дано ми се събира в малкия багажник. Май тя ще е, само да уточним пола в понеделник да избера цвят.
А сега ми е време за любимата следобедна дрямка 😁

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 15:34 от Desislava_SS

# 567
  • София
Ох, от кога не сме се разхождали там....  Wigzi, специални поздрави от нашето семейство на Балчик 😃😘🥰

# 568
Ох, морски снимки ❤️
Аз не си подготвям зърната, миналия път също не съм. Каква подготовка? Чела съм за обтриване, но това може да доведе до контракции.

# 569
  • Варна
engruseva и Балчик поздравява семейството специално 😀🤗
Времето е страхотно, разходихме се край морето, седнахме да хапнем и си помечтахме как лятото също ще дойдем с бебка😍 Аз не бях идвала досега тук, въпреки че живеем сравнително близо, а на мм баща му е от тук и е прекарал доста лета, беше му хубаво да си спомни.

Зърна и аз не съм подготвяла, но и не знам как точно. Много са набъбнали и топли 😩

В Понеделник ще отида до Лидл да видим какво ще си харесам, че предния път бях изтървала 😀 щом ще има и чаршафчета може да взема 1 комплект.

Общи условия

Активация на акаунт