През ДЕКЕМВРИ мама все ще пее, свойто сладко бебе ще люлее!

• 22 096
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
  • София
 HugЗдравейте мацки LaughingБяхме на Златни пясъци за една седмица и понеже заминахме внезапно-при нас обикновенно е така,не плануваме,като решим заминаваме,само където аз трябва скоростно да оправям куфарите Blushта затова не съм писала и чела,и от снощи не мога да прочета ,много сте изписали LaughingИзкарах ме си супер,почти забравих че съм бременна FlutterПо цял ден на шезлонга под чадъра,малко във водата,защото  в морето беше такава лудница,че ме беше страх да плувам.И понеже заминахме ненадейно,отложих часа за феталната при Мазнейкова за 15 август чак Confusedнямам търпение да потвърди и тя за мъж Heart Eyes.Иначе като ходих при мойта лекарка,казах и че се чудя при кой да ходя на фетална и съм записала часове за Мазнейкова и за Димитрова,а тя ми каза да ходя само при Мазнейкова,Димитрова да я пропусна Confused Клеми -честито момченце stork-boy,преместихте ли се вече?Лено много съжалявам за това което ти се е случило CryПросто ти желая по-скоро да станеш мама и да гушнеш едно сладко бебче HugВесе мойте съболезнования за дядо ти,много гадно наистина SadНа всички нови попълнения-добре дошли и лека и безпроблемна бременост  bouquetОтносно килограмите-вече са +6 smile3511

# 136
Е гати, как бе, В. Димитрова е страхотен лекар и човек.

# 137
  • София
Аз викам Мазнейкова да пропуснеш....ама ти си решаваш де. Peace

# 138
  • София
Аз викам Мазнейкова да пропуснеш....ама ти си решаваш де. Peace
Иаз съм чувала противоречиви мнения за Мазнейкова,но мойта лекарка ми вика че като специалистки,са еднакви, и да съм ходела при Мазнейкова.Така ли или иначе имам записан час и при двете,та сигурно и двете ще ги посетя-незнам newsm78

# 139
Гланг, весело и да се върнеш като нова...  bouquet

Nikki_Ivanova, аз ако си забелязала съм от Бургас и мен ме претупват, повечето изследвания, за които говорят момичетата не са ми ги правили. Ама то понякога е по-добре така, за да не се шашкаме за глупости. Simple Smile
Мен ме следи Вълкадинова, а теб?

Доста е далеч, ама някой от вас мисли ли да се възползва от епидурална упойка? И какви рецензии имате за нея?

# 140
  • София
Едно късничко привет и от мен,
Klemy, честито момченце:D
Днес мога да се оплача от едно следбобено смущение в чревцата #Crazy и да се похваля с нова рокля thumbsup
Отивам да спинкам и психически да се подготвям за ремонт  smile3511, лека на всички и до скоро  bouquet

# 141
  • Варна
Добър вечер/утро  Sunglasses да ви се похваля днес ме скъсаха от шутове и от кълбета  Joy не се спря цял ден това дете!  ooooh!  утре ще го рязходя по центъра на походчето Mr. Green
който и където ще участва в похода , пазете се от жегите!!!
 и после кажете как е минало при вас . лека bouquet

# 142
  • София
Moonlady пращах ти на лични,но ти е пълна кутията NaughtyЗа подуването-исках да ти кажа,че само един ден ми се подуха краката,особено левия беше станал-ужас #CrazyАз много се бях притеснила и лекарката ми каза-да спра соленото и на другия ден като отида при нея ще прецени дали да ми пуска изследвания.На следващия ден краката въобще не ми се бяха подули и само гледахме бебчо,каза че най-вероятно от солта и от жегата е станало така.

# 143
  • сто акровата гора
Здравейте момичета  Hug
Как сте в събота сутрин? Надявам се чудесно! Аз живнах малко, няма контракции, почивам си тук и мисля даже да изляза на кафе долу пред блока с приятелка   Party и после пак в леглото, за всеки случей.
Явно от настинка са ми предизвикани тези болежки, защото сега пък гласът ми спадна. Не ме боли гърло, само ми е сухо едно такова, ама съм дрезгава нещо  newsm78 Ще пия чай с мед и във вторник като ходя на лекар ще питам за какво иде реч. Тогава и ще се гледаме с мишенцето ми  Heart Eyes стискайте палци всичко да е наред  Praynig
Поздрави на всички   bouquet

# 144
  • София
Добро утро!
Най-накрая дъжд!!!  Hug

# 145
dobro utro,mai pove4eto spinkat
 ura! razhladi Laughing dnes nqma da ima poduti kraka Joy Klemy 4estito mom4e  baby_neutral az 4ak na 10 sam na pregled i 6e vidq beboka nadqvam se i pola,stiskaite palci za devoika Grinning 4e kato gledam  izostavat v obshtiq spisak do momenta,otbora na mom4etata vodqt Joy

# 146
здравейте и от мен. Много се радвам, че разхлади най-накрая. Малко ми отпуснаха конктракциите, но в понеделник си влизам в болница. Иначе съм добре, вече си ме ритка, то най-вече сутрин.

# 147
здравейте и от мен. Много се радвам, че разхлади най-накрая. Малко ми отпуснаха конктракциите, но в понеделник си влизам в болница. Иначе съм добре, вече си ме ритка, то най-вече сутрин.
zdravei,ne se pritsnqvai vsi4ko 6e bade nared Grinning  s tezi hap4eta 6e se opravi6 za sedmica taka 4e Joy vsi4ko 6e mine i 6te zabravish daje     bouquet  lek den

Последна редакция: сб, 05 авг 2006, 19:57 от Jvd

# 148
тука си е още адска жега, много се надявам да се разхлади  Praynig
да ви се оплача,вчера ме хвана летния грип  Cry толкова не съм повръщала през цялата си бременност  Cry днес съм малко по-добре и се надявам утре да съм ок
пазете се Hug

# 149
Хей бебки, дайте малко дъжд.  няма спасение освен цамбуркане. аз казах ли ви че септември месец съм на сватба newsm78. Сега съм на вълна модели на рокли - ще си шия нещо и вече съм се влюбила в няколко тоалета. Трябва да съм на ниво няма начин Laughing.
На новодошлите -  Hug, на болничката от грип да се оправя. Аз съм за епидуралната аналгезия, но тепърва ще дискутираме. Скоро ще ви правя и снимки на коремче, а и подканвам и другите за по-пресни снимчици на шкембачета. Браво на Вирджинити и Биса .

Последна редакция: сб, 05 авг 2006, 17:23 от detelini

Общи условия

Активация на акаунт