Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой спорт се препоръчва за бременни?
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
Как да разберем дали имаме контракции по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой спорт се препоръчва за бременни?
-
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
-
Как да разберем дали имаме контракции по време на бременност?
-
Как да се предпазим от вируси и стомашно-чревни инфекции по време на бременност?
-
Какви са обичайните усещания по време на бременност?
Здравейте мацки
та затова не съм писала и чела,и от снощи не мога да прочета ,много сте изписали
По цял ден на шезлонга под чадъра,малко във водата,защото в морето беше такава лудница,че ме беше страх да плувам.И понеже заминахме ненадейно,отложих часа за феталната при Мазнейкова за 15 август чак
.Иначе като ходих при мойта лекарка,казах и че се чудя при кой да ходя на фетална и съм записала часове за Мазнейкова и за Димитрова,а тя ми каза да ходя само при Мазнейкова,Димитрова да я пропусна
,преместихте ли се вече?
Просто ти желая по-скоро да станеш мама и да гушнеш едно сладко бебче 

и да се похваля с нова рокля
да ви се похваля днес ме скъсаха от шутове и от кълбета
не се спря цял ден това дете!
утре ще го рязходя по центъра на походчето
За подуването-исках да ти кажа,че само един ден ми се подуха краката,особено левия беше станал-ужас
и после пак в леглото, за всеки случей.
az 4ak na 10 sam na pregled i 6e vidq beboka nadqvam se i pola,stiskaite palci za devoika
4e kato gledam izostavat v obshtiq spisak do momenta,otbora na mom4etata vodqt