Заглъхнало ухо

• 2 004
  • 4
  •   1
Отговори
Хора, помощ! Преди три дни лявото ухо ме заболя странно само,като си поемах въздух ме пронизваше. Ппц си имам някви проблеми с него и си знам, но това беше странно. Снощи педи да легна му сложих капки Отипакс и памуче. Тази сутрин,като станах ухото ми е заглъхнало и не чувам почти нищо. Някакви идеи какво да правя. За лекар не съм мн за понеже тук няма толкова добри.

# 1
Баш за лекар си, отивай колкото можеш по-бързо! Преди 10-на година когато тъкмо завършвах училище ми се случи подобно нещо и просто си оглушах с лявото ухо.. Лекарите така и не разбраха защо, след време възстанових част от слуха, но ухото ми постоянно пищи. Тези ситуации не са за подценяване!

# 2
Ами на мен ми пищят обаче защото имам шип и за това,не знам какво стана. От едни капки не знам дали не съм прекалила но сложих точно 4ри капки. Не повече

# 3
Заглъхна ми ухото и аз се мотах като теб и чак след седмица отидох на лекар,откриха частична загуба на слуха и възпаление на нерв. А при мен дори нямаше болка!
Хич не отлагай, при мен лечението беше седмица в болница(пълна програма-кортикостероиди,антибиотици,противовъзпалителни).

# 4
Ами ще гледам днес да отида, те половината доктори не стават

Общи условия

Активация на акаунт