Съни бийч по bTV

• 45 609
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, намерих сериала в IMDB. Много хубав рейтинг има, но все пак гласувах. Мисля, че заслужава и вашите гласове, ако го харесвате. Сайта е за кино и сериали и е международен....
Чакам следващите серии:)

# 586
Ехеее, Laughing Иване, ти ли си или е Андрей! Тук така не се прави! Wink Даже никъде не се прави така, щото е тъпо!

# 587
  • София
Добре, че ни казахте за imdb, интересно как досега не сме го чували, пфю. Сега го погледнах, ама то страшна работа значи, яко филми и сериали имало...

# 588
Може да е стрина Ирина, или някой от екипа , много тъпо.

# 589
Добре, че ни казахте за imdb, интересно как досега не сме го чували, пфю. Сега го погледнах, ама то страшна работа значи, яко филми и сериали имало...

пък е и междунaроден

# 590
Не е истина, колко сте добри. Мислех, че ще ме гепите, но не очаквах да е толкова внезапно.Simple Smile Имах и надежда да остана неразкрит... Трябваше да послушам първоначалната си интуиция и да се заявя още в началото.
Аз съм Иван, а АБО е деткият ми прякор.
От началото на сериала чета Вашите коментари по темата и съм ви благодарен, че много по-голямата част от тях са позитивни. Благодаря ви и извинявайте, че подценявайки ви не ви казах истината още вчера. Но сега, под карантина, с четири деца у нас, аз се чувствам ЕДНА от Вас и мога спокойно да си призная.Simple Smile))
Все пак, ако ни подкрепите в IMDB ще бъде мило от Ваша страна.
Няма да замърсявам чата ви повече.
Нямам ФБ и бях изкушен от участие (макар и опит за инкогнито участие) в някаква социална мрежа.
Оставям ви. Чао.
пп. Освен ако нямате някакви въпроси, с отговора на които бих могъл да съм Ви полезен.
Ваша МАМА Иван!

# 591
Кажи ще правите ли втори сезон Stuck Out Tongue Winking Eye Този добре се получава.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 11:25 от Donna Paulsen

# 592
  • Разпиляна във въображението
Аз ще съм доволна с подобно качество, а и по-голямо, и на други истории. Ред е и на зимния сезон Simple Smile

# 593
Още нищо не мога да ви издавам за сезон 2.
Съжалявам.

# 594
  • София
Ако не беше обяснил какво е imdb, можеше и да не те хванем. Тук саморекламите не са позволени, ясно е защо.
Поздравления за хубавия сериал, подкрепих ви и в международната платформа за филми и сериали. Дано имате успех, а защо не и да го продадете навън, с тази хубава картина си заслужава. Актьорите, които сте избрали, си пасват много на ролите. Това е рядкост в нашите сериали.

Надявам се ситуацията скоро да се нормализира и да имате възможност още тази година да снимате втори сезон. Звукът вече е много по-добре от първия епизод, но пак на моменти се губи.

# 595
  • Пловдив
Абе хора не усещате ли, че човека се бъзика??? Иван бил, хахахах. И вие вярвате Joy

# 596
Ама ти какво мислиш, че не ни четат ли?
Дори и да не е Иван, със сигурност, това, което пишем, стига го него и Андрей. Всички четат.

# 597
Не е истина, колко сте добри. Мислех, че ще ме гепите, но не очаквах да е толкова внезапно.Simple Smile Имах и надежда да остана неразкрит...
Оставям ви. Чао.
пп. Освен ако нямате някакви въпроси, с отговора на които бих могъл да съм Ви полезен.
Ваша МАМА Иван!
Много съм добра, да. Bowtie Надежда всяка тука остави...
Не ни оставяй, ти баща, ти майка. Въпроси ще има и да ти кажа - ние на теб можем да сме ти много по-полезни, отколкото ти на нас. Ако и Фуча беше питала така след погрома на "Честта" си... сега Ягодова(та) ѝ луна щеше да буди възхищение, а не още по-голям присмех. Wink

# 598
Хахахах 😃 разбира се, че не е Иван 😂 Иринито с нейния дълъг стаж във форума, отдавна му е обяснила как стоят нещата тук 😉

Но иначе да - сериалът е изпипан, за мен той е най-добрият от излъчваните в момента.
Луната и Ол инкл въобще не са му конкуренция, а Откраднат живот добре, че лежи на стара слава, иначе и там положението е трагения.

# 599
Който и да чете тука - Иван, Андрей, леля им, стринка им, все тая... Simple Smile Моля ви! Оправете звука на сериала.. Чува се само музиката, едвам им разбирам какво говорят. ДОбре, че може да се връща, че превъртам няколко пъти, за да разбера репликите.
Иначе сериала е свежарка, Младен президент!

Общи условия

Активация на акаунт