Съни бийч по bTV

• 45 609
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Тая работа със звука от вас я научавам, че не се чува добре. Сигурни ли сте че не е при вас проблема? Аз онлайн гледам, не съм забелязала такъв проблем. Много странно. Ще обърна внимание следващия път и аз.

Аз принципно го гледам онлайн със слушалки и звука ми е ок.
Но по-предния епизод превключих докато гледам Откраднат живот на Съни бийч и имаше осезаема разлика в озвучението между двата.

# 616
  • София
Озвучаването е зле. Половината реплики не ги разбирам/чувам. Нужно ли е музиката да кънти и да заглушва диалога?

# 617
Сериала е много добър. И всички играещи в него са добри. Много добро попадение е. Режисура, сценарий, актьорска игра - Браво!!!
Абсолютно съм ДА за всичко изброено, но добавям и добрата операторска работа - качествена картина, качествено заснемане, сериалът конкурира по заснемане световни продукции. Няма как да не кажа "браво"!

# 618
  • Велико Търново
Сериала е много добър. И всички играещи в него са добри. Много добро попадение е. Режисура, сценарий, актьорска игра - Браво!!!
Абсолютно съм ДА за всичко изброено, но добавям и добрата операторска работа - качествена картина, качествено заснемане, сериалът конкурира по заснемане световни продукции. Няма как да не кажа "браво"!
+1

Не мога да се оплача от озвучаването аз. Хем по принцип имам леки проблеми със слуха.

# 619
  • Варна
Щом чете мама Иван, няма как да не изкажа възхищение и аз. 😂
Сериалът ме грабна въпреки занижените ми очаквания. Много приятно съм изненадана от добре подбрания актьорски състав, чудесно се справят с ролите си. Щом чакам с нетърпение следващия епизод, за мен сериалът е много добър. Поздравления!

# 620
  • Sunshine state
Звукът и при мен е добре, ще му обърна повече внимание следващия епизод, но си чувах всичко, а по принцип и аз съм от "глухите". 😆

# 621
Спират сериала.Вместо да оставят нещо свежо в ефира,всяка вечер студиа и натоварване с тази епидемия.Че новините са ни малко.

# 622
  • София
Как така спират сериала?

# 623
Неее , защооо?

# 624
Промяна в програмата на БТВ.

# 625
На измисленото сайтче "теленовела" не вярвам. Няма логика да спрат излъчването.

# 626
  • София
Вярно е. https://www.btv.bg/article/za-btv/spetsialno/btv-nasochva-povech … a-s-covid-19.html
Не мога да повярвам, тъкмо го четох и аз. За мен това е изключително голяма грешка от страна на телевизията. Разбирам да е предаване, което се излъчва в момента, но това е вече заснет и готов продукт.  Направо много се изнервих. Дано нова не последва тъпия им пример.

# 627
И програмата е такава,проверих.От 8 в петък е Завинаги,а в 9 Столичаните.

# 628
  • Разпиляна във въображението
Тъп....ска работа. Не че нямам десетки сериали и филми за гледане, но аман от истерията, която се насажда.

# 629
Много странно, каква е логиката да повтарят стар сериал, вместо да продължат с новия?
Ако изобщо има логика някаква.

Общи условия

Активация на акаунт