Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 66 342
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • Vraca
Момичета, Phi brows болят ли повече от микропигментация? Имам правена микропигментация и се замислям за Phi brows, но от приятелки знам, че много боли...
Момичета, Phi brows болят ли повече от микропигментация? Имам правена микропигментация и се замислям за Phi brows, но от приятелки знам, че много боли...
Микропигментацията не боли
Микроблейдинг боли

# 271
Мен доста ме боля на микроблейдинга, хем обезболяващ крем, не знам какво Grinning Неприятно е, но се изтрайва.

# 272
Явно ще си продължавам с микропигментация.

# 273
Здравейте на всички! Днес си направих микроблейфинг, понеже имам много редки вежди и държа много да изглеждат добре. Но не съм никак доволна от резултата. Нито формата ми хареса ,нито дебелината, особено дебелината, прекалрна е .... Козметичката ми каза, чр сега са подути, заради процедурата и че когато спадне отока ще изглеждат по-тънки. Въпросът ми е такс ли е наистина? И още нещо. Мога ли да оскубя някои косъмчета, притеснявам се, защото кожата ми е чувствителна в момента и да не се възпали, ако отскубна някои.

# 274
Здравейте на всички! Днес си направих микроблейфинг, понеже имам много редки вежди и държа много да изглеждат добре. Но не съм никак доволна от резултата. Нито формата ми хареса ,нито дебелината, особено дебелината, прекалрна е .... Козметичката ми каза, чр сега са подути, заради процедурата и че когато спадне отока ще изглеждат по-тънки. Въпросът ми е такс ли е наистина? И още нещо. Мога ли да оскубя някои косъмчета, притеснявам се, защото кожата ми е чувствителна в момента и да не се възпали, ако отскубна някои.
От моя опит ще ви кажа,че първите 2 седмици е така.На мен ми идеше да ги мажа с белина дори,обаче с времето ще се възприемете и един вид ще свикнете.Моите са много хубави,но по отделно.Просто са различни и на дължина и на височина, и на форма.Скоро съм на ретуш и ще видя дали направената  корекция ще ме удоволетвори.Определено с времето надделява удоволетвореността,че не се налага да се рисувам всеки ден.И моите са по-дебели според вкуса ми,но и не е прекалено.Дайте си време.

# 275
От моя опит ще ви кажа,че първите 2 седмици е така.На мен ми идеше да ги мажа с белина дори,обаче с времето ще се възприемете и един вид ще свикнете.Моите са много хубави,но по отделно.Просто са различни и на дължина и на височина, и на форма.Скоро съм на ретуш и ще видя дали направената  корекция ще ме удоволетвори.Определено с времето надделява удоволетвореността,че не се налага да се рисувам всеки ден.И моите са по-дебели според вкуса ми,но и не е прекалено.Дайте си време.

Благодаря Ви за окуражаването. Не е само това , че още не съм се възприела, а и това, че са много грозни и не ми отиват.

# 276

здравейте, сега открих темите и ще се връщам назад да чета. интересувам се от перманентен грим за устни, колко много боли?!? То ясно, че на всеки прага на търпимост е различен де, но преди години си правех перманентен на веждите и си болеше. Има ли някой, който е правил и двете да каже как е. И сега последното ми чудене е относно Ковид пандемията, часа ми е за 10.12, дали да не го отложа?

# 277
Включвам се само да дам мнение относно ситуацията с ковида. Аз не бих си отменила часът. Животът продължава Simple Smile

# 278
Аз бих го направила възможно най-скоро. Предвид и настъпващите грипове, пък и не се знае дали наистина няма пак да затворят салони, това, онова.

# 279
Здравейте,
Някой може ли да сподели мнение за руските пигменти Be bright ?

# 280
Може ли мнения за добър специалист за микроблейдинг за град Плевен?

# 281
  • Vraca
Здравейте,
Желаеш да те направят с тях или си специалист

# 282
Здравейте,
Желаеш да те направят с тях или си специалист
Момиче, на което харесах работата работи с тях, не съм ги чувала и търся повече мнения

# 283
  • Vraca
Съчетание работна плюс хубави пигменти =прекрасен резултат

# 284
Съчетание работна плюс хубави пигменти =прекрасен резултат
Не разбрах ?
Търся мнение конкретно за тези пигменти

Общи условия

Активация на акаунт