Сватба, булките на 2020 г., тема 3

• 32 582
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
От 17 години аз и ММ носим халките си. Няма гъбясване, няма мазоли. Не ги сваляме.

# 526
  • София
Благодаря ви за съветите, много ми беше криво днес, докато обсъждахме отмяната, цял ден мислихме, премисляхме. Не е ваксината, която ме притеснява, и да има, не бих си сложила ваксина, която не е тествана достатъчно време, много по-опасна е от потенциалния минимален риск от заразяване. И като цяло не ме плаши разболяването, а блокирането и поставянето под карантина, защото ще е доста неприятно преживяване. Относно разболяването, ако има там, ще има и тук, няма да ни бави още дълго, предвид, че в съседните държави вече има.

Решихме да не се отказваме засега, аз си мислех, че бихме загубили само 3000 лв, но се оказаха двойно, така че където 6, там и 10, все би ни спряло от ново такова голямо пътуване. Ще се надяваме всичко да е наред и последните плащания ще ги правим в последния момент вече на американска земя. Разбира се, ако има бум там, няма да заминем, не сме такива смелчаци, то и ще е безсмислено. Надеждите ни са, че има два месеца и там е по-топло, дано се размине дотогава.

Предлагам среща на 7 март - събота, тъй като повечето казаха, че могат уикенд. Кажете час кога ще ви е удобно.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 04:46 от Niya-

# 527
Събота към колко ? Аз ще пътувам в петък и ще се прибера събота след обяд .

Не съм писала , че гъбясват на всички пръстите, а че тук и във фейса имаше коментари на жени,   който се оплакаха . 

Ето и кърпичките https://www.facebook.com/SvatbenaMagiQ/

# 528
Ния, кофти ситуация.
Но аз като човек от "бранша" на фрамацевтичната индустрия и медицинска гледна точка, бих те посъветвала да не отменяш пътуването. Според мен и още много интелигетни професори, с които разговарях, това е изкуствено създаден вирус за всяване на паника. Знаете ли, мили момичвта колко пп - голяма е смъртността от онкологични заболявания годишно, дори и от обикновения зимен грип, който върлува всяка година? Защо не са засегнати деца? Има ли до сега такъв тип заболяване, което не засяга деца ? - Няма.. всичко е доста преекспонирано и направено с цел.

# 529
Мога ли да отклоня темата с един страничен въпрос: какво съотношение планирате между ракия, вино, друг твърд алкохол?
Някой попадал ли е на добър калкулатор също за количествата?
Все още мисля да си направя анкета между гостите, но ни предлагат алкохол на бар цени срещу ред други по-добри условия от стандартните ресторанти. Иска ми се да знам каква сметка да очаквам предварително, плюс-минус 500 лв.

# 530
  • София
Въпреки че не съм медицинско лице, и аз смятам че е изкуствено създаден и не случайно пуснат в Китай...
Аз имам други притеснения относно пътуването и не се наемам още нищо да резервирам. Личната карта ми изтича точно 10 дни след сватбата (нямам и паспорт), и отделно не ми се рискува да правя резервация сега с едини имена и да замина с други и да не ме пропуснат някъде...сигурно ще си издам експресни документи и ще пътуваме някъде в Гърция или Хърватия Blush А пък след това на есен искам вече нещо по екзотично.

# 531
За срещата, аз няма да успея тази седмица. Ако се разберете да следващия уикенд ще дойда на 100% Simple Smile
П. С Даже неделя имаме празник Grinning Blush

# 532
7-ми или 8-ми март за срещата? Аз съм "За" и за двете дати. За 8-ми даже ми звучи доста тематично, може да си спретнем едно следобедно женско кафенце някъде, където да правят промоция за празника Grinning
Но и 7-ми да е, няма проблем при мен. Тъкмо ще съм свършила с едно важно писане, което трябва да направя.

Аз за сега нямам нищо ново по сватбената тема... Освен, че ще съм официално омъжена след 3 седмици. Ще се подпишем в ритуалната зала на Витошка. Няма да съм с бяла рокля, но искам да е нещо свежо и светло като цветове.

# 533
  • София
Много искам да дойда на срещата, но на 7ми ще бъдем в Пловдив, за да раздаваме живот и здраве поканите на роднините на годеника ми. За 8ми и 14ти и аз съм "за" Simple Smile

# 534
И аз да се включа и за 7-ми и за 8-ми съм съгласна да пием едно кафенце. Flowers Tulip

# 535
Ако е на 7.03 и мен пишете,за 08.03 няма да мога,имаме традиция с майка ми и сестра ми 🤗

# 536
За 07.03- мога след 19:30 - на работа съм, а на 8 - ми съм  свободна .
Ние онези ден поръчахме халки, дадохме 300 лева капаро , в Скай сити , имат много мостри , консултантката  беше много отзивчива и любезна . След 20 дни ще са готови . Вътре ще е гравирана датата и на моята завинаги ,а на неговата заедно . Ще излязат около 930 лева . Грама е 90 лева . Дано са сполучливи .

А за алкохола си нямам никаква идея как ще го разпределим . Дори не съм поглеждала тези въпросни калкулатори .

# 537
Аз нито на 7.03 ще мога, нито на 8.03. Имам имен ден и ще пътуваме. Ще се включа в някоя от следващите срещи ако има Heart Eyes
Алкохола е едно от нещата, които въобще не мога да преценя. За момента мислим да има по 2 украсени бутилки ракия на маса, отделно още ракия, но в стандартни бутилки. Уиски и водка нямам идея... Повечето гости май пият уиски ама дали е така... Вино и бира са включени в кувертите неограничено. Поне се спряхме на марки алкохол и ще дебнем промоции.

# 538
Аз още въобще не съм мислила за алкохол. Като цяло напоследък за нищо по сватбата не мисля. Joy
Обмисляме да вземем смокинг за младоженеца под наем, ако успее да си хареса.

# 539
  • София
Ние решихме да вземем алкохол от склад с опция за връщане на неизпитото. Така няма да го мислим, ще вземем повече.

А за срещата аз мога и този уикенд. Малинка, твоя беше идеята, така че кажи ти кога можеш и който може да дойде, едва ли всички ще можем в един ден.

Общи условия

Активация на акаунт