Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 745
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Подарявали са ми дрехи и бодита от джъмбо,тотал щета след 3 пранета.

# 271
Не знам дали въпросът ми е точно по темата, но  ми подариха чесало за зъби, на което изрично пише, че не се стерилизира/изварява, та се чудя - вие как се справяте с предмети, които влизат в устата на детето, а не подлежат на стерилизация?

# 272
  • Пловдив
Не знам дали въпросът ми е точно по темата, но  ми подариха чесало за зъби, на което изрично пише, че не се стерилизира/изварява, та се чудя - вие как се справяте с предмети, които влизат в устата на детето, а не подлежат на стерилизация?
Измивам с вряла вода и бебешки препарат за чинии. До 1г стерилизирах шишета и всичко, което можеше да се стерилизира, а другото миех с препарата под чешмата. След като навърши 1г спрях всичко, не мога да стерилизирам и измия целият апартамент, все навира нещо в устата...вече и тапети яде.

# 273
Измивам с вряла вода и бебешки препарат за чинии. До 1г стерилизирах шишета и всичко, което можеше да се стерилизира, а другото миех с препарата под чешмата. След като навърши 1г спрях всичко, не мога да стерилизирам и измия целият апартамент, все навира нещо в устата...вече и тапети яде.

И при нас, въпреки, че е едва на 3 месеца, постоянно си пъха ръцете в устата, все едно й , никнат зъби. А ръцете колко да са чисти...

# 274
  • София
Anichka89, а когато започне да пълзи става страшно 🤪
Честита баба Марта на всички, бъдете здрави и благословени!

# 275

Каквото можех, в стерилизатора. Другите неща миех с бебешки препарат. До година стерилизирах шишета и спрях от раз, сега само ги мия. Като пропълзя успявах донякъде да огранича какво ѝ влизаше в устата, но след като проходи тотално се отчаях Joy

# 276
Здравейте, момичета! Искам да попитам вече мамите,какви сутиени за кърмене използвахте? Марка,модел - просто някаква насока? Благодаря предварително!

# 277
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0694220005.html Супер удобни. Беба е на 9м., а аз продължавам да ги нося, без да кърмя.

# 278
  • София
И аз си взех от HM. Много са удобни и практични.

# 279
От Лидл си взех един и съм го пробвала смао като размер. Стори ми се удобен. Все още не съм родила и не мога да дам отзиви за кърменето с него.

# 280
От Лидл, бяха по 12 лв, пера го, суша в сушилня, никакъв проблем. А е толкова удобен, че обикновено забравям че съм го сложила даже 😂 не знам как ще се върна към банелите някой ден...

# 281
  • Beyond the stars
От Лидл, бяха по 12 лв, пера го, суша в сушилня, никакъв проблем. А е толкова удобен, че обикновено забравям че съм го сложила даже 😂 не знам как ще се върна към банелите някой ден...
+1 за Лидл.
И от H&M също съм доволна.

# 282
Лидълските са за едрогърди мами. Или поне по мое време бяха напускали големи размери. Иначе и аз се чудя как да се върна към нормалните сутиени. Извадих им банелите на всички от зор Simple Smile)

# 283
Аз ли съм единствената, която е пробвала сутиени от Джъмбо Simple Smile Имам и от лидълските, но съм по-доволна от тези от Джъмбо.

# 284
  • Пловдив
Аз си бях взела един от Илиенци в Пловдив, само там намерих моят размер (чашка F). Бях гледала и в Джъмбо, Лидл, Х&М и всеки един магазин за бельо, който бях срещнала, но нямаше размера или беше с бомбастична цена от сорта на над 50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт