С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 314
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • France
А сега се получава "Ще живея с теб в апартамента, купен от майка ти, ама нея не искам да я видя". И не, апартаментът не е акцент в казуса.
Ти го каза, братО.
Ако щете , се засягайте, обаче жена с чуждо дете и без жилище може поне да се постарае да е по-любезна.
Ако взема девиза от другата тема - свършиха ли се жените без деца?
Щото докато нямат общо дете, с непремерено поведение може да изгуби и гадже, и жилище, докато tays едва ли ще изгуби сина си.
Но и ти не се запозна с МХ, доколкото помня, само преразкази четяхме
Мда, жените без жилище и с деца са второ качество и трябва от рано да се научат да лижат подметки

# 151
  • София
Е какво да направят жените с деца, да се забулят да не ги хареса сакън някой без деца? Или да си го напишат на челото, та да си търсят само себеподобни с деца, сакън накоя маминка да не пририта от новината, че “крава с теле” ще ѝ е снаха. Ама ако един ден мамин златен е сам с дете, и той ли е вече втора категория за връзка?

Този ти въпрос няма нищо общо с историята на Таис, която нищим.
А, в тази форум с половин уста се приема вероятността разведена с деца да се събере с разведен с деца, дори и да не са при него.
Всички тук с втори брак, "по случайност" са срещнали ергени.......
Цитат

Сегашната я обичам задочно, щото не щЕ да се запознава с мен. Много и е криво, че има дете от друг. А пък синът ми е хипер щастлив с нея, ми как да и кажа, че въобще не е драма детето и. Всееки с комплексите си. Тя не иска да се запознава с мен, ми...явно съм страшилище, кой знае.

Това е написала Таис.
Ами, четете и не си съчинявайте!

Ясно е, че мнението на Таис и отношението й е известно на жената до сина й.

# 152
  • София
Мда, жените без жилище и с деца са второ качество и трябва от рано да се научат да лижат подметки
Мда, мъжете без жилище и кола са не второ, а пето качество - това чета от доста време. А ако е с дете - умряла работа, не се хващай с него в никакъв случай.
Форумният идеал е жена, която в никакъв случай не би гледала чуждо дете, но е успяла да намери мъж, който гледа нейното.
Да перефразирам Алеко - в други държави "хитър" не е комплимент, но у нас е.

# 153
  • Blondeville
АбсурТ, отговорям на цитираното мнение на Cuckoo, вижда се цитатът в коментара ми.

Ти го каза, братО.
Ако щете , се засягайте, обаче жена с чуждо дете и без жилище може поне да се постарае да е по-любезна.
Ако взема девиза от другата тема - свършиха ли се жените без деца?
Щото докато нямат общо дете, с непремерено поведение може да изгуби и гадже, и жилище, докато tays едва ли ще изгуби сина си.
Но и ти не се запозна с МХ, доколкото помня, само преразкази четяхме

Cuckoo, в случая ти говориш за мнението на хора, търсещи си потенциални половинки и техните претенции. Много хора имат безкрайни такива, техен си проблем. Ама претенциите по отношение на половинките на децата, вече са в повече. Аз ще предпочета един ден сина ми да си хване нормална жена с дете, отколкото сингъл куха лейка с напомпани джуки и Галена за идол, ама това ще е в моята глава, и няма да се отрази на отношението ми към момичето, нито ще им се меся. Защото мойте деца са отделни личности, с различни търсения и желания, няма как да изискам от тях да са по моя калъп. Искам да са щастливи, а как ще го постигнат те ще си изберат сами.

# 154
Интересно, това думи на синът ли са, че на жената й е криво, че има дете от друга връзка? Общо взето доста неприятно обрисуван образ на кандидат-снахата, те синковците винаги са бели и добри. Нищо, че историята познава и такива, които умишлено поддържат напрежение между майка си и жена си.

# 155
  • София
АбсурТ, отговорям на цитираното мнение на Cuckoo, вижда се цитатът в коментара ми.
Аз ще предпочета един ден сина ми да си хване нормална жена с дете, отколкото сингъл куха лейка с напомпани джуки и Галена за идол, ама това ще е в моята глава, и няма да се отрази на отношението ми към момичето, нито ще им се меся. Защото мойте деца са отделни личности, с различни търсения и желания, няма как да изискам от тях да са по моя калъп. Искам да са щастливи, а как ще го постигнат те ще си изберат сами.
Това важи и за мъжете. Но една връзка не е щастие отначало докрай, а търпи развитие.
Ако утре така харесваната от теб жена (с или без деца) направи сина ти нещастен, на теб няма да ти пука ли? Или му постави условие да не контактува с теб?
Чуждият опит също не е за пренебрегване, не е нужно нещо да ти дойде до главата.

# 156
Момичета, ще пиша после, че мнго работа имам днес.
Жената си има жилище и кола. И е от "сой", дет се казва. Баща и ми е взел телефона, искал нещо да ме пита. Та може сватята да се запознаят първи .JoyJoy Не съм ги канила, ще се запознаем на кафе. Така ще е по- непринудено. Пък после гоститата.

# 157
  • при късмета
Е какво да направят жените с деца, да се забулят да не ги хареса сакън някой без деца? Или да си го напишат на челото, та да си търсят само себеподобни с деца, сакън накоя маминка да не пририта от новината, че “крава с теле” ще ѝ е снаха. Ама ако един ден мамин златен е сам с дете, и той ли е вече втора категория за връзка?

Този ти въпрос няма нищо общо с историята на Таис, която нищим.
А, в тази форум с половин уста се приема вероятността разведена с деца да се събере с разведен с деца, дори и да не са при него.
Цитат

Сегашната я обичам задочно, щото не щЕ да се запознава с мен. Много и е криво, че има дете от друг. А пък синът ми е хипер щастлив с нея, ми как да и кажа, че въобще не е драма детето и. Всееки с комплексите си. Тя не иска да се запознава с мен, ми...явно съм страшилище, кой знае.

Това е написала Таис.
Ами, четете и не си съчинявайте!

Ясно е, че мнението на Таис и отношението й е известно на жената до сина й.
Единствената съчиняващи си по казуса си ти. Тайс също така написа, че момичето има лош опит със свекърва и е много вероятно да е именно заради детето.
А, даже е писала заедно с мен
Cuckoo, много тесногръдо мислене

# 158
Уишче, малко са 6 месеца в наши дни, според мен. А и по-добре така, отколкото тикането на майката на хамстера да се запознавате Simple Smile Simple Smile Вие запознахте ли се в крайна сметка, вече съм забравила Simple Smile
Не, не сме се запознавали. Докато се запознаем, разритаха грънците, а Хамстера отлетя във вечните хастерски полета.

Иначе, не мисля, че засега има драма при Таис. Като цяло, ако ще са семейство със сина ѝ, добре е жената да се запознае с Таис и да установят някаква протоколно любезна връзка.

# 159
  • София
Не повече от твоето, когато стане дума за свекърви.
Не вярвам на всичко, което чета във форума.
tays не носи вина за лошото отношение на предната свекърва, та да я наказват. Но самата дали не беше с втори мъж и явно се поставя на мястото на кандидат-снахата. Но дано е само временно...

# 160
Ако е поканена, а не е отишла е едно, но ако не е такава ситуацията - то би могло да е съвсем друго. И аз не се запознавах няколко месеца със свекърите, а са много готини хора. И нямах дете тогава. Някъде обаче прочетох "жена с чуждо дете" - много грозно! Това дете не е чуждо, на жената си е. Жена и дете са семейство и по тази логика мъжът може да е "чуждият" (това не го казвам за обсъждания случай, а конкретно за израза "чуждо дете"). Иначе да не съм пас по темата - моята све с нищо не ме дразни.

# 161
  • София

Не всички.

# 162
  • София
Ако е поканена, а не е отишла е едно, но ако не е такава ситуацията - то би могло да е съвсем друго. И аз не се запознавах няколко месеца със свекърите, а са много готини хора. И нямах дете тогава. Някъде обаче прочетох "жена с чуждо дете" - много грозно! Това дете не е чуждо, на жената си е. Жена и дете са семейство и по тази логика мъжът може да е "чуждият" (това не го казвам за обсъждания случай, а конкретно за израза "чуждо дете"). Иначе да не съм пас по темата - моята све с нищо не ме дразни.
Не мога да разбера, защо елементарната истина, че е с чуждо дете, споделена в контекста на това, че не този, с когото живее му е баща, се намира за грозна?
Да не би бащата на това дете да не е чужд за новия мъж, ами да са си особено близки, без да знаем? И по някакъв начин, това дете име "свое" и на двамата?
И ако жената с детето си са семейство, а мъжът, който живее с тях и се грижи за тях, и задачи решава с детето, е чуждият, чий го търсят при него, че не мога да се сетя?
По-скоро, не искам да се сетя каква може да е причината.

Змия, една птичка пролет не прави, а една-две съфорумки, само потвърждават правилото.Flowers Hibiscus

# 163
А ти защо така упорито търсиш проблем, където tays засега не намира?

# 164
  • при късмета
Не повече от твоето, когато стане дума за свекърви.
Не вярвам на всичко, което чета във форума.
tays не носи вина за лошото отношение на предната свекърва, та да я наказват. Но самата дали не беше с втори мъж и явно се поставя на мястото на кандидат-снахата. Но дано е само временно...
Имах предвид нагласата ти, че жена с дете е втора категория човек. И ти имаш дете, втора категория ли си?
Ти и Абсурт, веднага заради предразсъдъци и точно ограничено и тесногръдо мислене, веднага предположихте, че момичето като е с дете гледа някакви интереси. А ти дори каза, че заради това трябвало видиш ли, да се държи различно. Ми не, не трябва.
Абсурт, тази истина не е грозна, води до грешни изводи такива като теб със закостеняло мислене.
Тайс написа, че момичето си има всичко материално, както и родители с които явно са в нормални отношения, та не виждам защо продължаваш да настояваш. Като заспориш с някого от действащите лица в някоя история, че знаеш по-добре от тях какво им е положението, битието и отношенията си много жалка. Нали разбираш, че няма абсолютно никакъв начин да си по-наясно от тях?

Общи условия

Активация на акаунт