Да сложа ли край?

• 15 544
  • 601
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Баси, аз по половин година ги моря....
От тоз любовчия страх ме хваща.
Авторке, да’н си посмяла да го целуваш 😂

# 391
Малко се изтърка тоя лаф тука, ама тоя е клиничен случай. Психопад. Знае ли къде живееш?

# 392
  • София
То и това изтъркано, ама след още една среща ще започне да ти държи сметка как ходиш, как си облечена, с кого разговаряш. Все от любов.

# 393
Малко се изтърка тоя лаф тука, ама тоя е клиничен случай. Психопад. Знае ли къде живееш?
Не, за щастие.

# 394
Скрит текст:
Значи около 40- те  мъжете изпадат в критическа възраст . Появяват се първите признаци на неможенето а за мъжете това е жизнено важно и за това търсят млади . .
Сега ще започне  една борба  на 2 жени  за един мъж . Готова ли си за това?
Кои са тези 2 жени?

# 395
  • BG
Скрит текст:
Аааааа, ами като те обича, да ти подари нещо хубавко. Да видим колко струва любовта му?!
За какво ти е обвързан (по някакъв начин) мъж, ако няма подаръчета?
Като ти се прииска ляляляляля ще си хванеш някое младо лъвче, което няма да те занимава с  житието си и ще е пред вратата ти до час, след като си му звъннала.
Не обичал да търгува любовта. Бил заразял бившата му приятелка, защото искала кола от него.
Нещо ми замириса на жребчо....

# 396
Кажи му на тоя, че членуваш в секта и братята и сестрите ти са ти забранили да излизаш с бедни чичаци, имащи деца от откачени лели.

# 397
Не обичал да търгува, но ако съм с него ще имам всичко... ? Как да го разбирам това?

# 398
  • София
Не обичал да търгува, но ако съм с него ще имам всичко... ? Как да го разбирам това?
Стига де, вече се габаркаш с нас.
Как да го разбираш, я кажи твоя интерпретация .

# 399
  • на пъпа на Златията
==
Кои са тези 2 жени?
==

Помислих че говориш за първия , а то било за втория.
Втория  го няма  за мен хич и не говори с него и за него.

И знай че болшинството от случаите  жените напускат мъжете  а не обратното .
Така че втория никога няма да напусне  натреслата му с .
Просто те ползва  за да събуди у нея амбицията за това и ти е казал че те обича пред  нея . .

==
==
Това втория ли?

Зарежи тоя , на 3-та среща  ти сваля космоса в краката .

# 400
Скрит текст:
Цитат
Опит да поблазни наивното момиче, смятайки че няма 5 лв. в джоба и ще се пусне възможно най-бързо, за да получи това "всичко"

# 401
  • София
Ама той вярно те мисли за много наивна. Това са лафове за 15 годишни. Или просто е позабравил как се флиртува.
То и аз съм на 45+ ама това е много изтъркан флирт беее...скука от всякъде.

# 402
  • София
Скрит текст:
Цитат
Опит да поблазни наивното момиче, смятайки че няма 5 лв. в джоба и ще се пусне възможно най-бързо, за да получи това "всичко"
Даааа, с обещание за закрила, подкрепа, звезди, комети, планети.
Не играе на дребно тоя бе, браво.
И хич не се връзвам, че до него е била майката на детето му, а не колежка.

# 403
Направо ме е страх да ти дам съвет да го блокираш, че знаеш ли какво може да направи, ако му кажеш не.

Знаеш ли, направи се на луда. Кажи му всичко, от което един мъж ще избяга с 300. Кажи му, че след сегашния ти приятел си много зле и не можеш да правиш секс. Ходила си на енергийна лечителка, при Кобилкина си била, на курса й за гейши и тя ти е казала ЕДНА година никакъв секс, за да се изчистят енергийните корди с бившия. "Ти нали ще чакаш?".

Обаче, кажи му, че не искаш да чакаш повече. Щом той е сигурен: Почваме. Запиши преди срещата час за клиника по инвитро и му кажи: "Ти нали си сигурен? Хайде да праим стимулация и бебета. Ще замръзим и ембриони и ако не станат близнаци от първия път, ще изчакаме месец два след като се роди детето и ще пробваме пак. Винаги съм си мечтала за три четири деца. И за близнаци. Ти нали ме обичаш? Хайде, почваме. Много се радва, че те открих. "

Ей това му го кажи и го разведи малко до гинеколога, да чака отвън, до клиниката за инвитро. Ще се изпари за секунди.

П.С. Сигурни ли сме, че темата не е пързалка?

# 404
  • Бургас
Наивна си, явно повече, отколкото се предполага за жена на 29...Лъжливите и щедри на  комплименти и обещания мъже, особено в началото на "нещо си", /защото вие нямате връзка, нищо че той "те обича" уж/ са пълен въздух под налягане.

Общи условия

Активация на акаунт