Да сложа ли край?

• 15 531
  • 601
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
Авторке, не пиши два последователни поста, обединявай ги, защото е в разрез с правилата.

Ииии, сподели сега какво реши и за двамата, ако си решила, де...
Почувствах, че не съм сама и се осмелих да бъда категорична. Сложих край на връзката.  Много ми е тъжно, НО..
 А относно "новия" - цял ден звъня докато накрая не му двигнах - разговорът го разказах. Не му казах, че няма да се получи, но се държах  дръпнато. Ако дойде на работното ми място тогава ще му кажа да не ме притеснява.

# 421
И кво, след 4 години връзка и шайбата не завъртя да те пита какво се случва, обаче целувки пращал... по смс. А какъв е емотиконът за целувки знаеш ли?

# 422
Скрит текст:
И кво, след 4 години връзка и шайбата не завъртя да те пита какво се случва, обаче целувки пращал... по смс. А какъв е емотиконът за целувки знаеш ли?
":*" Оставаше и да не знам, чак толкова ....

# 423
  • София
Кой пише смс в днешно време ми е чудно....

# 424
Странни мъже, единият още не се е целувал и вече е влюбен.
Другият праща смс-и с целувки... И Вие се чудехте изобщо?

# 425
Дам, и авторката знае как да напише емотикон като за смс. Кой в днешно време ги знае тези неща и е на 29г.

Пирончооо, ни са крий.

# 426
Имам един приятел с нокийка. Големи финансови проблеми имаше семейството му, дългове, чак апартамента си продадоха. Та с него така, с смс общуваме. Работи на скапани смени и не искам да рискувам да го събудя в почивката му. А заплатата му е толкова ниска, че е на предплатена карта и няма пари дори за най-калпав смартфон.

# 427
Скрит текст:
Дам, и авторката знае как да напише емотикон като за смс. Кой в днешно време ги знае тези неща и е на 29г.

Пирончооо, ни са крий.
Не разбирам? Ако знам какво е ":*", означава че не съм на 29 ли?

Цитат на: Ms.Gorgeous в ср, 29 яну 2020, 21:46
- блокиран е във вайбър (там започнахме разговора, но след първите обвинения го блокирах), затова започна с смс-и.

# 428
  • София

Пирончооо, ни са крий.
29 е новото 15 ли?

# 429
  • София
Ти каза, че новия е спортен и секси, а добра компания ли е?
Сега ако е много напорист за бебе от 3-та среща е не само психарско, но и леко скучновато. Хубаво, това ти е крайната цел, но по пътя към нея с един мъж трябва да се забавлявате и да ви е гот. Нещо чувство за хумор, представления, клуб, един як преход в планината? Това не е търговия, не е обвързано с някакви кой знае какви финанси, а е проба дали може да ви е приятно заедно.

# 430
Имам един приятел с нокийка. Големи финансови проблеми имаше семейството му, дългове, чак апартамента си продадоха. Та с него така, с смс общуваме. Работи на скапани смени и не искам да рискувам да го събудя в почивката му. А заплатата му е толкова ниска, че е на предплатена карта и няма пари дори за най-калпав смартфон.

Извинявам се, нямах за цел да обидя хората в крайна нужда.

# 431
Скрит текст:
Ти каза, че новия е спортен и секси, а добра компания ли е?
Сега ако е много напорист за бебе от 3-та среща е не само психарско, но и леко скучновато. Хубаво, това ти е крайната цел, но по пътя към нея с един мъж трябва да се забавлявате и да ви е гот. Нещо чувство за хумор, представления, клуб, един як преход в планината? Това не е търговия, не е обвързано с някакви кой знае какви финанси, а е проба дали може да ви е приятно заедно.
Споменах, че първия е с поддържано тяло.
 Новият не е кой знае какво, по-нисък е и не особено стегнат (но не и отпуснат), нещо средно е. Има чувство за хумор.

# 432
  • София
Хубаво, дал ти е друга гледна точка, ама пак не е свет.
Взимай най-умното /щото хубаво няма/ и от двата случая и продължавай смело напред. Без да се обръщаш през рамо.

# 433
Заеби и двамата чичаци и си търси нещо около твоята възраст.

# 434
  • София
Забавлявай се, ако си сигурна, че имаш сили да не се оплетеш като пате. Имаш възможност да потренираш ненаивност. Имаш възможност да се упражняваш как с усмивка и чувство за хумор и същевременно хладно безразличие можеш хем да го държиш на дистанция, хем да е привлечен от теб и хич да не помисля да те злепоставя пред шефа. Па изпробвай ги малко тези механизми как работят.

Общи условия

Активация на акаунт