Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 43 552
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета! Записвам се и аз. На мен за цигарите също ми казаха да ги намаля, но не да ги спра на един път. И въпросче:Освен 3х2, хапчетата но-шпа може ли да се приемат в по-голяма доза? Thinking

# 106
Не може май повече от 3×2 но шпа.Да не би да имаш силни болки?

# 107
По скоро ме боли от дясно кръста и минава към крачето. След всеки опит е така. Д-р не каза, че е нещо опасно.
Не може май повече от 3×2 но шпа.Да не би да имаш силни болки?

# 108
Здравейте отново . Имах свеж трансфер на 29.01 .искам да Ви попитам . Как разбирате имало ли е имплантация или не?
И моят трансфер беше на 29.01 🙂 Успех и чакаме добри новини

# 109
Stuck Out Tongue
Здравейте отново . Имах свеж трансфер на 29.01 .искам да Ви попитам . Как разбирате имало ли е имплантация или не?
И моят трансфер беше на 29.01  Успех и чакаме добри новини

Пожелавам на всички успех!!!!

Стела Владимирова 603640 искам да те попитам как се чустваш. усещаш ли нещо, болки или нещо друго. Аз не усещам този път нищо. това ми е 3ти опит . 1вите  два опита неуспешни с  болки и розаво зацапване от така нареченото имплантационно кървене.  Благодаря за вниманието Thinking

# 110
Добро утро, момичета! И моят трансфер беше на 29.01. Това ми е вторият опит, като на моменти чак се чувствам гузно, че не лежа толкова много, както след първия. Стоя си вкъщи, но все нещо си мърша домакинска работа без да вдиган тежки неща. На моменти усещам една тежест долу ниско и лягам веднага. Първите 2 дни лежах повече и до там. Спрях и кафето, не че след трансфера не си пийнах едно бързо, както и на другата сутрин и когато видях, че някои са го спряли, и аз го спрях. Ммм странното е, че всяка сутрин се будя много рано - може би около 5-6 и съм се наспала, а примерно съм легнала към 11-12. Не знам дали има някаква връзка или е на психическа основа. 🙄

# 111
Stuck Out Tongue
И моят трансфер беше на 29.01  Успех и чакаме добри новини

Пожелавам на всички успех!!!!

Стела Владимирова 603640 искам да те попитам как се чустваш. усещаш ли нещо, болки или нещо друго. Аз не усещам този път нищо. това ми е 3ти опит . 1вите  два опита неуспешни с  болки и розаво зацапване от така нареченото имплантационно кървене.  Благодаря за вниманието Thinking
Само напрежение в гърдите нищо друго !

# 112
Orangee.  Относно кафето ако е безкофеин няма проблем мисля.

# 113
Добро утро, момичета! И моят трансфер беше на 29.01. Това ми е вторият опит, като на моменти чак се чувствам гузно, че не лежа толкова много, както след първия. Стоя си вкъщи, но все нещо си мърша домакинска работа без да вдиган тежки неща. На моменти усещам една тежест долу ниско и лягам веднага. Първите 2 дни лежах повече и до там. Спрях и кафето, не че след трансфера не си пийнах едно бързо, както и на другата сутрин и когато видях, че някои са го спряли, и аз го спрях. Ммм странното е, че всяка сутрин се будя много рано - може би около 5-6 и съм се наспала, а примерно съм легнала към 11-12. Не знам дали има някаква връзка или е на психическа основа. 🙄
И аз се будя много рано и съм наспана , често ходя по малка нужда , а относно кафето на мен ми казаха че мога да пия по едно на ден

# 114
Не знам, но не искам да влизам във филма, защото ще започна да си втълпявам някакви симптоми. Grinning При мен усещането е само на тежест и ранното събуждане, а пък на 11ти-12ти ще видим какво ще покаже резултата. Simple Smile)
Вие в кой град сте си правили трансфера и къде ако не е тайна? Simple Smile)

# 115
Не знам, но не искам да влизам във филма, защото ще започна да си втълпявам някакви симптоми. Grinning При мен усещането е само на тежест и ранното събуждане, а пък на 11ти-12ти ще видим какво ще покаже резултата. Simple Smile)

Аз не съм в България.  Мойте опити са в Швеция.  Стимулацията и  медикаментите  след трансфер са много различни от тези в България.

# 116

Аз не съм в България.  Мойте опити са в Швеция.  Стимулацията и  медикаментите  след трансфер са много различни от тези в България.

Предполагам, че там успеваемостта е много по-голяма.
Можеш ли с 2-3 думи да кажеш на кой ден бяха ембриона/ните и какви са медикаментите след трансфера. Simple Smile

# 117
Orangee  . Немога да кажа дали успеваемоста е по-голяма тъй като това ми е
3ти опит.  До кръвен тест не съм стигала. искът първо домашен положителен тест за да направим кръвен .  слагам само 3ти по 1 на денонощие  вагинално  Lutinus 100 mg. Нямам други медикаменти.

# 118
Orangee  . Немога да кажа дали успеваемоста е по-голяма тъй като това ми е
3ти опит.  До кръвен тест не съм стигала. искът първо домашен положителен тест за да направим кръвен .  слагам само 3ти по 1 на денонощие  вагинално  Lutinus 100 mg. Нямам други медикаменти.

Хммм мислех, че там дори дават повече медикаменти. Аз взимам по 2 естрофем на ден, 2 пъти по 3 утрогестан, както и зарзио и прегнил, които редувам. Но и това не е сигурно, така че Божа работа. Simple Smile

# 119
Момичета , не подценявайте Бг лекарите , лошото е ,че тук почвам да си мисля , че нарочно се стига до 2-3 опита само и само да се дърпат пари от фонда все пак имаш право на 4 опита ,а и парите не са малко .
С най висока успеваемост ако не се лъжа в Европа са Испания , Турция , Украйна , Кипър , Дания .

Общи условия

Активация на акаунт