Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 43 024
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
първи я ми опит да направим зет не се получи лигавицата не разстеше, втория стана направихме трансфер ама ме боли само един кръст нищо друго а сме на 7ми ден вече. върнахме два бластоциста. и затова си мисля че нищо няма да се случи хем ми се бърза да го направя втория хем ме е страх.

# 466
  • София
Еее Кики, чакай де, ти още нямаш резултат от този опит, а вече си го отписала. Трябва по-позитивно да мислиш Blush

# 467
Може да е рано осми ден но утре мисля да си препишкам един тест да видим бледата втора чертичка.

# 468
Недей че е рано да не се разочароваш напразно... Confused

# 469
Ако слагаш Овитрел, няма смисъл, винаги ще покаже втора бледа чертичка.
Изчаках кръвния.

# 470
Здравейте,  питах преди време за теста ERA. Някой правил ли го е ?

# 471
Ако слагаш Овитрел, няма смисъл, винаги ще покаже втора бледа чертичка.
Изчаках кръвния.
Ако има Овитрел само кръвен тест,Овитрела е алфа ЧХГ.

# 472
Кики и аз подкрепям да не бързаш! Рано 8ми ден за пиклив, ама какво ли ти казвам! Ти сигурно вече си го препикала 😁

# 473
естествено то издържали се на 11ден понеже до тогава имам утрогестан ще си пусна кръвен. нямам овитрел зет съм само с естрофем и утрогестан.

# 474
естествено то издържали се на 11ден понеже до тогава имам утрогестан ще си пусна кръвен. нямам овитрел зет съм само с естрофем и утрогестан.
Щом си ЗЕТ,може на 8ми ден,аз тогава правих.

# 475
еми отрицателен на две 5дневни. другия път

# 476
^kiki_riki^
Много съжалявам. Имаш ли още замразени ембриона за следващ опит.
Аз също съм след ЗЕТ с ДНК диагностика. От четири изследвани само едно е ок. Имам още замразени, но си мисля, при този резултат, колко ли от останалите са нормални.
Пожелавам ти следващият опит да е твоето бебче.

# 477
имам две три дневни и две петдневни. Ще видим как ще се движат нещата може да си ги искам всичките

# 478
Според мен изчакай.Аз също бях с ЗЕТ на два петдневни само с утрогестан. На 13 ден след като видях положителния кръвен ,реших за протокола да направя и уринен,чертичката едва се виждаше при 230 ЧХГ. Изчакай.

# 479
Чакам де чакам до вторник ще изчакам и ще видим колко ще е чхг.

Общи условия

Активация на акаунт