Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 42 763
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Не си сравнявай резултатите с другите. При всеки е различно. Това че ти е по- нисък хормона не значи нищо. Важното е че се удвоява.
За симптомите е същата работа. Не всяка страда от гадене и други подобни. Обикновено се появяват с повишаването на хормона някъде към 7 седмица, но пак не е задължително.

# 586
Днес ми е 13 ден след трансфер. Два уринарни с по светла черта, нямам никакви симптоми освен потдут корем. На 6 ден през нощта имах режеща болка, явно е имало плантация, но за кратко. Имам две биохимични до сега и мисля, че ситуацията се повтаря. Лигавицата беше перфектна, ембриона е с ДНК диагностика, тоест здрав и перфектен. Незнам вече какво да мисля.

# 587
Днес ми е 13 ден след трансфер. Два уринарни с по светла черта, нямам никакви симптоми освен потдут корем. На 6 ден през нощта имах режеща болка, явно е имало плантация, но за кратко. Имам две биохимични до сега и мисля, че ситуацията се повтаря. Лигавицата беше перфектна, ембриона е с ДНК диагностика, тоест здрав и перфектен. Незнам вече какво да мисля.
Пусни крвен и ще разберем🥰

# 588
Само един пост над вашия съм написала за симптомите. При всеки е различно и симптомите се появяват по- късно.

# 589
Момичета между пункцията и трансфера какви лекарства ви изписаха?

# 590
Момичета имам един въпрос, преди пункция на някой да се е случвало да се събуди болен и ако да как се процедира при такава ситуация, вчера и левкоцитите ми бяха леко повишени, но нали те така или иначе предписват кортикоствроиди за спад на имунната преди трансфер, сега съм с кашлица, болки в гърлото а утре сутринта трябва да ги вадим

# 591
Само един пост над вашия съм написала за симптомите. При всеки е различно и симптомите се появяват по- късно.
[/quote

В петък съм на тест и преглед.
Наясно съм, че симптомите са различни, но имам четири опита преди този и при двата с биохимични винаги в началото е имало симптоми, които изчезват с времето. А и при втори тест би трябвало чертичка да става наситена, а не обратното. За това не храня напразни надежди, колкото и да ми се иска.

# 592
Не се самонавивайте. На този етап само кръвен може да покаже долу горе какво се случва. Петък е твърде рано. Трябва да са минали поне 10-12 дена за да могат да видят нещо.

# 593

Утрогестан 3х3 вагинално, Дуфастон 3х1 и Естрофем 3х1. След трансфера добавиха и Фраксипарин 0.4. Дано съм ти полезна.

# 594
незнам твърде малко ми се вижда другата седмица ще пускам пак дано съм ви догонила. Незнам дали трябва да имаш някакви симптоми ама при мен е нищо. само при допир гърдите. и това е.

Кики, на ехограф ходи ли? Аз спрях с тия ЧХГ. Само се стресирах. Пускам ги в 8сутринта в Банско в Рамус, те пътуват до София и ги виждам чак 23-24часа. Даже незнам колко да им вярвам. Ако бях в Сф, щях да пускам в Бодимед в централната им

# 595
За ехограф трябва да има поне 1000 чхг.

# 596
Ходих да но то беше твърде рано да се види сак показами само една подутина на матката там където се вхванал другата седмица ще пускам пак дано да се вдига. Не държа да ме боли или да ми става лошо но така без нищо малко ме хваща страх.

# 597
Здравейте момичета 8 ден след трансфер съм и си направих уринарен тест на 6 и 8 ден! как мислите дали има шанс?

# 598
Скрит текст:
Здравейте момичета 8 ден след трансфер съм и си направих уринарен тест на 6 и 8 ден! как мислите дали има шанс?
Яхуу, на втория има една бледа чертичка Simple Smile
Утрогестан 3х3 вагинално, Дуфастон 3х1 и Естрофем 3х1. След трансфера добавиха и Фраксипарин 0.4. Дано съм ти полезна.
За свеж трансфер ли те подготвяха?
На мен ми дадоха, сумамед - антибиотик, Кринон - прогестерон и да пия протеин сутрин и вечер. Чудя се вече да се надявам ли на свеж трансфер или отивам на ЗЕТ ...

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 15:28 от AnMary

# 599

За свеж трансфер ли те подготвяха?
На мен ми дадоха, сумамед - антибиотик, Кринон - прогестерон и да пия протеин сутрин и вечер. Чудя се вече да се надявам ли на свеж трансфер или отивам на ЗЕТ ...

За свеж, да. При мен само една Я, оплодена чрез ИКСИ, нямаше какво да замразяват. Но аз се надявам, нали една стига Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт