Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 42 782
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
леле пак не съм във вашите статистики аз съм на никъде 262,60 на 17 дни след трансфер.

# 616
Ами то не ми е сефте.
Просто многото години "нищо ви няма" ме побъркват все повече.
И се чудя къде е истината.
Ама.. все някой ден ще видим + ♥️

Много съжалявам. И аз вече четири години се боря и също в петък очаквам поредния неуспех. Освен възрастта, уж няма друго, но не става, а имам една нормална бременност.
Този опит дори е с донорска яйцеклетка, въпреки, че имам мой и винаги се опложда.
Пожелавам ти следващият опит да е успешен.

# 617
Ирена, недей така пораженчески да си настроена. Все пак опита ти е по-различен от останалите. Този път ще стане! Аз също съм с една нормална бременност, но така и не мога да забременея втори път. Сега съм 6-ти ден след трансфер, разбира се, че имам притеснения, но и се надявам!

# 618
леле пак не съм във вашите статистики аз съм на никъде 262,60 на 17 дни след трансфер.
Kiki, недей да се сравняваш с другите. Важното е, че расте. Недей се самонавива Simple Smile

# 619
Кики, ще се караме с теб! Важното е, че расте! Не е задължително на всички ЧХГ да е високо! Ако расте както трябва, значи всичко е наред! Не отписвай всичко, та то току шо започва!

# 620
Момичета здравейте!!!Живея в чужбина и още немогат да ми определят термин за раждане.Няколко пъти им обясних че съм със ЗЕТ трансфер на 5 дневдни ембриони и всеки път при прегледите ми съобщават нови дати за раждането.Та така:
Аз  съм със ЗЕТ трансфер на 5 дневдни ембриони на 30.08.2019,моля да ми кажете в коя седмица съм и кога ми се пада термин за раждане.Извинявам се и ви благодаря!!

# 621
  • София
https://ivf.ca/fet5dayduedate.php

17 май.
29 седмица и три дни си днес

# 622
Здравейте момичета, днес ми е 8 ден след трансфера. Направих пиклив и няма следа от втора чертичка 😥 Надеждата ми отново се изпари

# 623
Здравейте момичета, днес ми е 8 ден след трансфера. Направих пиклив и няма следа от втора чертичка 😥 Надеждата ми отново се изпари
Лили виж какво ме правят и мен момичетат тук  на 10 ден имах на кръвен едва 9 такаче не отписвай изчакай малко. и аз препишках на осми един ама нищо а сега хормона си разте. изчакай още два дни и си пусни кръвен.

# 624
  • Тук... някъде
Lily_2627, 8 ден е рано. Не отписвай още опита.

# 625
Благодаря ви много момичета. Няма да спирам лекарствата. Ще изчакам още малко.
КикиРики ще пусна кръвен в събота, пък каквото стане.

# 626
Здравейте,да се запиша и аз в темата.Трансфера ми беше на 4 ти ден след пункцията.Днес ми е 3тия ден от трансфера и вече не мога да чакам.......това незнание и чакане направо убива,вече започнах и да се филмирам.Моля ви кажете ми кога най рано мога да пусна кръвен тест,защото няма да мога да дочакам до 14 ден.

# 627
Звездичк@, за тридневни минимум 10-11 дена, за да имаш реален резултат. Въоръжи се с търпение, всички сме така Hug

# 628
Предните пъти и аз бях толкова нетърпелива! Започвах много рано да пускам тестове, измъчвах се че е рано, че е ниско. Сега ми е някак си толкова спокойно и не ми се пуска изобщо тест! Днес ми е 7 ми ден ще видя докога ще изкарам така де!

# 629
И за мен днес е 7-ми ден. Не бързам да правя тест, може би в понеделник на 11-ти ден или по-скоро в сряда ще направя кръвен. Чувствам се зле, обаче от стоенето в къщи, дори и да правя нещо, часове наред стоя затворена и в легнало положение. Обмислям от понеделник да се върна на работа, въпреки че болничния ми е чак до по-следващия понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт