Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 42 770
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Стела а при втората стимулация имаш ли успешен финал въпреки, че е била веднага месеца след първата ? Аз бях на Гонал 225 и после цитродит мисля ,че така се казваше това което добави към втората полувина от стимулацията . 12 дни стимулация само имах , и двата пъти беше една и съща . Разликата е , че първият път стартирахме на 2 ден а сега на 3 ден от Ц просто защото ми дойде на 31.12 и в болницата нямаше кой да ми назначи лекарства на 1.01 ...
Очаквам резултат на 07.02 на 10 ден след трансфер

# 76
Стискам ти палци от сърце 🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻Да пишеш какво е станало ❤❤❤❤❤

# 77
Стела а при втората стимулация имаш ли успешен финал въпреки, че е била веднага месеца след първата ? Аз бях на Гонал 225 и после цитродит мисля ,че така се казваше това което добави към втората полувина от стимулацията . 12 дни стимулация само имах , и двата пъти беше една и съща . Разликата е , че първият път стартирахме на 2 ден а сега на 3 ден от Ц просто защото ми дойде на 31.12 и в болницата нямаше кой да ми назначи лекарства на 1.01 ...
Очаквам резултат на 07.02 на 10 ден след трансфер
Аз съм нямала въора стимулация там жалят организма ти максимално и ако може да се избегне стимулация за тях е по добре
За стимулацията бях 8 дни на Гонал Ф и накрая три дни с Цитротайд мисля че беше биеха се през 1 час едно от друго

# 78
Здравейте , извинявам се ако не е за този форум , но съм нова тук . Искам да ви попитам дали някоя от вас има представа дали това не са много лекарства за след инвитро. Правиха ми пункция и извадиха 18 яйцеклетки 2 от които ми ги върнаха а по голямата част от другите замръзихме. След пункцията започнах да пия достинекс по 1 таблетка вечер и утрогестан сутрин и вечер вагинално по 3  и естрофем но него го спирам утре (неделя). Сега след трансфера продължавам със тях но ми добавиха и дуфастон 2х1 и медрол 2х1 . Фолиевата киселина си я пия и нея 2 пъти по едно . Моля ви дайте мнение дали е нормално според вас или да се консултирам с още някой лекар.

# 79
Цвети аз даже имах и още две хапчета, не е страшно. Само достинекса ми беше по половин на седмица, но ми го спряха вече. Нека и други да дадат мнение, но аз по едно време си надписва хапчетата по дати върху целуфана на самото хапче Joy толкова се бях омотала. Успех ти желая и ти пожелавам един щастлив финал Hug

# 80
Здравейте , извинявам се ако не е за този форум , но съм нова тук . Искам да ви попитам дали някоя от вас има представа дали това не са много лекарства за след инвитро. Правиха ми пункция и извадиха 18 яйцеклетки 2 от които ми ги върнаха а по голямата част от другите замръзихме. След пункцията започнах да пия достинекс по 1 таблетка вечер и утрогестан сутрин и вечер вагинално по 3  и естрофем но него го спирам утре (неделя). Сега след трансфера продължавам със тях но ми добавиха и дуфастон 2х1 и медрол 2х1 . Фолиевата киселина си я пия и нея 2 пъти по едно . Моля ви дайте мнение дали е нормално според вас или да се консултирам с още някой лекар.

Достинекс 1 цяло хапче на вечер не е ли многу
Аз пия в понеделник 1/4 само
Успех миличка

# 81
Според мен това са страшно много лекарства ! Аз съм на 5 ден след трансфер и приемам само фолиева киселина 1х1 и crenon gel 8 % веднъж на ден

# 82
Колкото и да ми е неудобно имам още 1 въпрос , откакто пия тези лекарства не съм ходила по голяма нужда , а не ми се и ходи . При вас случвало ли се е така?

# 83
  • София
Cvetelina, аз пък не виждам нищо ненормално в тези хапчета. Аз освен целия коктеил от хапчета имах даже 2 инжекции бонус, които трябваше да редувам през ден. Реално в момента приемаш прогестерон под 2 различни форми, кортикостероиди и фолиева киселина, което според мен по-голямата част от дамите във форума са приемали също. Довери се на лекаря си, ние не сме по-големи специалисти от него Simple Smile Успех и чакаме резултат скоро  Blush

# 84
  • Сливен
Преди да се окаже неуспешен трансфера пиех:Сутрин-Неофолик, Пренатал, Но-шпа, Утрогестана (1 през устата +2 вагинално)и Естрофем. Отделно за ТСХ- 1 таблетка. След това на обед:Естрофем, Но-шпа и Утрогестан(по същият начин). А за вечерта-Естрофем, Но-шпа, Утрогестан, Преднизол и Аспирин. През ден имах инжекции, като когато имах инжекции, не пиех Аспирин. Simple Smile

# 85
Момичета, имам нужда от съвет. Вчера ми правиха трансфер. Казаха лежане, но не ме сдържа, все ставам лягам, луда работа,колко дни трябва да е така.Кажете ми какво общо взето не трябва да правя, ядене, пиене, мога ли да стана да сготвя. Ей такива неща ме интересуват. Все пак си имаме и домакински задължения. Благодаря

# 86
Здравейте момичета! В сряда направихме трансфер на 1 ембрион на 3ти ден с 10клетки, като взимам на ден по 2 пъти естрофем, 2 пъти по 3 хапчета утрогестан, както и редувам зарзио и прегнил. Странното е, че в двата пъти, когато съм ходила до тоалетна по голяма нужда, има не малко кръв, като не съм имала някакви напъни. Не знам дали не са някакви вътрешни хемороиди, но пък нямам болка. Някоя от вас дали е имала такъв проблем?

# 87
Момичета, имам нужда от съвет. Вчера ми правиха трансфер. Казаха лежане, но не ме сдържа, все ставам лягам, луда работа,колко дни трябва да е така.Кажете ми какво общо взето не трябва да правя, ядене, пиене, мога ли да стана да сготвя. Ей такива неща ме интересуват. Все пак си имаме и домакински задължения. Благодаря
Тука съм чела много различни мнения. Някои момичета стават и обикалят по цял ден,други са само в леглото. Аз лично лежах два дена и не съм правила нищо домакинско Sad Но после до теста започнах да си готвя, подреждам и леки разходки. Тежко и до момента избягвам да вдигам а в началото въобще. 10г.с. съм чаках прекалено много за да се обвинявам след това, така, че сама си прецени как се чувстваш. На мене ми препоръчаха да почивам повече и аз ги послушах. Успех и ти пожелавам да се похвалиш скоро с един хубав резултат.

# 88
Цветелина, и аз имах проблеми с изхождането докато приемах всички медикаменти, които ми бяха изписали. Твоите не ми изглеждат чак толкова много, защото моите бяха още повече. Не знам, ако човек откаже да ги пие какво ще стане. Аз след толкова тъпкане с какво ли не, вече имам чувството, че си прецаквам черния дроб. Много често имам стомашни оплаквания, откакто съм се захванала с опитите. Сега се чудя какво да взимам за стомах. Някой ако знае някаква благотворна добавка, моля да каже. Май ще подновя приема на клеева тинктура, че заради ин.витрото спрях.
И все пак при първия опит ми бяха изписали наполовина на тези лекарства.
А, да питам: някой има ли оплаквания като главоболие от мета фолиевата киселина?

# 89
Привет, аз взимам Топ фолат и нямам проблеми с него. Мисля, че и по-лесно се усвоява, така че по-добре си вземете фолат. Тъй като писах малко по-назад - дали сте имали проблем при изхождането, защото аз все кървя, когато ходя по голяма нужда Frowning

Общи условия

Активация на акаунт