Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 42 727
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Веднага след спирането на лекарствата, първи цикъл след неуспеха. След това имах два цикъла през 28 дни и на четвъртия започнах стимулацията. Ноември неуспешен опит и първи цикъл, декември и януари - редовни, и на 12 февруари започнах стимулацията. Днес съм 3 ден след трансфер.

# 541
Не знам тези медикаменти, които приемах имат ли удължено действие, но месец след отрицателния тест и спирането им, се будя обляна в пот посреднощ или сутрин. Да не си остана в постоянна критическа сега?
От първия цикъл минаха 30тина дни и довчера нямах никакви симптоми за наближаващ цикъл, но днес се появиха обичайните.
Някой има ли подобен опит с въпросното потене и след спиране на прогестерона?
Вземах много високи дози прогестерон, но не съм имала изпотявания, но за сметка на това страдам от ужасно безсъние.

# 542
Не знам тези медикаменти, които приемах имат ли удължено действие, но месец след отрицателния тест и спирането им, се будя обляна в пот посреднощ или сутрин. Да не си остана в постоянна критическа сега?
От първия цикъл минаха 30тина дни и довчера нямах никакви симптоми за наближаващ цикъл, но днес се появиха обичайните.
Някой има ли подобен опит с въпросното потене и след спиране на прогестерона?
Здравей, аз съм така, след спирането на лекарствата ми дойде цикъла и от тогава вече 78 дена никакъв го няма в сряда ме записаха най-сетне д-ра да ме види, след един месец опити да запиша час. Денонощно съм с горещи вълни и от тях няма спане, плюс болки в ставите при мен, толкова силни, че едвам си сгъвам пръстите на ръцете. Миналата година бях в подобно положение но ми дойде сам на 71 ден, но сега май ще се наложи да приемам някакви медикаменти за да ми дойде. Ще видим какво ще каже доктора Simple Smile

# 543
И аз бях така след ин витро по дълъг протокол. Първият цикъл дойде, след него чаках 70дни някъде. Пих и нещо, ама забравих какво. Едното беше дуфастон със сигурност, който ненавиждам. Мазало е с тия хормони. Аз се оправих с повече спорт, сок от целина на гладно и фреш от ябълки, морков и малко червеи цвекло. Топли вълни нямах, но сърцебиене и други подобни. А никога не съм имала подобни проблем. Даже се притесних. Тря да взема да прочета книгата на Лидия Ковачева за гладолечение, от много време ми се иска да го направя, но не успявам за момента.

# 544
Аз също след спирането на лекарствата продължих да се потя още 10-тина дни. Освен това корема ми е подут, болезнен и крайно нередовен, кръста ме боли (предполагам, че лекарствата натоварват бъбреците). Въобще ..... много гадно, надявам се със следващия цикъл всичко да се изчисти Simple Smile

# 545
Благодаря ви, че писахте. При мен уж беше спряло потенето, но от известно време пак се появи.
А това което го мислех за наченки на грип, може и да са въпросните вълни.
Все пак от вчера имам придърпване ниско долу, та се надявам да ми дойде скоро.
Много жалко обаче какво се случва с организмите ни след тези неуспешни опити...

# 546
Ужасно е. Аз даже след моя неуспешен си мислех, че става от 3-4ти път не за друго, Ами организмът свиква и тези лекарства не са такъв голям шок за него...

# 547
То и успешен да е опита , организмът пак е натоварен , не е като естеств. бременност. Но като сме се хванали на хорото ....
Също така смятам, че сме рискови първите три месеца колкото и да е, и си трябва пазене.

Четох по-горе за безсънието. При мен става проблем, трета нощ спя два часа насила. Нз какво се случва, винаги съм била адски поспалива.

Някой питал ли е доктора си за тези екстри ?

# 548
Безсънието е проблем при бременните и без да е инвитро. В комбинация с другите екстри като гадене, киселини и умора ми идва в повече, но като сме се хванали на хорото, така ще е.😃

# 549
Относно съня, при мен по-скоро е обратно веднага мога да заспя, спя дълго и имам здрав и хубав сън. Сега започвам втора седмица болничен, а имам и още една, общо 21 дни от пункцията. Обмислям да се върна на работа, но мъжа ми е против. Смятам, че като съм заета с работа, времето до теста минава по-бързо, а и не мисля само за това. От друга страна трябва да се пазим и да не се подлагаме на стрес. Засега седя си вкъщи, чета книги и мързелувам.

# 550
Още си много прясна Simple Smile говорим за хормони в продължение на месеци или пък бременност.

# 551
Krasyma, аз на 8мия ден след ЕТ се върнах на работа и то точно за два дни- веднага ме лепна вирус с болки в гърлото и кашлица и няма да ти кажа какво притеснение брах.
Не че съм се преработила, просто има известно изнежване на организма, а и при мен например в терапията имаше медрол, който потиска имунната система (за да не отхвърли ембриона).
Ако имаш възможност, по-добре си остани вкъщи до теста, че и след него - защото ще е положителен Wink Успех.

# 552
На трансфера отидох болна, беше ме хванала настинка и за капак дископатията и останах в къщи седмица, и добре че стана така иначе щях да се върна на работа още следващия ден. Отдадох се на разходки, среща с приятели и спане до насита. Настинката лекувах поне 2 седмици след трансфера.

# 553
Колко хубаво казано, дано е положителен! Имам възможност и ще си стоя вкъщи! Утре ще ходя да ми сложат втората инжекция за подтискане на имунната система и наистина ще си търся белята, ако се върна на работа.
Krasyma, аз на 8мия ден след ЕТ се върнах на работа и то точно за два дни- веднага ме лепна вирус с болки в гърлото и кашлица и няма да ти кажа какво притеснение брах.
Не че съм се преработила, просто има известно изнежване на организма, а и при мен например в терапията имаше медрол, който потиска имунната система (за да не отхвърли ембриона).
Ако имаш възможност, по-добре си остани вкъщи до теста, че и след него - защото ще е положителен Wink Успех.

# 554
Здравейте, да се включа и аз. Днес ми е 5 ден след трансфера на един 5 дневен като не броя самия ден на трансфер. Знам че е рано, но вече почват да ме сърбят ръцете за тест.

Общи условия

Активация на акаунт