Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 375
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
Включвам се и аз в тази тема!
Предстои ни основен ремонт на тристаен апартамент, който е на груба мазилка. Ще качвам снимки.
nad_tab, чудесна баня! ❤

# 511
  • София
Къде са правени и от какво са шкафчето и плота?

Мъжът ми си ги измисли и направи.

nad_tab, много красива баня, поздравления! Плот на мивка с масло ли е или  с епоксидна смола обработен?
С много слоеве матов лак, засега държи, да видим до кога Simple Smile

# 512
Здравейте.
До сега само ви четях и се радвах на всички красоти, които публикувахте, но дойде времето и аз да покажа нашето преди/след. Подчертавам, че снимките "преди" не са много хубави, защото не се сетихме да снимаме преди да стартира групата за къртене. За сега ще покажа само кухнята, макар и да не е готова окончателно, но със сигурност ще я покажа и когато дойдат масата, и столовете, както и когато сме готови с полилеите Simple Smile

Преди

Скрит текст:

След

Скрит текст:

# 513
  • София
Еха, жестока кухня, огромна! С кеф да се ползва.

Любопитно ми стана на снимката преди какво е това с многото кабели (или тръби)?

# 514
  • Варна
Lady, много е хубава кухнята, със здраве да я ползвате и винаги да е пълно с настроение около масата Simple Smile
Аз много харесвам момента на изненада когато гледам всички преди и след. Знам, че има много емоция зад всеки пост и с нетърпение чакам да гледам новите преобразявания.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 18:13 от Мира Иванова

# 515
  • Euskal Herria
Много ми харесва кухнята, много - има достатъчно място за всичко, осветлението е точно където трябва. Въобще -  обмислено добре и изпълнено добре. Със здраве да си я ползвате!

# 516
Ехааааа!

# 517
Много хубава кухня, а и е огромна! Heart

# 518
Благодаря ви момичета Simple Smile

Любопитно ми стана на снимката преди какво е това с многото кабели (или тръби)?

Това е разпределителна кутия за парно и соларна система Simple Smile

Може би трябваше да внеса малко пояснения - става въпрос за наследствена къща, строена през не много далечната 1997 г., която ползвахме основно през лятото, като вила. Миналата година решихме да се преместим да живеем там за постоянно, но за целта трябаше да се направи основен ремонт. Освен, че изкъртихме всичко /подове, бани, дограми, врати и т.н. - остана на груб строеж/, подменихме цялото Ел. и ВиК, и изградихме парно. Добре, че поне покрива е добре и има санировка. Сега вече сме на финалната права и се надявам до започването на учебната година да сме се нанесли. Като цяло чакаме само мебелите, след което ще се включа с още снимки Simple Smile

# 519
Супер е кухнята, поздравления! Благородно завиждам!

# 520
Кухнята е страхотна! И мен много ме радват такива снимки преди и след.

# 521
  • София
nad_tab, браво на майстора!

# 522
  • София
nad_tab, браво на майстора!

Благодаря Hug Не се знае, как ще се държи дървото след време... ама скъпия каза ако почне да се лекьосва, ще го залее със смола Simple Smile)))))))))

# 523
  • София
Lady Cassiopeia Duval, страхотна кухня! Направо мечта!!!
Много ми харесва и настилката на пода! Каква е, гранитогрес ли?

# 524
  • София
Много красива кухня, хубави цветове, дръжки, подредба и осветление. Има и прозорец, за мен е много важно това. Подът е идеален! Едиствено ме подразниха контактите, ако са както на снимката - не в една линия.

Общи условия

Активация на акаунт