Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 156
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
За големия коридор моето предложение е ламинат на стените и бял таван, подът според предпочитанията на домакините. Имитация на камък като акцент също ще стои добре.

# 646
https://www.benjaminmoore.com/en-us/interior-exterior-paints-stains Предлагам ти да си поиграеш, като качиш снимката на коридора и започнеш да "боядисваш" в различни комбинации, като се спреш на нещо записваш си цветовете отиваш в магазина и ги виждаш на живо и на дневна светлина и на изкуствена.
Давам ти пример у нас съм с цвят 317 седи уникално ,  според светлината обаче през целия ден е в различни нюанси по бледо /по тъмно... при други бои не съм го наблюдавала това .... а през годините сме ползвали различни марки. Вече само с Б.М. когато пребоядисвам ще е !

# 647
https://roomdesign.bg/media/cache/wall/images/photos/vraycam001- … e497211778942.jpg

Може би бих раздвижила така- с пано и 1-2 възглавнички, в тюркоаз. Щорите ще са перде, те също позволяват няколко ивици, но май ще стане прекалено

# 648
На Краун пейнт латексите също си менят нюанса през деня, в зависимост от светлината.
Те са по-нисък клас от Бенджамин Мур, но все пак са качествени.
Предполагам, че с повечето качествени латекси го има този ефект.

# 649
Здравейте момичета. От доста време ви чета .. всъщност откакто започнахме ремонта.
Той приключи и другата седмица ще ностят мебелите. Имам питане за заредените и пердетата в спалнята. И двете ще имаме.
Ето това са боята и ламината.

Спалнята ще е Бяла с акцент на сиво. Ето пдч-то

Леглото ми ще е покрито с розово или сиво. И съответно розови и сиви възглавнички.
Какви завеси да сложим. Много пече в самата стая. За това искаме и перде и завеса.
Благодаря ви.

# 650
  • София
...Много пече в самата стая. За това искаме и перде и завеса. ...

Щом пече, задължителни са блекаут пердетата. Релса на два реда, едното перде да е прозрачно може дантела, може тюл, както Ви харесва у другото да е блекаут.
За съжаление блекаут платовете като цветове избора е скромен и трябва да се знае, че светлите цветове имат по-голяма светлопропускливост, тъмните си затъмняват добре. У дома сме с едно бежово, което пропуска светлината, но е приглушена, ако сте свикнали на по-тъмно трябва да изберете по-тъмен цвят. За цветовете на спалнята може би тъмно или светло сиво с комбинация прозрачно перденце за през деня да влиза светлина, но да не пече директно по мебелите Simple Smile

# 651
Момичета,има тема за интериор и екстериор по аматьорски,нещо такова беше. Там се обсъждат тези неща,тук е за преди и след. Нямам против и тук да се коментира,но е възможно да ни се “скарат”. 😁

# 652
Аз ще ви пратя и снимки преди и след Innocent

# 653
Чакаме гии! 😊

# 654
  • При елфите ...
Ако нямам снимки от преди... мога ли да пусна снимки само от сега?!? Simple Smile

# 655
  • Варна
Ако нямам снимки от преди... мога ли да пусна снимки само от сега?!? Simple Smile

Разбира се ,че може! Grinning

# 656
  • При елфите ...
Тогава да покажа спалнята ни...

# 657
  • Варна
ЕЕЕ - много е хубава! Със здраве да си я ползвате. Благодаря Аредхел за споделянето!
Това в къща ли е?

# 658
  • При елфите ...
ЕЕЕ - много е хубава! Със здраве да си я ползвате. Благодаря Аредхел за споделянето!
Това в къща ли е?
Много благодаря... да, къща е и стаите не са много големи...

# 659
  • Варна
Малките стаи са много уютни : ) Имат си чар. И ние имаме такива в една къща, за това попитах.
Наистина много сладка сте я направили : )

Общи условия

Активация на акаунт