Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 44 879
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
  • Plovdiv
Аз започнах да вдигам малкия (15кг) след 25 ден, преди това ме болеше. Реално от няколко дни го вдигам без проблеми. Докторката ми каза след 20 ден да започвам Simple Smile

# 256
Момичета, може ли тези които имат вече импланти да споделят коя колко си е сложила и дали са доволни или искате повече ? Също така, каква форма са (кръгли, анатомични) и дали ви е притеснила информацията, че текстурираните причиняват рак ?

# 257
  • Plovdiv
Момичета, може ли тези които имат вече импланти да споделят коя колко си е сложила и дали са доволни или искате повече ? Също така, каква форма са (кръгли, анатомични) и дали ви е притеснила информацията, че текстурираните причиняват рак ?

Всичко е написаноооооо Simple Smile четете малко моля ви
С две думи, всички ни притеснява ама рискуваме. 50:50 анатомични и кръгли и 85% искат по големи 😁

# 258
Аз бях 5 дни с дренажи,некомфортно е,просто облечи по широка и дълга блуза

# 259
Но защо тилкова много време стоите с тези дренажи

# 260
Изчела съм всички възможни теми, интересувам се от близо 3г. вече и най-после на 13ти ми предстои операцията. Интересува ме СЕГА кой какво как е направил, защото не следя кой от тези, които преди е писал е все още активен. Нека да се включат тези момичета, защото ще са полезни не само на мен, но и на тепърва започващите да се интересуват от този вид операция.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 16:01 от bubanka

# 261
Ами ако искате в следващата тема може в заглавния пост да напишем потрбителките, които са коментирали от последните теми и техните споделени отзиви за доктор+ размер + марка имплант(евентуалноо цена?))  ? Може да бъде полезна информация?

# 262
Нека да има такова нещо + тема вместо запис. Но кой ще ги обобщава?

# 263

Аз си сложих 395сс анатомични. За сега съм доволна,за понататъка незнам. Колкото до текстурата на импланта,разбрах че определени текстури причиняват рак и точно тази текстура са я дръпнали от пазара.
Не се филмирай. Не ги мисли тези неща. Така че,дерзай.

# 264
Аз съм все още от бъдещите, но от прочетеното в темите тук, плюс още други на два чужди езика, по въпроса с кубиците - всички след време искат повече,  чисто човешки неписан закон 🤣 обаче ако понякога не послушаме доктора за максимума, възможен в нашия случай, може доста да съжаляваме за резултата. Та в този случай се слага максимума предложен от лекаря, и в бъдеще като се разшири джоба и кожата...ре-операция.
По въпроса с рака, има едра текстура и дребна, мисля, че едрата така или иначе я забраниха. На въпроса кръгли или анатомични и двата вида имат рискове, всеки си преценява сам. Аз за това съм се спряла на Мотива Ергономикс, първо са кръгли, елиминира се риска от завъртане, второ имат лека Силк текстура, която уж намалява риска от Капсулна контрактура и дабъл бабъл, но макар и много рядко се споменава за риплинг ефект, но не е ясно дали е при ергономикс варианта или при нормалният кръгък имплант. Та каквото и да ти кажат тук накрая избора си е твой и всичко е въпрос на доза късмет.

# 265
  • София
Pinky, Anne, много ви благодаря за разясненията!

Аз утре съм на безплатните консултации в хотел Сенс от турската клиника Естетика и ми е доста любопитно какво ще ми кажат, пък и да видя за сефте импланти наживо и да ги пипна Grinning

На първо място се въоръжи с търпение. Дори и да имаш предварително записан час за среща с доктора, се чака, часовете обикновено са с голямо забавяне. По спомен имах час за 13ч. видяхме се към 14,30ч., но съм доволна. Товава беше д-р Йоздемир, моята консултация беше преди всичко за ринопластика, а всеизвестна истина е, че от опериращите там за нослета, той е най-добър. В последствие реших да са 2 в 1. Бюст и ринопластика. Датата ми наближава Simple Smile.
И на мен ще ми е интересно да споделиш впечатления от консултацията.

Даже ще съм доволна, като има забавяне, че и без това няма да успея да отида навреме Joy Иначе при известните лекари, като гледам, май винаги се чака и спазването на часове е мираж... Аз даже нямам идея как се казва лекарят, който ще консултира, но при всички случаи ще ми е много интересно и ще разкажа подробно. Благодаря!

# 266
Не знам, мога да се опитам лека-полека да се опитам аз да ги обобщя за следващата тема.....

# 267
Еми всеки да се запише още тук и следващите отговори да са единствено запис

# 268
И сега ми дойде едно полезно инфо да се сложи за имплантите ползи рискове и тем подобни и най-често задаваните въпроси. И тази статия от преди 2-3страници и тя е много полезна.
И да се запишат имената на докторите които оперират и всеки да си отбележи неговият като анкета😂😂😂😂

# 269
Ако имате нужда от помощ за добавянето на информация в първия пост след изтичането на първите 24 часа от публикуването на новата тема, можете да изпратите на модератор готовия текст.

Общи условия

Активация на акаунт