Съпруги на военнослужещи - 28

• 54 623
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Мъниче, и строителни няма. Шефът искаше да купи за бояджийното при нас, но удари на камък. Дано да има в запас, колегата да не вдишва всичката гадост от боите.

# 91
  • Пловдив
Дунди, строителни купих вчера от магазин Павирани (строителния срещу 45 блок в Тракия). Предполагам и в Билдо ще има - на един собственик са.

# 92
  • София
Привет, прекрасни!
Мили бебешки майчета, мрънкайте като ви е трудно. Съчувстваме ви, а и олеква. Не забравяйте, че всичко преминава и друго идва. Simple Smile
Момичета с ремонтни дейности, сега е кофти, но я си помислете колко ще ви е хубаво после. Струва си!
ДИМИТРОВА, ще стискаме палци. Дано да си намериш работа.
ДУНДИ, ами да си връзва човека някакъв шал на носа и устата, та да не вдишва гадостите. Помогни си сам, та да ти помогне и Господ.
СЕТИ БЕТИ, мисля ви. Има ли някакви резултати? Дано да са хубави!
Дипломната вече е подвързана, остава да се направят слайдовете, да си купя тоалет, да тренирам презентацията и да чакам 12.март. А вие си знаете - ще стискате палчета, нали? Simple Smile

# 93
Здравейте, момичета! И при нас е настансла голяма паника с маските. Никъде няма. Аз не съм търсила все още, но колегите ме информират.
Сина ми имаше много силни колики. Всяка вечер го дундуркахме и разнасяхме по стаята. После с дъщеря ми нещата бяха съвсем различни. Беше много послушна. Сега вече - не толкова.Grinning
Димитрова, Фло, стискам палци!
Сети, всичко ще е наред!
Лека нощ от мен, мили момичета!

# 94
  • Пловдив
Как се работи с шал на устата. Не става, ще се свлича постоянно, ще му пречи. Ще се наложи да ги пести.
Маски няма никъде. И гелчетата изчезват. Вчера купих за дзвера от ДМ, че тя е по градския транспорт. Оказа се, че флкончето на тъмно свети, за да го намериш в чантата. Ама за 4.50 трябва и да пее, ако ме питате. От по - евтините беше останал само етикет.
При ММ са пуснали картите за лятото най-сетне. Но това си е чиста подигравка. Уж повече карти, а на листа едно голямо нищо. За кога и за кого ги пазят? Хич няма и да кандидатства. Ако решим, ще звъни по телефона.
Пожелавам на всички да сте здрави и да няма притеснени.
И да гледате Мастер шеф. Много близко момче участва. Още не се е появил на тв, като го дадат, ще ви информирам. Blush

# 95
Ехооо, момичета как сте?
Мъниче, и аз се боря с този фин прах, който влиза и при затворени врати
И при ММ са дошли картите, ама те са по- малко и от предишни години,не виждам ефекта от това че намалиха дните.И ние ще се пробваме по телефона или на място

# 96
  • Пловдив
И при нас са дошли...
Орязани са почти на половина от миналогодишните, а уж трябваше да има повече...
Сега разглеждам хотели и май изобщо няма и да се пробваме за карта - нещо много се разочаровах

# 97
Здравейте, момичета!
При нас днес наваля пухкав бял снежец. Същинска зима. Но вече не ми е зимно.
 Все пак идва Баба Марта.
И ние нямаме карта за море. Има време.

# 98
Добро, слънчево и ветровито утро!
”Богатството не се състои в това да притежаваш скъпи вещи, а в това да имаш по-малко нужди.”
Малък наръчник по люка

Признала съм ги тия скандинавци за умението да живеят и да се наслаждават на малките неща.

Фло, както казва хлапето на приятелката ми - ето съм Laughing
Когато си питала къде съм - бях в София на концерт в Арената - два дни път, но си заслужаваше.
Виждам, че имаме бебче в темата - здраво и усмихнато да е бебочето!
Момичета, не ви ли се струва, че с този вирус умишлено ни побъркват? Дано да няма проблеми при нас, че с тази здравна система ще стане страшно!
Желая ви усмихнат ден, утре е Баба Марта - любим празник за мен!
Стискам палци на всички - за работа, за дипломна работа, за здраве, да няма колики и т.н. и т.н. Прегръдки!

# 99
  • София
Добро утро, прекрасни!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ако и днес не се беше появила, вече щях да те издирвам с куче следотърсач. Simple Smile Е как можа да си на километър от мен и да не се обадиш. Жалко, можеше да се видим.
Аз от снощи си имам внучета, та тази сутрин ги поглезих с домашни понички. Гледам да не ги храня нездравословно, но в събота и неделя искат бухтички, палачинки,понички, пържени филийки. През седмицата няма време за такива глезотийки.
При нас е тихо - добро време за разходка.
МЪНИЧЕ, ти наистина ли за един ден правиш 37 000 крачки? Аз преди няколко дни направих 4 000 и смятам това за голямо постижение. Simple Smile
Хайде, обувайте удобни обувки и излизайте навън.

# 100
Добро утроо и от нас, моята ранобудница от 6,40 е на линия, ама вече заспа за първата си дневна дрямка, а майка й сега как да заспи пак Grinning
ама не се оплаквам, вечер си ляга с кокошките, сутрин става с петлите, направо е супер, ако спре и да се буди през нощта да иска храна ще стане още по-добро дете Grinning

Честита баба Марта от нас! Бъдете живи и здрави! Пожелаваме ви приятен неделен ден!

Фло, от няколко дни съм те замислила, исках да ти звънна, ама не знам кога е удобно и си викам първо ще пиша тук Simple Smile
Дунди, гледам го аз Мастър шеф, всички реалитата гледам хаха, ама това е понеже имам време, то било хубаво да не ходиш на работа... ако втората година не беше тези мизерни 380лв майчинство.. щеше да е супер.. ама уви.. но ще се справим, не сме само ние, пък и нали военните взимат "големи" заплати Grinning
Санди, за коликите не мога да помогна, Катерина имаше, ама малко и се успокояваше по коремче на баща й на корема като я вземеше, или той й правеше много масажчета на коремчето, за да се успокои пак.. давах и пробиотик, но малко, аз давах Био баланс бейби Simple Smile Лефакс давах, ама от нищо не виждах подобрения, затова спрях всички неща и само масажите и гушкането останаха, но пак казвам на нея не й бяха силни даже мога да кажа, че почти нямаше Simple Smile сега чакам зъбите да видим как ще излизат, още няма..

Пожелавам ви приятна Неделя, изчезвам да направя нещо за закуска и после по задачи Heart

# 101
Добро утро!
Да разцъфтяват белите и чисти мисли, топлите червени копнежи на душата!
Да Бъде Пролет в нас!
Честита Баба Марта!

Фло, нямахме никакво време - пристигнахме късно, концерт и на другия ден обратно. Следващия път, когато съм за по-дълго в София ще се видим Flowers Hibiscus Значи, искам да съм ти внуче Smile
Дунди, Мастъра ще почна да го гледам след като изберат участниците .
Слънчев ден на всички!

# 102
  • Пловдив
Честита Баба Марта. Да сте здрави и усмихнати. При нас времето е чудесно.
Замесих едно тесто за тутманик, сега втасва. Дали ще стане за ядене е друга тема.
За вуруса. Паниката ми идва малко в повече. Снахата на най-добрата ми приятелка е биотехнолог във Франция, разработва ваксини. Щом все още не им казала да не излизат от вкъщи, даже нищо не е казала, смятам, че и това ще отмине. Трябва сами да си поставим необходимите ограничения и да се пазим взаимно.
Усмихнат ден желая на всички.

# 103
Честита баба  Марта, бъдете много здрави и щастливи

# 104
  • София
Мили момичета, Честита баба Марта! Като за начало и при нас беше слънчево и топло. Ще я видим по натам бабата как ще се държи. Simple Smile Гледах една прогноза за месеца - дават Т м/у 10 и 13*. Съвсем пролетно.
Днес на обяд събрах част от семейството си - сина, приятелката му, внучетата, племеника, неговата съпруга и 10 месечното им бебе. Изкарахме чудесно! С останалата част от семейството - празнуване по скайп. Simple Smile Опростихме си прегрешенията, сега можем да правим нови. Wink
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, усмихна ме с твоето желание, да си ми внуче. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аз съм съгласна!
МИС Ю, можеш да ми се обадиш когато искаш. Сега ходя на работа от дъжд на вятър.
Прегръщам ви. Hug

ПП какво приготвяте за този празник? Аз правя баница със сирене, варени яйца, печена риба, картофена салата, Снежанка и това е.

Общи условия

Активация на акаунт