Нашите орхидеи – тема 28

• 31 724
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • have faith and be patient ..
Мерси!

# 346
  • Варна
Да покажа и аз малко цвят

# 347
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
първата не удари право в сърцето Simple Smile Simple SmileSimple Smile

# 348
  • Пловдив
ВЕЩИЦА, мнооого са красиви. Жълтата ми е мечта 👌

# 349
Преди време бях качила снимка на тази орха, имаше гниене, третирах я с топсин и изхвърли почти всичките си листа, сега гледам май изкарва нещо? Вие как мислите ?

# 350
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
изкарва.
а какво е нещо не мога да преценя.
Simple Smile

# 351
  • Варна
първата не удари право в сърцето Simple Smile Simple SmileSimple Smile

Пусто и мен това лудото жълто така да ми пасва на .... психопрофила Stuck Out Tongue Winking Eye

# 352
  • Мадрид / София
Преди време бях качила снимка на тази орха, имаше гниене, третирах я с топсин и изхвърли почти всичките си листа, сега гледам май изкарва нещо? Вие как мислите ?
Мястото е като за цветонос, ама това лилавко цикламено не е типично за цветоносите. Та не знам. Като стане по -голямо и ясно сподели какво е всъщност. Може и да е кейки.

# 353
  • София
Прекрасни са, нооооо жълтата е трепач 🥰🥰🥰

Да покажа и аз малко цвят

# 354
Ето и от мен малко жълто. Макар че на моменти и под определена светлина го откарва и към оранжево.

# 355
Ох, всички сме за жълти...орхидеи. Прободе ме в сърцето направо.

# 356
На мен също не ми прилича на цветонос, затова реших да питам вас, да избие съвсем и ще ви пиша непременно. Иначе ми се прииска така спонтанно и аз да кача стари снимки на моите цъфнали орхидеи. Сега ми останаха само три и те са в процес на оцеляване ..

# 357
Ето и от мен малко жълто. Макар че на моменти и под определена светлина го откарва и към оранжево.

Прелест!Нямам думи!

# 358
  • Варна
Fallon-fallon уникална Брасада Heart Eyes

# 359

Мисля че е цветонос бримка

Общи условия

Активация на акаунт