Ръчната прахосмукачка SilverCrest – лека, бюджетна и компактна

• 27 433
  • 557
  •   1
Отговори
# 150
  • София
За почистване на кухня.

# 151
Най-често бих я използвала за колата. В къщи  има труднодостъпни места, и би ми свършила чудесна работа.

# 152
  • Лясковец
За автомобила, кухнята и диваните,вечно със трохи от пуканки,солети и бисквити от децата.

# 153
Бих използвала прахосмукачката за почистване на кухнята.

# 154
  • Пловдив
В кухнята ще ми бъде най-полезна!

# 155
  • Велико Търново
За автомобила.

# 156
Най-често за колата, на другите места би било удобно, но там има и други начини с ток, докато в колата е по-трудно

# 157
Лично аз бих я използвала в детската стая, тъй като изключително много внимавам там да няма натрупан домашен прах. Съпругът ми се грижи основно за колата, така че на него би у влязла в най-голяма употреба за автомобила.

# 158
  • София
Този вид прахосмукачка е удобна за почистване навсякъде. Но най-голямо удобство би се усетило при почистване на колата. 

# 159
Бих ползвала ръчна прахосмукачка за автомобил, мека мебел и всякакви по-трудно места и ъгли, които са труднодостъпни за стандартна прахосмукачка.

# 160
Това е един от най важните уреди в дома ни. Използвам я ежедневно за паднали неща, разляно, трохи и всичко случващо се на земята с две деца.

# 161
  • Велико Търново
Бих използвала прахосмукачката всекидневно за почистване на меката мебел и в кухнята. Но тъй като чакам близнаци, почистването ще ми е много по удобно с нея, отколкото ваденето на голямата прахосмукачка всеки път. Бих я използвала и за колата.

# 162
  • Видин
Бих казала навсякъде, най-често в кухнята.

# 163
В автомобила бих я ползвала. След като детето се е возило, винаги има нужда от бързо почистване.

# 164
Прахосмукачката ще е в полза за почистване на автомобила ни

Общи условия

Активация на акаунт