Ръчната прахосмукачка SilverCrest – лека, бюджетна и компактна

• 27 468
  • 557
  •   1
Отговори
# 180
За кухнята и колата ще върши добра работа.

# 181
Хубава прахосмукачка. Бих я използвала и в кухнята - основно около масата за хранене и за почистване на автомобила.

# 182
Бих използвала прахосмукачката за почистване на кухнята и автомобила.

# 183
Със сигурност в колата! Отдавна карам мъжа ми да вземем такава, защото с две малки деца, в колата редовно е кочина...

# 184
Най-често бих използвала ръчната безкабелна прахосмукачка SilverCrest навсякъде в моя дом, в кухнята, в спалнята, в колата. Благодарение на нейната удобна форма и лекота тя достига дори до труднодостъпни места без достъп до електрическа мрежа. А тъй като има допълнителни приставки – сред които дюза за мокро почистване и дюза за фуги, се справя дори с разлети течности.

# 185
Автомобила и кухнята, разбира се

# 186
За почистване на кухнята - с малко дете и куче винаги има какво да се почисти. Simple Smile

# 187
  • Сф
Безкабелна прахосмукачка SilverCrest би ми била удобна за почистване и вкъщи, и в колата.
С котка и дете, което си хапва и маже  навсякъде..има да ми служи вярно ❤😂

# 188
Най-често за чистене след детето. След неговото хранене има доста за чистене

# 189
Ще е идеална за почистване на вътрешните стълби в къщи.  Няма да се налага да се боря с кабели и да разнасям повече тежката прахосмукачка,  с тази ще  почистя стълбите между трите етажа за минути.

# 190
  • Пловдив
Бих я ползвала за почистване на автомобила и в кухнята.

# 191
Най-вече за почистване на автомобила. Мисля, че ще е много удобна и в кухнята- за бързо почистване, след хранене.

# 192
Използвам такава най-вече в кухнята. Трохите след децата край нямат. Smile

# 193
Съпругът ми веднага ще я вземе за автомобила

# 194
Ръчната безкабелна прахосмукачка SilverCrest би ми била най-полезна за почистване на колата. Кучето ръси много косми, а обича да идва с нас на разходка и трябва често да се почиства.

Общи условия

Активация на акаунт