Ръчната прахосмукачка SilverCrest – лека, бюджетна и компактна

• 27 504
  • 557
  •   1
Отговори
# 360
Най-често бих я ползвала за почистване на автомобила.

# 361
Притежавам тази прахосмукачка. Много полезна вещ! Използвам я за почистване на колата, за събиране на трохи и за събиране на прах и мъх, където и когато е необходимо.
Ще закупя такава и за майка ми, за да ѝ улесня живота!

# 362
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Бих ползвала за автомобил.
Но предполагам най-голяма работа ще ми върши на къмпинга 🤭 както за всекидневно почистване, така и при основното почистване накрая при прибиране на палатката и цялата покъщнина 😉

# 363
За почистване в автомобила

# 364
За почистване на кухнята, автомобила...

# 365
  • София
Бих я използвала за почистване на колата.

# 366
  • София
Най често бих използвала ръчната прахосмукачка за почистване на семейния автомобил, защото след като возиш две деца е просто необходимост Simple Smile

# 367
  • София
Бих я ползала за кухнята за трохите след всяко ядене както и в колата.

# 368
Най-полезна би била за почистване на автомобила ми.

# 369
СилвърКрест е моя любима марка. Бих я ползвала както за бързо почистване у дома, така и за почистване на колата. След като децата са пътували, особено на по-дълъг път, винаги трохи и дребни шушки по седалките.

# 370
Бих я използвала най-често в кухнята и колата. Имам син на 5 годинки който постоянно хрупка нещо,прохосмукачката е лека и удобна за ежедневна употреба и трудно достъпни места,ще спестява много от времето ми за почистване,което ще мога да посветя на синът си.🍀💜🌹

# 371
  • София
Навсякъде в апартамента бих я ползвала.  Особено в кухнята. Мисля да си купя.

# 372
Би ми била много полезна в почистването след домашните любимци, най - вече космите по меките мебели.

# 373
За автомобила ми, най-вече.

# 374
Много ми е удобно да събирам с нея трохите по покривката и под масата, които неизбежно са там след всяко хранене.

Общи условия

Активация на акаунт