Ръчната прахосмукачка SilverCrest – лека, бюджетна и компактна

• 27 388
  • 557
  •   1
Отговори
# 45
Определено за кухнята.

# 46
  • София
За почистване на автомобила.

# 47
За почистване на колата най-вече, но бих я използвала често и у дома, удобна е като размер и ще е компактна.

# 48
Бих я ползвала с удоволствие,не само за колата, а и у дома когато има нещо разсипано след чистене,че се случва често в къщи,а и на трудно достъпни места.

# 49
  • при късмета
Най-често бих я използвала в колата. Преди седмица взехме нова прахосмукачка, израх я различна от до сегашната. Предишната чистеше и сухо и мокро, но на старото място влизаше в употреба, сега нямам никакви килими и други характеристики гледах. Но акумулаторна  би вършила чудесна работа за колата

# 50
  • Велико Търново
Най-често, т.е. всеки ден след закуска и вечеря бих използвала ръчната прахосмукачка SilverCrest  в кухнята!

# 51
Навсякъде бих я използвала,след като е толкова малка и компактна приложенията и са без брой.Най често в кухнята разбира се,тя се цапа най бързо.

# 52
  • Велико Търново
Ще я ползваме за почистване на колата ни, ММ я чисти всяка седмица и ще му е от полза

# 53
Най-често бих я използвала в кухнята.Докато готвя или вечеряме често падат дребни боклучета и не ми се занимава всеки ден да пускам доста тежката ни и трудно маневрена прахосмукачка.
Една безкабелна прахосмукачка ми би вършила повече от чудесна работа!

# 54
С тригодишен тодлър съм в Царството на трохите нон-стоп Joy
Бих почиствала хола, спалнята, навсякъде, където има трохи

# 55
За трохи от покривката.

# 56
  • оттам, откъдето започва България
Моят мъж, докато я види тази прахосмукачка, просто ще си я приватизира за автомобила.
Аз лично бих я ползвала за мебели и инцидентни случаи в кухнята и хола.

# 57
Бих я използвала за почистване на колата с удоволствие!

# 58
Наясякъде вкъщи бих я ползвала и би мо била много полезна, тъй като сме с малко бебе и куче, та си е огромна необходимост...

# 59
Най-често бих я използвала в кухнята. Вкъщи ядем домашен хляб, а той прави трохи много повече от купените и ще ми е улеснение с безкабелната прахосмукачка.

Общи условия

Активация на акаунт