Ръчната прахосмукачка SilverCrest – лека, бюджетна и компактна

• 27 431
  • 557
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Бих я ползвала и за дома, и за автомобила - изглежда лека, удобна и надеждна Simple Smile

# 451
В кухнята и в колата мисля, че бих я използвала най-често.

# 452
Бих използвала прахосмукачката в кухнята след като се нахраним. Бързо, леко и удобно почистване!

# 453
Бих я ползвала в колата предимно.

# 454
По-лека и по-удобна за вдигане, става не само за кола, а и за по-трудно достъпни места в къщи.

# 455
В кухнята след хранене и в колата, за труднодостъпни места със сигурност ще е много удобна.

# 456
  • Монтана
Бих я използвала за почистване на колите,но може да се включи и в борбата за чистота вкъщи.

# 457
  • София
Тази прахосмукачка ще ми е от голяма полза и във къщи, но най вече ще я използвам за колата.Определено моята кола има нужда от такова нещо, децата нямат спирка.

# 458
Най често бих я ползвала в колата, но и на други места също би ми била много удобна.

# 459
Колата е мястото, където се затруднявам най-много за почистване, не за друго, а защото е свързано със спускане на кабели-удължители, изнасяне на прахосмукачката, после обратно навиване на удължителите... абе, хамалогия. Една такава ръчна прахосмукачка определено много би ме улеснила.

# 460
  • In Neverland
Бих я ползвала в кухнята най-вече.

# 461
  • София
Бих я ползвала в кухнята Simple Smile

# 462
Тя е супер иновативна. Бих я използвала изцяло в дома си. Имам домашен любимец и това би било супер решение....

# 463
  • София
Бих я ползвала навсякъде където не ми е удобно с голяма прахосмукачка.

# 464
  • София
В кухнята, особено като идват внуците, понеже правят много трохи.

Общи условия

Активация на акаунт