Ръчната прахосмукачка SilverCrest – лека, бюджетна и компактна

• 27 426
  • 557
  •   1
Отговори
# 495
Ръчната прахосмукачка Silver Crest бих използвал предимно за почистване на автомобила, тъй като е лека и компактна, но също така  ще е незаменим помощник и в почистването на помещенията в къщи и в офиса, особено за тесните и трудно достъпни места. Simple Smile

# 496
Най-често бих я ползвала в кухнята, там винаги има какво да се чисти със SilverCrest !

# 497
Ще я използвам и в колата и в кухнята.

# 498
Ще я използвам основно за пода пред печката, понеже при поставяне на дърва постоянно падат боклуци.

# 499
Ще я подаря на снаха ми. Тя има две деца и по-голяма нужда да почиства в кухнята от мен. ☺ Играя за тяхното семейство.

# 500
  • Варна
За почистване на автомобила

# 501
Това че, прахосмукачка SilverCrest е лека и безкабелна я прави за мен неотменим помощник за почистване на автомобила. Освен това е супер удобна за експресно почистване на разсипана храна по пода и трохите по меката мебел.

# 502
Ще ми е от полза НАВСЯКЪДЕ !!! И щом е безкабелна - прахосмукачката SilverCrest ще ми е ВЕРЕН ПОМОЩНИК - УДОБНА и за НАЙ - МАЛКИТЕ пространства, без да ми се усуква кабела!!!  . Бих я  ПОЛЗВАЛА най - вече в КУХНЯТА...Там често има нужда от почистване  !!! Прекрасен уред !!! Дано имам късмет !!!

# 503
Бих я пробвала навсякъде. Smile Като гледам изглежда удобна.

# 504
Най - вече в колата, но за всяко малко кътче вкъщи.

# 505
Бих я използвала навсякъде у дома,защото имаме домашен любимец и много трудно се почистват космите! Идеална е и за автомобила-абе перфектна е!:sparkling_heart:

# 506
Вече я използвам навсякъде,най вече в кухнята,където обикновено има доста за чистене.🙂

# 507
Бих я използвала навсякъде  най вече в кухнята,колата защото те се ползват всекидневно

# 508
Бих изполвала ръчната прахосмукачка за чистене на колата и на меките мебели в къщи. Много е лека и удобна , навсякъде може да се използва.

# 509
Бих използвала ръчната прахосмукачка за почистване в офиса и колата!

Общи условия

Активация на акаунт