Ръчната прахосмукачка SilverCrest – лека, бюджетна и компактна

• 27 400
  • 557
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Бих я използвала най-вече за колата. Изглежда много удобна!

# 91
Най-често бих я ползвала за почистване на автомобила

# 92
  • Стара Загора
Здравейте. От доста време й се чудя на тази сладурана. Имам недостъпни места по мебелите вкъщи, на които отделям мнгоо време, а нещо такова би ми го спестило. Бих я ползвала и за автомобила също BowtieBlue Car

# 93
Най-често и много удобно ще ми е да я използвам в кухнята ,често ми падат продукти при готвене и понякога разсипвам брашно , захар и смлени ядки. Вместо да включвам голямата прахосмукачка ,която е доста тежка ,с удоволствие бих се справила с малките проблеми в кухнята ми с ръчната безкабелна прахосмукачка SilverCrest.

# 94
  • София
За колата и най-вече за пода около клетката на папагалите. Непрестанно има разсипани семена и зрънца.

# 95
За почистване в кухнята и меката мебел

# 96
  • Разпиляна във въображението
За автомобила

# 97
Тема, точно в десятката за мен.
Имам вопиюща нужда от нещо такова. Имам две прахосмукачки, на които само недостатъците напоследък ми се набиват в очите.
Зелмер с воден филтър - тежка, шумна, трудна за обслужване.
Робот - не мога да го ползвам за паяжини и върху гардеробите, както и върху матраците.
Миналата седмица у дома идваха Рейнбоу - скъпи, шумни, много чаркалак, пак голямо обслужване.
Вече си мечтая за нещо подобно на това, което рекламирате - леко, с възможност за работа по под, таван, матрак, лесно за обслужване...
Много ми се иска да го пробвам!

# 98
Категорично ще стои в колата Smile
Децата притежават уникалното свойство да
цапат нашата кола, поне по два,три пъти седмично има нужда от прахосмукачка.

# 99
Най-често ще я използвам да почиствам автомобила си.

# 100
За колата то е ясно. Но на мен най-добре ще ми е за детската стая. Там има мърсотия на най не очакваните места хаха

# 101
  • София
И аз го гледам това чудо от преди нова година. С удоволствие бих я използвала за колата, но и в къщи също има труднодостъпни места, за които нямам подходящ уред. Най-труднодостъпното място е детската стая Simple Smile

# 102
За колата и за кухненски трохи:-)

# 103
Най- често бих я ползвала за почистване на колата.

# 104
Бих я ползвала най- често в детската стая. Колкото и да не ми се иска, въпреки че там е забранено да се яде винаги има трохи, а понякога и разлята вода.

Общи условия

Активация на акаунт