Ти скован козирог,аз блуждаеща риба...
/ и хапнали и пийнали както подобава. Обаче явно храната нещо не е била читава и на връщане вечерта всички ги хваща р..во. Та пътуват си те и в един момент почват да молят шофьора да спре. Той казва: Жените отляво, мъжете отдясно. И така един път, втори път, трети път. Накрая вече изобщо не гледали от коя страна са....
/ и хапнали и пийнали както подобава. Обаче явно храната нещо не е била читава и на връщане вечерта всички ги хваща р..во. Та пътуват си те и в един момент почват да молят шофьора да спре. Той казва: Жените отляво, мъжете отдясно. И така един път, втори път, трети път. Накрая вече изобщо не гледали от коя страна са....
Сложихме я под чешмата да се охлади че да я отворим. И никакво оправдание нямам за това че не съм я "заредила" правилно, дълго време само така съм правила кафе, не е като да не бях свикнала...
Дано не й видя сметката някой ден така, че ми е свещен този уред вкъщи. Ама то кой да погледне има ли още вода в контейнера, като аз по него време още очилата не съм си намерила. И те са ми важни, ама кафето ми е по-важно пък.
Препоръчани теми