Картите на Мадам Ленорман ( 15 тема)

• 67 975
  • 800
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря ти, Еа, за съчувствието. Ще пиша, разбира се. Аз в тоя живот чистя карма чрез връзките си определено. На крехка възраст се омъжих за един мъж, който влезе в живота ми с гръм и трясък. Оказа се насилник и комарджия. Слава Богу нямахме деца. 3 години се опитвах да го вкарам в пътя, както би постъпил всеки средноинтелигентен човек. Не стана. След това съ върнах към стара любов - настоящия ми съпруг - прекрасен човек..., но ето какво ме застигна сега, а определено съм човек, който има воля и контрол над нещата по принцип. Този мъж, първият път, когато го видях, ушите ми заглъхнаха и сърцето ми започна да тупа учестено. Направо нереално нещо. Според мен е отново кармично предизвикателство. Ще пиша отново след време. Хубава вечер и благодарности!

# 721
Благодаря ти, Еа, за съчувствието. Ще пиша, разбира се. Аз в тоя живот чистя карма чрез връзките си определено. На крехка възраст се омъжих за един мъж, който влезе в живота ми с гръм и трясък. Оказа се насилник и комарджия. Слава Богу нямахме деца. 3 години се опитвах да го вкарам в пътя, както би постъпил всеки средноинтелигентен човек. Не стана. След това съ върнах към стара любов - настоящия ми съпруг - прекрасен човек..., но ето какво ме застигна сега, а определено съм човек, който има воля и контрол над нещата по принцип. Този мъж, първият път, когато го видях, ушите ми заглъхнаха и сърцето ми започна да тупа учестено. Направо нереално нещо. Според мен е отново кармично предизвикателство. Ще пиша отново след време. Хубава вечер и благодарности!
С ключа и кръста определено има урок за усвояване и докато не мине, ще ти се предлага отново и отново. Може ли датата на раждане, може и на лично, може и на двамата. Занимавам се с Матрица на съдбата и ми е интересен случая, благодаря!

# 722
Allure, по отношение на неговите карти

Мечка - показва ни мъж със сериозни намерения, гледащ на жената не като на някоя за забавление. Може да опише и физика понякога, но най- вече описва психическата нагласа на този мъж по отношение на теб. Понякога при проследяването на отношения някоя Лисица може да стане Мечка, Джентълмена - Лисица и тн.
Ключът и Конникът са събитийни карти, които показват, че човека вече го е измислил- дал си е сметка за ситуацията, има решение. Той е решил да предприеме действия към теб, които ще са най-вероятно с някаква невинна маска кучето, но всъщност ще доведат до това да те превърне в змията - важна жена в живота му, с която има паралелни отношения.

Не подценявай Скорпиона. Сложил ли те е на мерника веднъж, никога няма да остави нещата просто като една фантазия.

# 723
Ea, благодаря за разясненията. За мен е изключително интересно. Той има респект към мен, и то голям, помагала съм му с консултации по работа на добря воля, с контакти да си развие бизнеса, говорим на теми от обща култура и съм забелязала, че цени ума ми. Освен това практикуваме един и същи спорт и мисля, че се възхищава тихо и на уменията ми в тази сфера т.е. със сигурност харесва "целия пакет" и ме взима насериозно.

Относно решението, което е взел, както и намеренията му, съм скептична, че ще предприеме нещо спрямо мен. Ние живеем в страна, в която аз съм чужденка, той е местен. Тук са католици, той не е вярващ, но като цяло семействата са здрави. Хората вкл. И той обикновено се загаджват рано и движат с партньора едно 5-7 години и след това се женят и така до края...абсолютно сигурна съм, че е изстинал към жена си. То и при мен е така след 15 години брак. Освен това аз съм с три малки деца, той има едно...малко са хората, които биха предприели нещо сериозна към жена с такъв багаж. Иначе и двамата се интересуваме от музика, имаме общи теми, аз съм много екстровертна и комуникативна жена Везна, много действена, а той е бавен и "дълбок" скорпион, тежък в решенията си и някак се допълваме. Отделно марс и венера явно се привличат. Димана каза, че в матрицата ни има много секс, но сигурно има и кофти аспекти (емоционална болка и др.) Как да изживея подобно нещо не знам. Това си е равнозначно на изневяра. Ние и двата вече сме изневерили емоционално на партньорите си с дългите чатове и сладки приказки, но такава вероятно е човешката природа. В къщи секса е зле, даже липсва. Димана казва, че имам скрит сексуален заряд, който е избил. Ами то последните 10 години само бременности, кърмене, недоспиване, аборт в 6 месец и кякво ли още не. Не ми е било до секс-))).
Относно кучето и змията - в тази ситуация, в която сме обвързани и трябва да спазваме благоприличие и двамата сме с маски определено. Въпросът е кога това нещо ще избие, защота това напрежение се натрупва. Аз съм си зле емоционално отдавна, но той ми изглежда все по - напрегнат. 3-4 седмици избягвах да го виждам. Вчера се наложи да се появя където работи. Той не очакваше. Веднага видимо се гипсира. Аз разбира се днес съм още по - зле. Имам близка приятелка , много добър астролог и работи и с карти Ленорман. Хвърляла ми е карти 2 пъти, но сямо с половин уста ми казва за този мъж, че между двама ни има много страст и е взаимно и повече не иска да говори. Познава съпруга ми, семейството ми и иска да си го запазя и не желае да говорим за това, а аз си се измъчвам вече 2 години.
Ще ви държа в течение щом има някакво развитие...
Благодаря ви, момичета. Вие сте ми подкрепа! Да видим дали ще ме превърне в змията...

# 724
Аз от скоро се занимавам с Ленорман и още опипвам почвата и се опитвам да навлезна в материята .
Хвърлих си два въпроса и ще съм благодарна , да ме насочите дали правилно тълкувам знаците.

Първият ми въпрос беше какво да очаквам в нашите отношения с дългогодишния ми настоящ партньор , дали изобщо има развитие на отношенията и бъдеще . (Изморих се да се надявам на брак и на деца и се чувствам вече като в застой) .

Излезе ми тази подредба:

Сърце , пръстен , книга , писмо и за съвет петата карта беше мишки.

Тълкувам го така , че двамата сме много привързани един към друг , свикнали сме си помежду си, явно предстои годеж и че този човек планира явно брак с мен. Узаконяване на брак , но писмото и мишките ме притесняват , защото сякаш  говорят за развод след време ?

Попитах и още един въпрос , дали изобщо има смисъл да дам шанс на един мой приятел , който познавам от детските си години и през всичките тези години , никога не е спирал да ме чака и да се бори за мен. Излезе ми подредба : конник, котва,кръст, риби ..

Струва ми се, че тази подредба по-скоро разглежда него , отколкото общата ситуация . Т.е , че той продължава да идва към мен и да прави опити , все още са в застой нещата , просто защото съм вярна на настоящият си партньор , а той чисто визуално не ме привлича , затова и не съм предприела каквито и да е действия . Той си носи кръста и го измъчва това , че не може да е с жената , която смята , че му е предопределено да бъде (тоест аз) , най - вероятно и аз ще нося моя си кръст , а рибите са , че в крайна сметка нищо няма да стане и всеки ще си пропилее живота и ще си продължи пътя посвоему.

Подредбите ме удовлетворяват и ако правилно ги разчитам , значи правилно съм се водила по интуиция до момента и съм взимала правилните и коректните решения за моя житейски път и живот .

Вие какво ще кажете ?

Благодаря !

# 725
Аз от скоро се занимавам с Ленорман и още опипвам почвата и се опитвам да навлезна в материята .
Хвърлих си два въпроса и ще съм благодарна , да ме насочите дали правилно тълкувам знаците.

Първият ми въпрос беше какво да очаквам в нашите отношения с дългогодишния ми настоящ партньор , дали изобщо има развитие на отношенията и бъдеще . (Изморих се да се надявам на брак и на деца и се чувствам вече като в застой) .

Излезе ми тази подредба:

Сърце , пръстен , книга , писмо и за съвет петата карта беше мишки.

Тълкувам го така , че двамата сме много привързани един към друг , свикнали сме си помежду си, явно предстои годеж и че този човек планира явно брак с мен. Узаконяване на брак , но писмото и мишките ме притесняват , защото сякаш  говорят за развод след време ?

Попитах и още един въпрос , дали изобщо има смисъл да дам шанс на един мой приятел , който познавам от детските си години и през всичките тези години , никога не е спирал да ме чака и да се бори за мен. Излезе ми подредба : конник, котва,кръст, риби ..

Струва ми се, че тази подредба по-скоро разглежда него , отколкото общата ситуация . Т.е , че той продължава да идва към мен и да прави опити , все още са в застой нещата , просто защото съм вярна на настоящият си партньор , а той чисто визуално не ме привлича , затова и не съм предприела каквито и да е действия . Той си носи кръста и го измъчва това , че не може да е с жената , която смята , че му е предопределено да бъде (тоест аз) , най - вероятно и аз ще нося моя си кръст , а рибите са , че в крайна сметка нищо няма да стане и всеки ще си пропилее живота и ще си продължи пътя посвоему.

Подредбите ме удовлетворяват и ако правилно ги разчитам , значи правилно съм се водила по интуиция до момента и съм взимала правилните и коректните решения за моя житейски път и живот .

Вие какво ще кажете ?

Благодаря !

Здрасти, каква е тази подредба с 4 карти, 5та съвет.. това е много важно да го уточним ако искаш специално моето мнение, защото при мен петата карта е най-важната, тя ми дава резултат.. но ако ти правиш някаква друга гледанка с друго значение в подредбата..
По първия въпрос, по моя прочит, сърце и пръстен са твоите надежди да имате брак на хартия и документ - книга писмо, но не виждам да стане - мишки на 5та.
Обичате се, заедно сте си и така ще си продължат нещата, съжителство без брак.

Освен ако ти не поставиш изрично условие може би, че или пръстен или го напускаш- тогава може да редиш пак.

Втория въпрос няма какво да го коментираме, след като е за мъж, към когото нямаш интерес..

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 19:12 от Ea_

# 726
Ами покрай картите Таро имам навика като си направя подредбата от 3 карти после да обърна купчината от карти , купчината от , където тегля картите за подредбата. Дъното на купчината се брои за съвет на самата подредба . Съвет , насока .
Приложих го тук , защото предположих , че може и тук да действа по същия начин , като съвет .

# 727
При подредба от пет карти, третата отляво надясно е нейния фокус. В конкретната подредба това е Книга. Тези, който я обграждат я описват - Пръстен и Писмо. Първа и пета  са картите, които поставят въпроса в някакви рамки. Те се допълват - огледални карти.
Подредбата според мен отразява Вашите желания. За нов етап от връзката Ви, но и неудовлетворението, че това не се случва.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 19:50 от starinthenightsky

# 728
При подредба от пет карти, третата отляво надясно е нейния фокус. В конкретната подредба това е Книга. Тези, който я обграждат я описват - Пръстен и Писмо. Първа и пета  са картите, които поставят въпроса в някакви рамки. Те се допълват - огледални карти.
Подредбата според мен отразява Вашите желания. За нов етап от връзката Ви, но и неудовлетворението, че това не се случва.

Петата карта е мишките , тоест мишка и сърце малко са ми като несъвместими и така погледнато излиза , че наистина картите показват моите копнежи и желания за развитие на конкретните отношения и в случая явно съм задала некоректно въпроса , щом не става ясно дали имаме развитие и дали биха имали почва моите желания , дали биха се реализирали , така да го кажа или се надявам напразно отново и си губя времето .

# 729
Значи дефакто Мишките са карта на цепене, не са теглени? Казваш, че си теглила уж 3 карти, а има изтеглени 4.. обърках се Simple Smile Но да кажем, че няма случайно появили се карти и това са 5те. Аз при 5 не гледам огледални - такива техники само в Голяма подредба, при 5 1 е основа на въпроса 5 е резултат - така е по моему, та затова си тълкувам първа и пета в комбина. Мишки и сърце в комбинация са душевна мъка, нещо което те яде отвътре, явно за теб тази ситуация наистина е проблем. Но при все че си задала въпроса какво развитие предстои при вас и мишоците са ти на 5та.. няма как да се случи това, за което се надяваш, както казах и по-горе.
Което не значи раздяла. По тези карти раздяла не се вижда.
Ако искаш - задай въпрос - намерения на този човек към мен - и ако има намерения да ти предложи - там ще се покаже

# 730
Еа , 3 карти тегля в Тарото и обяснявах , че там дъното на колодата е картата съвет .
В мадам Ленорман бях останала с грешното впечатление , че трябва да се теглят 4 карти вместо 5, затова съм изтеглила толкова и гледах дъното (мишките) , не съм ги теглила мишките . Може би аз не обяснявам добре и затова не си ме разбрала . При нужда ще обясня със снимки ☺ Може и грешката да е в това , че бъркам Таро с Ленорман , а те са с коренно различни системи на гледане и тълкуване .

Благодаря за примерния ти въпрос . Зададох го и ми излезе следната подредба:
Книга (26), котва (35) , мъж (28) , дърво (5) и къща (4).

Дори не съм сигурна какво означава подредбата и дали не показва пак мен до някаква степен с този мъж в подредбата .
Ако се абстрахирам от това и помисля по същество за въпроса , сякаш виждам , че на него му е добре сега така с тази котва , застоял е и за момента няма никакви намерения , дори не мисли нищо по въпроса , сякаш се е оставил на времето . Възможно е родителите му или родата му да почнат да му говорят или да му влияят по някакъв начин и съответно той да си създаде семейство , дом и деца в къщата, в която живее и е израснал , без да се мести и да се отделя от родата си обаче . Близо до тях ще е. И това ще го направи , не защото иска , а защото това се очаква от него .

Другия начин по - който мога да го тълкувам и ме обърка е това , че с този мъж в подредбата за мен означава , че аз явна твърде много го идеализирам и искам неща , които не са присъщи за него , неща , които не бих получила от конкретния човек, а ако ги получа - ще е насила . Нещата са в пълен застой и очакванията ми са твърде високи .

# 731
Ами аз с книга на първа винаги имам едно наум при картината - липсва важна информация, която би променила ситуацията като тълкуване.. или има още нещо неслучило се, което питащия не знае, а е много важно.
Останалите карти показват липса на промяна в текущото положение, той те възприема като семейство и според него нищо повече от това не е необходимо да се случва. Мисли за продължаване на рода и хубаво го каза - защото това се очаква от него. Стабилен мъж е… ама много е енергията тип.. обърнат Рицар Пентакли, ако ме разбираш Stuck Out Tongue Winking Eye

Не виждам в намеренията му някаква романтика, но държи на теб, ти си част от неговия свят, не мисли да те губи.

# 732
Еа , благодаря ти , благословена да си ! ❤
Допълнила си ми анализа перфектно и сега разбирам смисъла на подредбата .
Действително той е спокоен относно нас и много държи на мен по негов си много странен и студен начин . Вярно е , че аз съм по-такава натура и ми тежи , че не комуникира и споделя много с мен , че не е романтичен, че няма да хукне с мен да правим пътешествия , изживявания , абе емоция да има , разбираш ме . Понякога дори се чувствам супер самотна и съм си задавала въпроса какво правя с този човек … Тоест буквално както казах - очакванията ми се разминават с реалността с този мъж. Добре ще съм с него , но просто никога няма да се чувствам напълно щастлива и на 10000% удовлетворена .

А за книгата, може би проблема е точно в комуникацията , защото аз научавам доста неща от странични хора , например от родителите му за това какво мисли да прави и предприема . Просто мъжът , когото съм избрала за мен лично има огромен проблем с това да говори , да споделя и да се открива , всичко държи в себе си. Човек е на действията . За 7 години така и не успях да го науча да ми споделя . Сопва ми се и казва , че е достатъчно , че ми има доверие и толкова . С действията обаче няма равен - показва , че изключително много държи на мен и много го боли ако нещо не ми е ок. Даже го изживява повече от мен самата . Комуникация - нула . Така че да , може би наистина това визуализира книгата , че има много неща , които не знам ..

# 733
Butterfly 3, извинявай, че се намесвам, но бих искала да ти кажа, че с годините това ще се задълбочи и ще започне да ти тежи още повече и това, че човекът до теб е сериозен и отговорен, няма да ти е достатъчно. Аз имам същия проблем. Досега ако сме обиколили доста страни, и то такива кано Япония например, е било благодарение на моето настояване, ако сме купили нещо за дома, ако сме се релокирали, ако сме записали децата в добри училища, на извънкласни дейности, ако сму отишли на концерт, почивка и т.н. е било сямо заради моето желание и заради това, че съм драпала за това. Иначе мъжът ми е отговорен и сериозен, но не работим на едни честоти и вече ми е дошло да гуша. Ако предложа пътуване, първото нещо е да измърмори. Да, трудно е било, взимали сме и кредити, за да го направим, но сме ги връщали и в крайна сметка сега от разстояние на времето остават хубавите спомени от тези преживьвания и той ми казва добре, чу го направихме, чу ти послушах и т.н., но по принцип той не изпитва нужда да го направи. Ставаме сутрин уикенда и той никога няма да предложи да направим нещо конкретно, ама никога. Никога няма да каже да се видим с някого, никога няма да завърти телефон на приятел да иде на кафе/бира, да покани гости. И ще ти кажа, че родителите му са същите за разлика от моите и модела, който аз съм имала в бащиния дом. Така че избирай внимателно като си тръгнала да се жениш. Ако имаш толкова притеснения отсега, просто си намери друг спътник в живота. Това е моят приятелски съвет.

# 734
Butterfly 3, извинявай, че се намесвам, но бих искала да ти кажа, че с годините това ще се задълбочи и ще започне да ти тежи още повече и това, че човекът до теб е сериозен и отговорен, няма да ти е достатъчно. Аз имам същия проблем. Досега ако сме обиколили доста страни, и то такива кано Япония например, е било благодарение на моето настояване, ако сме купили нещо за дома, ако сме се релокирали, ако сме записали децата в добри училища, на извънкласни дейности, ако сму отишли на концерт, почивка и т.н. е било сямо заради моето желание и заради това, че съм драпала за това. Иначе мъжът ми е отговорен и сериозен, но не работим на едни честоти и вече ми е дошло да гуша. Ако предложа пътуване, първото нещо е да измърмори. Да, трудно е било, взимали сме и кредити, за да го направим, но сме ги връщали и в крайна сметка сега от разстояние на времето остават хубавите спомени от тези преживьвания и той ми казва добре, чу го направихме, чу ти послушах и т.н., но по принцип той не изпитва нужда да го направи. Ставаме сутрин уикенда и той никога няма да предложи да направим нещо конкретно, ама никога. Никога няма да каже да се видим с някого, никога няма да завърти телефон на приятел да иде на кафе/бира, да покани гости. И ще ти кажа, че родителите му са същите за разлика от моите и модела, който аз съм имала в бащиния дом. Така че избирай внимателно като си тръгнала да се жениш. Ако имаш толкова притеснения отсега, просто си намери друг спътник в живота. Това е моят приятелски съвет.

Направо все едно и моя семеен живот описахте.
Изключително точно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт