Желаната фигура е по-достижима от всякога. С процедури, които ще откриете само в Derma-Act

• 11 109
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Корем и паски.

# 91
Паласки

# 92
  • София
Бих третирала бричове.

# 93
  • на пясъка при черупките от миди
Горната част на бедрата-като кифли имам залепени сланинки...

# 94
  • SF
От коляното нагоре, включтелно и коляното.

# 95
  • Sofia
Корем.

# 96
Проблемна зона са ми бедрата

# 97
  • София
Наи  - проблемната ми зона е коремът.

# 98

Потребителят, който печели два броя процедури Sculpsure на една зона по избор от играта на Derma-Act, e:

Reinа

Честито! Tada

На Reina ще бъде изпратено лично съобщение от редактор с инструкции за получаване на наградата.

Благодарим на всички потребители за участието!

# 99
Криолиполиза с ECOCRYO
Криолиполизата е иновативна, неинвазивна процедура за намаляване на мазнините в определени области на тялото чрез замразяване и впоследствие разрушаване на мастни клетки. Няма необходимост да се прилага пълна или локална анестезия, защото процедурата е напълно безболезнена. В резултат мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин и постепенно може да се забележи как дебелината на слоя мазнина намалява.
За постигане на оптимален резултат се препоръчва прилагането на поне 3 процедури през 60 дни. Всяка зона може да бъде повторена, но не по-рано 60 дни. Терапията трае между 60 - 120 минути, като резултатите от нея започват да се забелязват след около 2 – 4 седмици след извършването ѝ.

Спечелете безплатна процедура от Derma-Act!
За да се включите във втората част на нашата активация е достатъчно да отговорите на въпроса: Коя част на тялото ви е най-податлива за натрупване на мазнини?

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 11:16 от Редактор***

# 100
Брич, паласки.

# 101
  • на последния етаж
Корем, дупе, бедра.

# 102
  • София
Корем и дупе

# 103
# 104
  • София