Магазини Sinsay

• 69 390
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Получих си поръчката и да си отговаря сама - без преглед и тест е, но всичко е цяло Simple Smile
Пристигна без придружаващ документ,  добре че всичко е ОК и няма да връщам. Винаги ли е така?
Същото и при мен, без документи в плика. Станаха ни клиновете, по етикет са 17,90 лв.,в сайта са на цена 12,90 лв. Не ми се рискува с др.поръчка, живея на 10 мин от реалния маг.-първо там ще гледам, после в сайта.

# 166
Фактурата я има в профила ви и може да си я свалите от там.
Аз получих две пратки миналата седмица, харесаха ми нещата, но са ми една идея малки и поръчах следващ размер.
В събота попълних формата за връщане. Днес ми пуснаха СМС с код за връщане, който дадох в офис на Спиди и те си извадиха товарителница, нищо не съм плащала.

# 167
Не съм доволна от дрехите,които поръчах.Уголемени са Връщането ми се струва невъзможно.Връзка с тях няма-нито по телефона ,нито по email.Не бих си поръчала нищо повече от тях.Уж попълвам формуляра за връщане ,избирам ден за куриер и всичко е до там...Нито email нито промяна в статус,нито обаждане от Спиди...

Успяхте ли ? Аз пробвам от сряда и нищо...  Писах им дори, не отговарят и на мейл .

# 168
Бях поръчала XL яке, но сега видях, че има моя размер L, та мисълта ми е мога ли да откажа поръчката с XL на куриера, за да избегна плащане-връщане?

# 169
По принцип може да се откаже всяка пратка на куриера. Просто не я плащаш, няма механизъм за принуждаване.

# 170
В крайна сметка някой получи ли пари от връщане, безплатно ли е връщането или си удържат нещо?

# 171
В крайна сметка някой получи ли пари от връщане, безплатно ли е връщането или си удържат нещо?
Аз писах, че съм върнала и съм получила цялата сума, без удръжки.Връщането също беше безплатно

# 172
  • София
Искам да похваля магазина. Правя втора поръчка и всички продукти са с добро качество, действително си заслужават парите.

# 173
Здравейте. Искам да помоля някой ако има дамски дънки от 12.90 лв, размер 38 или 40 да ми измери ширината на колана. Колебая се м/у двата номера. Благодаря! Simple Smile

# 174
Магнетична и другите, които сте връщали, към кой адрес изпратихте?
На мейла, който ми пуснаха за връшане е оставен адрес в Русе.
А аз продиктувах кодът в Спиди, те си извадиха товарителница и сега виждам, че е посочен адрес за получаване във Велико Търново, от където ми беше изпратена пратката.
Звънях сутринта на телефона им дали да пренасоча пратката към Русе, но чаках дълго време и се отказах.

Редактирам се: След повече от половин час чакане на телефона се свързах с тях. Жената беше много отзивчива и любезна. Каза, че пратките трябва да се изпращат към адреса им в Русе за тяхна сметка. Поиска ми номера на пратката да я проследи и каза, че не знае защо в Спиди са я пуснали към Велико Търново, но ще се обади тя да я пренасочи, за да не ми начисляват такси за пренасочването.
Ще пиша за развитието нататък.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 14:42 от Вαнuлuя

# 175
Пробвах олек.яке от 24,90, някои от вас си поръчаха такова.Видях разпърпано около ципа долу, висящи конци от качулката и хастара вътре, доста тънко е, не купих.

# 176
  • sofia
здравейте,и аз искам да похваля магазина .Поръчвам вече трети път и всичко е отлично (качество,бързина,цени). Някой знае ли кога ще пуснат коледните артикули Simple Smile харесах си много ,много неща и нямам търпение Simple Smile

# 177
Днес получих паричките от върната пратка, всичко е точно, няма удържана сума за куриер или нещо друго.

Относно якето от 24,90, аз взех такова черно и съм много доволна. Няма криви шевове или стърчащи конци, леко е, но топли доста.

Пратката за връщането бе адресирана до Русе. Отказах една от поръчките от Sinsey (защото много се бях ядосала за предното връщане и тези телефони, на които никой не отговаря) без да ходя до офис Спиди, просто влизам през имейла за пратката до меню страница на Спиди и избирам "откажи". Върна се обратно без проблем или такси.

Коледните неща изглеждат много примамливо Simple Smile

# 178
И моята беше до адреса в Русе . На мен тъкмо ми дойдоха две поръчки, днес ще мина да ги взема Nerd

Даже не съм видяла Коледните No Mouth  Сега с тези сертификати, чакам Джъмбо и Пепко да станат онлайн и ще се родя Sweat Smile

# 179
  • Перник
Някой да е поръчвал от тези лампи:

https://www.sinsay.com/bg/bg/8244f-gld/lampa-si

Чудя се как светят-не виждам кабел...

Общи условия

Активация на акаунт