Магазини Sinsay

• 69 535
  • 754
  •   2
Отговори
# 345
  • Пазарджик
Напълнила съм кошницата в сайта, но все нещо се колебая и не поръчвам. Ся да питам детски боти и ботушки дали си отговарят? Дребната е 29 номер, ако някой е купувал и може да каже дали си отговарят, ще съм много благодарна.
Също постелката за йога съм добавила, но се чудя за тези пари дали ще става за нещо.
На ММ едно спортно долнище за вкъщи, и за него се колебая, че е слаб и висок, ХЛ съм сложила.
За мен дънки, за малката пижамка, разни други дребосъци ще пусна. Дано да уцеля размерите.
Общо взето си отговорят. На дъщеря ми взимам 158 см и 40 номер обувки и са си точни.Взимала съм и р-р 74 и 80см за племенницата ми и всичко е перфектно.

# 346
  • София
Аз взех на дечкото 104 пуловерче и си и пасва идеално.

# 347
Благодаря ви. Аз за ботушките се колебаех и те се изчерпаха, до като се натуткам. Ще ги дебна пак да пуснат някакви.

# 348
  • София
Виж ако някъде пише см на стелката. Така най-лесно ще се ориентираш.

# 349
  • Стара Загора
Имам два пуловера basic, които поръчах в един размер, но после поръчах и по-малък и видях, че по-малкият ми стои по-добре. Мислите ли, че има проблем да върна пуловерите при положение, че съм махнала лепящите етикети, които са върху самите пуловери за размера, но висящите етикети са си върху дрехите?

# 350
  • Тра-ла-ла
Моите дънки дойдоха без лепящ етикет. В магазините им също съм виждала дрехи без лепките

# 351
Днес бях до един от магазините им, пълен боклучак са заредили. Преди беше по-добре.

# 352
Бебешките бодита са умалени с 1 размер на 100% за мен. Останалото отговаря.

# 353
Синът ми е на 4г.и му взех от панталоните, които са 3бр.за 20лв.110 размер и му пасват идеално. Например от Пепко 110см са му широки горе,но пък са му добре на дължина, а 104 са му къси. Взех му от високите кецове 26 номер,точно са му. Беше ме страх да поръчам един номер по-голям, защото не ми се занимава да връщам.

# 354
  • в сърцата на децата <3
Синът ми е на 4г.и му взех от панталоните, които са 3бр.за 20лв.110 размер и му пасват идеално. Например от Пепко 110см са му широки горе,но пък са му добре на дължина, а 104 са му къси. Взех му от високите кецове 26 номер,точно са му. Беше ме страх да поръчам един номер по-голям, защото не ми се занимава да връщам.
Моят е на 5, взех 110 (нали уж си отговарят, а Пепковските като са умалени взимаме 116) - МНОГО му бяха къси. Върнах ги и взех 122, те са точни, но пък са му широчки... Като е клечка всичко му е широко. На щерката взех 140 - на почти 9 е и на Пепко носи 145, нейните са точни.

И да кажа как процедирах с връщането - още на деня след доставката попълних формуляр за връщане и хич не чаках куриер, ами ги занесох в Спиди. Това беше миналия петък, края на месеца. Този петък, миналия ден, са ми пуснали сумата по картата. Междувременно ми бяха пратили мейл, че връщането е одобрено и да чакам превод.

# 355
Днес получих този суитчър https://www.sinsay.com/bg/bg/2141f-59m/bluza-k-si
Хубав е с лека вата,м размер ,отговаря си.
Може ли да ми кажете точните размери на суичъра?
Колебая се межде S и М.

# 356
Здравейте, някоя от вас има ли една от тези две поли. Може ли да ми каже дължината, че се чудя да няма да са ми прекалено къси.

# 357
Значи....толкова ги хвалех, нещо ще размисля май. Якето, което споменах преди няколко страници, облечено е веднъж и едно копче тип тик-так ще излезе от плата. Безкрайно съм разочарована. Дали имат опция рекламация за качество?

# 358
  • София
И аз дрехи не бих поръчала повече, евентуално нещо за дома. 😀

# 359
Аз пък поръчах бебешки дрешки за подарък и дойдоха много хубави, а аз наистина съм капризна откъм материи и изработка. Може би си има стока и стока.

Общи условия

Активация на акаунт