Магазини Sinsay

• 69 403
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Ако са изчезнали апреските от Очаквайте скоро ще се появят налични, така стана с други които бях сложила за проследяване.

# 496
Някой писа за покривки, а аз не откривам такива. Може ли линк?

# 497

Това е шалтето. Тъничко е, като за тези пари става.

# 498

Поръчах си суитшърт и долнище анцуг
 /по препоръка на приятелка/. Добре са отговарят на номерата.

Ще може ли да ги снимате? И двете са ми в кошницата и им се чудя.Тънки ли са?

# 499
  • София
Да,тънки са. За у дома стават,както и за леко хладно време. За зима навън не. Утре мога да ги щракна. Иначе материите са приятни и дрехите удобни. Даже мисля да повторя в друг цвят 🙂

Поръчах си суитшърт и долнище анцуг
 /по препоръка на приятелка/. Добре са отговарят на номерата.

Ще може ли да ги снимате? И двете са ми в кошницата и им се чудя.Тънки ли са?

# 500
Привет дами! Случайно ви намерих, върнах няколко страници назад, но не видях коментирано, затова да попитам: връщал ли е някой поръчки след 14ден? Имам едно яке, за което си генерирах заявка за куриер още същият ден, ни до момента, повече от три седмици никой не е дошъл... По тел.опитах да им звъня, но половин час слушам нежна музика и нищо🙁

# 501
Привет дами! Случайно ви намерих, върнах няколко страници назад, но не видях коментирано, затова да попитам: връщал ли е някой поръчки след 14ден? Имам едно яке, за което си генерирах заявка за куриер още същият ден, ни до момента, повече от три седмици никой не е дошъл... По тел.опитах да им звъня, но половин час слушам нежна музика и нищо🙁
Срокът за връщане е 30 дни, така че има време. Аз имах същата ситуация и на 29-ия ден успях да се свържа по телефона. Казаха ми, че ако не съм получила смс с потвърждение за връщане явно е станала техническа грешка. Генерираха ми товарителница ръчно. Не бях чела внимателно условията за връщане, но сега вече знам, че "в случай че не сте получили този смс поради техническа грешка, можете да изпратите стоките от офис на Спиди за сметка на „ЕЛ ПИ ПИ Фешън Българя ЕООД“ на следния адрес: Град Русе , Бул. България 310

# 502
А мислите ли, че мога по същия начин да върна и потрошените чинии, които получих, също все още нямам СМС?

# 503
  • Троян
Здравейте, и аз бях поръчала няколко неща от сайта. Но две от нещата ще ги връщам, защото са ми големи. На сайта пише да приложим касовата бележка за покупката. Каква е тя, при положение, че вътре в пратката нямаше нито фактура, нито бележка? Благодаря и хубав ден Simple Smile

# 504
На мен куриерът ми даде касова бележка,извади я от устройството,с което чекират пратките. Предполагам,че нея трябва да проложите.

# 505
В профила ви при поръчките има фактура, нея трябва да изтеглите и изпринтите.
Касови бележки не съм изпращала, не е имало проблем с връщенето.

# 506
  • Стара Загора
Връщах две поръчки. В сайта на Детайли на поръчката се натиска Поръчка за връщане и там се отбелязва артикулът, който се връща (приложимо и за поръчки, в които е имало няколко неща и се връща само част от тях). При изпращането в Спиди бях залепила бележка, написана на ръка, с номер на електронната касовата бележка, номер на поръчката, номер на връщане, две имена и имейл. Предполагам не е необходимо всичко това, но аз за всеки случай написах всичко, за което се сетих. Няма нужда да принтирате, особено ако нямате принтер около вас, става и по този начин.
Изпратих ги в петък, в понеделник едната пратка беше призната за връщане и във вторник ми бяха наредени парите по сметката, но засега няма никаква информация за другата ми пратка Sad Тя беше с пуловери от basic серията, на които бях махнала лепкащите етикети с размера, които са върху самите пуловери, но другите етикети си стоят.  

# 507
Видяхте ли новите общи условия - не ги четох детайлно, но забелязах, че след като мине сегашната промоция, доставката ще е безплатна за поръчки над 69 лева.
Не знам до кога ще трае безплатната - най-вероятно до НГ, но аз малко се постреснах и за всеки случай си поръчах едни коледни обеци (харесват ми повече от тези в календарите):
https://www.sinsay.com/bg/bg/4043b-33x/kolczyki-6p-si

Печатите за сладки и някои други дреболии така и не се появиха, но ако се покажат, ще направя нова поръчка (стига доставката още да е безплатна).

# 508
  • Варна
А тези коледни календари налични ли са, че нещо не мога да ги открия? Може ли линкове? Благодаря!

# 509
Сега, като разглеждах бижутата ги нямаше (поставени са в категорията "очаквайте скоро"), но сигурно скоро ще се появят. Вчера имаше и червен, и сребърен, периодично се изчерпват и зареждат нови бройки.
Това са линковете на календарите за жени (има и детски, за тях не знам дали са налични):
https://www.sinsay.com/bg/bg/2488g-mlc/christmas-calendar

https://www.sinsay.com/bg/bg/2490g-slv/bizuteria-24e-si

Общи условия

Активация на акаунт