Магазини Sinsay

• 69 320
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Кога ли ще се появят нещата, които са в "очаквайте скоро"?

# 571
  • Сливен
Вчера съседката по офис дойде да се похвали с едно палто от 50 и няколко лева с колан,сиво.Добре и стоеше,като за това време е.
Пак с нея коментирахме и дънките от 12.90лв,но понеже ги е купувала от реален магазин,взела еерни,сини и сиви, не знам кой от двата модела,но си е взела 1 номер нагоре.Сроред нея са за това време

# 572
  • Стара Загора
Моите дънки са 34 размер. Дължината на крачола е 90см, от чатала до долу е 69см. И аз си ги взех от физически магазин. Цветът е тъмносин (navy). Гледах и другите цветове, чудех се за по-светли, но някои чифтове направо стояха на едни жълти черти където са били сгънати. Този размер ми е много удобен. Доста са еластични. Най-много бройки дънки имам от Lidl и там също съм 34 размер.

Някой има ли от олекотените якета от 24,90лв. размер ХС да измери?

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 11:28 от ❇Sisi_91❇

# 573
Аз днес получих тъмносините мамски , много са хубави като за 16.90.

# 574
Има ли все още магазин на Sinsay в Ринг мол?

# 575
Има ли все още магазин на Sinsay в Ринг мол?
Да

# 576
  • София
И аз си ги взех от физически магазин. Цветът е тъмносин (navy). Гледах и другите цветове, чудех се за по-светли, но някои чифтове направо стояха на едни жълти черти където са били сгънати.
А прала ли си ги? Пускат ли много и запазиха ли си цвета? Вчера с дъщеря ми ги гледахме в магазина и точно избелелите ивици ни отказаха. От този модел гледахме в сиво, но най-зле изглеждаха едни зелени от 19,90 лв. На сгънатото беше станало почти бежово.

# 577
Малко по-назад бях писала, че върнах вече една пратка на 02.11, на 10.11 получих имейл че пратката е одобрена за връшане и на 12.11 ми бяха преведени парите по картата. Сега в понеделник ще връщам още една.
Ехх жалко, че ще приключи безплатната доставка, но дано наистина поне връщането да си остане безплатно. За такива евтини артикули ще имат малко скъпичка доставка и както понякога нямат пълен асортимент и не можеш да събереш всичко в една поръчка...

# 578
  • Стара Загора
А прала ли си ги? Пускат ли много и запазиха ли си цвета?
Веднъж съм ги прала. Не мога да преценя дали са си променили цветът.  Не боядисват отвътре както дънки, които съм имала.От вътрешната страна са черни.

# 579
  • в сърцата на децата <3
А до кога е безплатната доставка?

# 580
Някой взимал ли е чаршафи от там? Харесаха ми два десена и се чудя за 20лв какво ще пристигне?

# 581
Аз поръчах сините и ги върнах. Много са твърди. Не знам как 100% памук може да  са толкова твърди.

# 582
  • Тра-ла-ла
И аз си ги взех от физически магазин. Цветът е тъмносин (navy). Гледах и другите цветове, чудех се за по-светли, но някои чифтове направо стояха на едни жълти черти където са били сгънати.
А прала ли си ги? Пускат ли много и запазиха ли си цвета?
Няма дънки, които да не изсветляват с времето. Вчера съм прала накуп 2 чифта Sinsay-ски в различни сини цветове и 1 чифт незнайни китайски. Понеже е без центрофуга и виждам как от всичките 3 чифта се отцеждаше синя вода + че слагам и цветоулавяща кърпичка, която също беше синя. Моите цвят Navy съм ги прала поне 7-8 пъти вече. Доволна съм от цвета. Слагам Первол за черни дрехи. За 12.90лв и 1-2 сезона да изкарат - пак ще съм доволна. Никой от 3те ми чифта Sinsay-ски от 12.90 (navy, blue и св.сив) не са били с жълти черти по сгъвките.

# 583
И а съм на мнение, че всички дънки избеляват. Без значение марката. Колкото по-тъмни са, толкова по-бързо започва да им личи.

# 584
  • София
И а съм на мнение, че всички дънки избеляват. Без значение марката. Колкото по-тъмни са, толкова по-бързо започва да им личи.
Това е ясно. Притеснявам се да не станат на петна още след първото пране. Някак тези светли ивици по наредените сгънати панталони не ми вдъхнаха доверие. И да, много са евтини, но както първо ще ги изпера, дъщеря ми никога няма да сложи избелели дънки на петна. Ще си останат необувани.

Общи условия

Активация на акаунт