Магазини Sinsay

• 69 459
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Кодът по- горе е използван вече. Аз щях да го ползвам но някой друг го е използвал.
Аз също поръчах сребърния календар. Чака. Тоя с динозаврите ама май няма да ме огрее Sad
Това ми хареса като идея

# 466
Някои поръчвал ли е онлайн? Колко време отнема доставката? От миналия понеделник съм направила поръчка. Няма я още, но е със статус “completed” и се чудя ще я получа ли изобщо?

# 467
Мисля, че почти всички които сме писали, поръчваме онлайн.

# 468
  • София
От 1-6 работни дни е доставката. Иначе съм пазарувала и във физическият им магазин в София.

# 469

Това не мисля, че отговаря на въпроса ми колко време отнема доставката. Благодаря все пак.

# 470
Mammasita, явно зависи и от продуктите.
Аз поръчвах онлайн в началото на миналата седмица и вчера получих.

# 471
Възможно е, защото съм и поръчала доста неща. Ще си я чакам, просто се чудих дали ще я получа като цяло Simple Smile благодаря и хубав ден

# 472
Потърсете я в офиса, моята така стоеше и отивайки за друга пратка, се оказа, че е доставена, просто в профила не се отразява навреме.

# 473
Аз поръчах в събота, дойде в сряда

# 474
Аз поръчах на 10-ти,дойде вчера, 5 дни по-късно.

# 475

Това не мисля, че отговаря на въпроса ми колко време отнема доставката. Благодаря все пак.
Това е отговор на вашият въпрос, който нямаше да го зададете, ако бяхте прочели поне няколко поста преди вашият:
Някои поръчвал ли е онлайн?

# 476
Някой може ли да ми каже какво е това - виждам, че пише "играчка" и че е ключодържател, но предполагам, че има и някаква друга функция, предвид, че има бутони: https://www.sinsay.com/bg/bg/7668i-70x/zabawka-d-si

# 477
Възможно е, защото съм и поръчала доста неща. Ще си я чакам, просто се чудих дали ще я получа като цяло Simple Smile благодаря и хубав ден

Провери си имейла. Аз там видях в какво положение са ми пратките, защото и аз се чудих.

# 478
Здравейте,някой да е поръчвал такова шалте?
https://www.sinsay.com/bg/bg/2801g-90x/narzuta-na-lozko-si

# 479
  • София
Хоп и аз с 2 календара - червения и сребърния. Някои неща от съдържанието определено няма да нося, но пък мога да подаря на дечица.

Общи условия

Активация на акаунт