Магазини Sinsay

• 69 380
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • София
А какви са условията за връщане към Reserved?Знаете ли?
Може да се връща във всеки магазин или безплатно с куриер на Спиди (май може и в офис). Утре ще връщам в магазин. Надявам се, че няма да има проблем.

# 526
  • Пловдив
Ще връщам за пръв път. Направих заявка от сайта и получих мейл с инструкции да подготвя артикулите с адрес в Русе, но нищо повече. Трябва ли да разпечатвам нещо в крайна сметка? Не получих смс, така че ще ги нося в Спиди, но там какво гледат? Или само давам техния адрес и те се оправят?

# 527
Трябва да изпринтиш фактурата и да я сложиш в пратката.
От Спиди ще ти потърсят номера на поръчката, за да го впишат в товарителницата.

# 528
  • Пловдив
Трябва да изпринтиш фактурата и да я сложиш в пратката.
От Спиди ще ти потърсят номера на поръчката, за да го впишат в товарителницата.
Благодаря!

# 529
  • Стара Загора
Както писах преди може нищо да не се разпечатва (особено ако нямаш около себе си принтер), може да се напише на листче, което да е при дрехите или залепено на самия пакет.

# 530
Някой иска ли да му пренасоча един сребърен календар? Не съм сигурна дали ще ми трябва. Очаквам го тези дни.

# 531
  • София
Всъщност един код хваща по няколко пъти. Вече две поръчки имам с моя си код.

Странно. Аз съм пробвала. Пише, че кодът е използван.

Миналата седмица не можеше да се връща в магазините на Reserved. Само с куриер.

# 532
Миналата седмица пуснах поръчка и са ми пратили мейл да не се сърдя, че ще се забави 😁 и код за 5% за извинение. Снощи пуснах още една с кода Simple Smile

# 533
  • Тра-ла-ла
Отзиви за този модел панталон? Горе на талията с ластик ли е или с цип? Предполагам моделът е еластичен? Чудя се S или М да поръчам

# 534
  • Mostly in my mind
аз бих заложила на по-малкия. тези модели имам чувството, че ги правят уголемени.

# 535
И аз му се чудех на тази панталон, но в крайна сметка се отказах. Иначе бих взела номер надолу.

# 536
Може да се връща във всеки магазин или безплатно с куриер на Спиди (май може и в офис). Утре ще връщам в магазин. Надявам се, че няма да има проблем.
Може ли да пишеш дали приемат и в магазините им,че няма  да имам възможност да чакам и да се занимавам с куриери.
Мисля да ги дам на сестра ми да ги върне

# 537
Как са размерите на мъжките спортни долници, спрямо тези на H&M примерно?
И как са на дължина? За мъж над 185 къси ли ще  бъдат?

# 538
Днес получих това детско яке https://www.sinsay.com/bg/bg/5953c-39x/kurtka-dz-si Доста дебело - с обемна вата, добре подплатено отвътре с мекичък плюш и топло. Качулката е голяма и също подплатена. Единствено е по-широчко като модел, но иначе страхотно. Отговоря си като номерация, взех 128 за 123 см девойка.

# 539
  • София
Може ли да пишеш дали приемат и в магазините им,че няма  да имам възможност да чакам и да се занимавам с куриери.
Мисля да ги дам на сестра ми да ги върне
Нямаше никакъв проблем. Ходих в ДъМол на Цариградско шосе. Преди това бяхме питали в мол Парадайс и те ни казаха, че приемат. Носи се електронната бележка на телефон и ръчно въвеждат номера на поръчката. Лошото е, че не дават бележка за връщане както е в Зара и бях леко разтревожена, докато не получих потвърдителния имейл, който дойде около 3 часа по-късно (по-точно в 19.06 часа - ако е свързано с някакъв вид приключване на деня).

Допълвам, че пари на място не дават. Ще постъпят в картата, с която съм платила.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 20:11 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт